Şimdi Ara

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
23
Favori
38.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cidden çok iyi olmuş, 80 kiloya düşersen birde body yaparsan çok daha güzel olur
  • kardeşim süpersin tebrik ederim. benim boyum 1.92 kilom 118 ben de 90 olmak istiyorum. sen neler yaptın nasıl beslendin mesela neler yedin. ayrıca spor olarak falan neler yaptın. tavsiyelerin lazım :(
  • Kardeş valla çok iyi olmuş surat komple değişmiş. Devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım helal olsun, azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor :)
  • Hocam sabah 3 yumurtali omlet,peynir,zeytin,domates vs sebze
    Oglen tavuk gogsu-sulu yemek-bulgurveyogurt-kofte-vs yemek yedim.kiloyu hizli verdigim donem 12 de kalkardim 1 gibi sabah ogununu 5 6 7 gibi oglen ogununu yerdim aralarda da karpux kavun felan.su anda portakal mandalina elma yerim 1 porsiyon o da.
    Yuruyus yaparim gunluk 1.5 saat 8km oluyor o da.bi ara baya gaza gelmistim evde dambilla da 1 saat calisiyordum.internette cesitli haftalik programlar var ordan bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.hız -- 30 Aralık 2015; 20:57:37 >
  • Hayirlisi dostum ins sende verirsin.

• okul iş falan yok mu?

• Tebrik ederim, devamı gelir umarım. Ben de 128 den 109 a kadar gelebildim 5 ayda, haftada 4 gün spor ile. Bu aralar acayip tembellik var üzerimde duraksadım biraz. 80 gibi olmak lazım düzgün bir hale gelebilmek için, daha yolumuz çok..
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    Akdenizde Turkce ogretmenligi okuyorum,bos vakitlerdede ailemin marketinde calisiyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.hız -- 30 Aralık 2015; 21:22:35 >
  • La Alegria kullanıcısına yanıt
    Her gun spor yaparsan acayip katkisi oluyor. Spordan sonra biraz karbonhidrat al hocam kaslardaki enerji gitmesin yoksa kas yakiyorsun.

• bence büyük başarı elde etmissin emeklerine değmiş hiç bozma devam et
  • Şaka maka zayiflamadan önce tulum hayriye benziyormussun..

Çok iyi olmuş böyle helal olsun hem fiziksel hem de sağlık yönünden en iyisi

• Harbi çok kiloluymussun ilk fotografinda deniz kenarinda ayağın kumların içine gömülmüş ...

• Nası Kilo verdin reyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kilo verme formülün günde 5 saat koşmak olurdu kilolu olsaydım heralde.eğer genetik değilse kilonuz bu kilouyu yapana kadar hiç mi dusunmediniz kendinizi .azıcık tempolu yoğun insan zaten kilolu olmuyor .buradan sizin 7/24 yattığınız kanısına variyorum. Tabi yanilabilirimde .bu arada iyi kilo vermessiniz tebrik ederim ama devamı gelmeli .bu arada su araba kaldıran şişman arkadaşa aciyorum . onun yerine ben utanıyorum .

• millet kilo vermeye çalışıyor ben almaya:)) 53 kilodan 72 kiloya çıktım yaklaşık 20 kilo aldım hedef 81 82 kilo sonra bir diyet vucuttaki yağları eritip 76 77 olmak:)) olursak oda
  • arkadaşlar işin sırrı düzenli spor ve kesinlikle DİYET. bunları yapmazsanız kilo vermek çok zor, verilse bile sarkarsınız. bu arada tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

Diyetisyene hic gitmedim ihtiyacta duymadim.sabah ozellikle yazin hizli kilo verdigim donem 3 yumurta tereyagli , peynir zeytinli kahvalti yapardim.suan okul is felan derken 1.5 simit +peynir zeytin yiyorum.tatli ihtiyacim hic olmuyor nedense.onceden pastane sahibi komsundan surekli tatli alir yerdim ama abur cuburu ve sekeri birakinca canim eskisi gibi istemiyor artik. Ayda yilda bir porsiyon baklava yerim yani.

Siz yiyerek kilo alanlardansınız ozaman ben bunların hiçbirini yemediğim halde kilo alıyorum 165 den 143 e düştüm şuan hazirandan bu yana bazen kilo vermem duruyor nedense hergün 2 saat spor yapıyorum ayrıca 3 yıldır vücuduma şeker girmedi ama yinede kilo almaya meyilli bir vücudum var beslenmeyi ve sporu bıraksam hemen kilo alırım şuan normalde yediğimden çok fazla yemek yiyorum ama kilo veriyorum ne saçma bir metabolizmam var anlamıyorum.

Karatay'ın tavsiyelerini uyguladınız mı hiç? O kilo verememek diye bir şey olamayacağını söylüyor ama sadece şekeri, hamurişini keserek olmuyor. Demir, D vitamini, B12 vitamini düzeylerinizin yeterli olması gerekiyor vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok şaşıranlar olmuş ben 43 kilo verdim 5.5 ayda... İfşa olmamak için resim atamıyorum tabiki..

• Eski yıla ve eski yağlarına yeniyılda kavuşmaman dileğimle...
    Azmine hayran kalmamak elde değil tebrikler kardeşim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.