Şimdi Ara

618 TL 4 adet Yudum 5L Ayçiçek + 2 adet Axe edt 50ml ve 150ml deodorant seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Tam bir kombo olmuş tebrikler bu işi biliyorsun cohannan her açtığın konuda gerçek avantajlar oluyor.

yalnız 500 / 100 indirim düşmüyor çünkü -Yudum Ayçiçek Yağı 5L kampanya dahilinde değildir. maddesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 18 Haziran 2023; 3:13:56 >
  • tornado34 kullanıcısına yanıt
    Varsa akbank kodu ile dene hocam ben öyle 100tl daha indirim ile aldım.

Cohannan hocama teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende 518 tlye geldi

Akbank 500 TL üzeri 100 TL indirim kampanyası ve

http://Https://www.migros.com.tr/500-tl-ve-uzeri-2-alisveriste-gecerli-her-seferde-100-tl-indirim-toplam-200-tl-indirim-x-f25
    bu kampany ile..

Konu sahibine teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stokta yok parfüm benim bölgede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgi için teşekkürler. Sıvıyağ money kampanyası vardı onu da ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 18 Haziran 2023; 10:21:6 >
  • Ayçiçek yağlarını sepete ekleyince 599.60 TL olarak hesapladığı için çok ucuz bir ürün ekleyerek (örn. Eti puf 1.75 TL) parfüm seti kampanyasından 3 kere faydalanabilirsiniz.

• Akbank 500/100 kod veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parfüm stokta yok maalesef bölgemde mağazadan teslimat seçince çıkıyor ama o kadar yağı taşımaya üşenirim

• 4 adet yağ akbank kodu ile 422.35’e geldi, money de gelecek. Çok teşekkürler.

• Mağaza da buldum parfümü mağaza teslim siparişi verdim akbank Kombosuyla güzel bir alışveriş oldu.

Kazanılan money ne zaman yükleniyor siparişi teslim alınca mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hakan kullanıcısına yanıt

Yağ 2'li alımda adedi 130 TL'ye düşüyor 3 tane aldığınızda bu indirimden yararlanmamış oluyorsunuz.

• cohannan kullanıcısına yanıt

Sepete ekleyip denediğim için yazdım mesajımı, inanmıyorsanız sepet görseli de ekleyebilirim.

Yağdan değil, parfüm setinden 3 tane alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 18 Haziran 2023; 13:10:16 >
  • Hakan kullanıcısına yanıt

İnanmamak değil demek istediğim yağdan da avantaj sağlamış oluyorsunuz 4 adet alarak.

• cohannan kullanıcısına yanıt

Ben yağdan 3 adet alınıyor diye bir cümle kurmadım ki, ben elma diyorum siz armut diyorsunuz.

Sepet görselini aşağıya bırakıyorum, 4 adet ayçiçek yağına 1 adet Eti Puf ekleyerek tanesi 49 TL'den olmak üzere 3 adet parfüm seti alabiliyorsunuz.

• Yağ var axe yok,axe var yağ yok..

• özket kullanıcısına yanıt

Yağ alma mecburiyeti yok. Benzer tutarda başka ürünler ekleyince gene düşer.

• Dark temptation mu daha iyi yoksa Ice chill mi bilen var mı ? Dark temptation kötü diye kalmış aklımda ice chill nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 18 Haziran 2023; 14:18:54 >
  • serdarrrrr kullanıcısına yanıt

iki kampanya birleşiyor mu hocam?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.