Şimdi Ara

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
23
Favori
38.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrkb kullanıcısına yanıt
    Ifsa ol kardesim ne olacak. Ilerlemeni goruruz.

• s.hız kullanıcısına yanıt
    Bu konu durulsun belki açarım bilmiyorum şuan hesapladım 47 vermişim... Ama 43 ü bi anda oldu sonrası yavaştı baya...

• trallesli antemius T kullanıcısına yanıt
    kilo veriyorum zaten hocam karatay diyetlerinin hiçbirini tavsiye etmiyorum o kadının hiçbir şeyden anladığı yok adam gibi bi diyetisyen buldum sonunda 6 ayda 22kg verdim işte devamı gelicek inş.
  • Tebrikler. Diyetisyenleri küçümserdim ama ben de gittim 2 ayda 6,5 kilo verdim. Kış geldiği için bıraktım geri aldım ama düzenli gidilse yiyerek zayıflanıyor

• Hocam maşallahiniz var.Azminizi kararliliginizi asla kimsenin engellemesine izin vermeyin.Hedefinize ulastiktan sonrada sporu birakmayin tavsiyem

• Yol almışsın ama hala iyi değil.
  • ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    Ben gitmedim diyetisyene. Abur cuburu cok yer hareketsiz kalirdim. Bu engelleri onumden kaldirdim ve kilo verdim.

• emre4335 kullanıcısına yanıt
    Aynen devam hocam spor olmasada yuruyusumu yapacam gunluk.

• quote:

Orijinalden alıntı: adem-123

millet kilo vermeye çalışıyor ben almaya:)) 53 kilodan 72 kiloya çıktım yaklaşık 20 kilo aldım hedef 81 82 kilo sonra bir diyet vucuttaki yağları eritip 76 77 olmak:)) olursak oda

Ben de 55 kiloyum 178 boy oncesi ve sonrasi bi foto atsana kardes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayrammstein K kullanıcısına yanıt
    Adam benle çalışıyor bildiğin helal hocam umarım ilerleyen zamanlarda istediğiniz fiziğe kavuşursunuz

• quote:

millet kilo vermeye çalışıyor ben almaya:)) 53 kilodan 72 kiloya çıktım yaklaşık 20 kilo aldım hedef 81 82 kilo sonra bir diyet vucuttaki yağları eritip 76 77 olmak:)) olursak oda

58 kiloyum ama kilo alamıyorum nasıl aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

Ne kadar saçma soru bu ya. Adam yemiş kilo almış işte. Yemeyen kilo alamaz bu kadar basit. Normal yediğinden daha fazla ye kilo al.
    Diyetisyenlere para verecek kadar aciz olmayın. Kişi kendinin doktorudur. İnternette bir çok kaynak var. Diyetisyene hayatta gitmedim ve gitmem. 5 ayda 20 kilo verdiysem bu benim başarımdır. Artık vücudumun neye nasıl tepki verdiğini ve sınırlarımı çok iyi biliyorum. Bu yüzden de yoyo etkisine hiç yakalanmadım. Açlık düşman değil dosttur. Bir yerden sonra açlık size etki etmemeye ve sizde açlığı umursamamaya başlıyorsunuz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubSteq -- 31 Aralık 2015; 15:39:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

Her gun spor yaparsan acayip katkisi oluyor. Spordan sonra biraz karbonhidrat al hocam kaslardaki enerji gitmesin yoksa kas yakiyorsun.

Kas yıkımı vücuttaki karbonhidrata bağlı değildir. Eğer akşam sporundan sonra yüklü karbonhidrat alırsanız yağdan başka birşey kazanamazsınız. Spordan sonra en iyi besin Proteinlerdir. Misal akşam spordan hemen sonra25-30gram protein 5gram yağ ve5-10 gram karbonhidrat alırsanız hem gece boyunca yağ yakar hemde kas onarımını tetiklersiniz(ağırlık açalışıyorsanız)

• quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

Ne kadar saçma soru bu ya. Adam yemiş kilo almış işte. Yemeyen kilo alamaz bu kadar basit. Normal yediğinden daha fazla ye kilo al.
    Diyetisyenlere para verecek kadar aciz olmayın. Kişi kendinin doktorudur. İnternette bir çok kaynak var. Diyetisyene hayatta gitmedim ve gitmem. 5 ayda 20 kilo verdiysem bu benim başarımdır. Artık vücudumun neye nasıl tepki verdiğini ve sınırlarımı çok iyi biliyorum. Bu yüzden de yoyo etkisine hiç yakalanmadım. Açlık düşman değil dosttur. Bir yerden sonra açlık size etki etmemeye ve sizde açlığı umursamamaya başlıyorsunuz,

hocam başta yemeklede olmuor. ama çok öğüne bölmek bu işin en büyük sırrı günde 5 6 kere yemek tıka basa değil tabi

muz da yiyin muz baya kilo aldırıyor bu arada hızlı kilo aldıgınızda vucut yağlanmaya başlar spor kesin yapın ben 20 kilo aldım bu kiloları 3 dönemde aldım denebilir kilo aldım uzun süre sabit kaldım sonra gene kilo aldım şeklinde oldu. ama disiplinli olsan alırsın ben herzaman olmuyordum mesela 4 5 gün iyi besleniyorsun 1 gün beslenemion o 4 5 günde aldıgın gidiyor.. bu başıma çok geldi:) şuan biraz göbekte var kemiklerim sayılırdı 53 kiloyken uzun süre görmeyenler nolmuş sana felan diyor:D 2 3 ay içinde alabildiğim kadar kilo alıp yağsız almaya çalışarak tabi. sonra 4 5 kilo yağ yakmam gerekcek belki fazla:) bakalım kilo vermek nasıl oluyor:)) onuda yazın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem-123 -- 31 Aralık 2015; 15:59:52 >

• Harika kilo vermişsiniz, hani zayıflamış hâlin falan diyenleri takma kendileri 1.90 boyunda oldukları için böyle egoistler. Devam edin yüzünüz gözünüz açılmış, yakışıklılığınız ortaya çıkmış
  • DubSteq kullanıcısına yanıt
    Hocan bende senin demek istedigini soylemek istemistim.

• CoppeR. kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam. Nasil tipimin gideri varmi kizlar alici gozle bakar mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

Saolun hocam. Nasil tipimin gideri varmi kizlar alici gozle bakar mi ?

Tabii bakarlar, hem kilo verince özgüvenin yerine gelir. Ağzında laf yaptımı deme keyfine valla, kıskandım
  • CoppeR. kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim bolumde 70 kisi var hepsi de benim ismimi bilir ama ben toplasan 40 kisinin ismini biliyorum. Derslerde felan espri patlatiyorum sinif komple guluyor hem ortak hem kendi derslerimizde. Kizlar ismimi de biliyor ama yanlaria gidip 2 muhabbet edemiyorum. Biraz gurur mu yapiyorum anlamiyorum. Lise 1'den beri digru duzgun kiz arkadasim yok. Ozguvenim gayet iyi kizlarla ama ne biliyjm kiloluyum diye reddedeceklerini dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.