Şimdi Ara

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
823
Cevap
23
Favori
38.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigarayi birakinca cok saglam kilo alacaksiniz umarim farkindasinizdir. Keske hic baslamasaydiniz.
  • Abi benim kadar kilo vermişin helal olsun
  • Bende tam tersi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigarayı tuttuğun elindeki baş parmağının yapısı ile ilk fotoğraftaki yapı farklı bence..
  • Bende geçen senede 125 kilodan 75 kiloya düştüm her şeyi kestim kiloyu tutmak çok zor hergün 15 25 km arası yürüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 30 Aralık 2015; 13:56:38 >
  • güzel olmuş tavsiyem bende 90dan 64e düşmüştüm geçen yaz dikkat etmedim 1 yıl malesef geri aldım,dikkat et tam hedefine ulatıktan sonra yoksa alman çok kolay olur
  • Tebrikler hocam.

• Umarim devam edersin
    Bende 2 senede 145 den 85 dustum.
    Arada agirlik calismayi ihmal etme, sarkma olmamasi icin.

:))

• Sağlı herşeyden önemlidir. Maşallah devamını getirebilmen dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

Diyetisyene hic gitmedim ihtiyacta duymadim.sabah ozellikle yazin hizli kilo verdigim donem 3 yumurta tereyagli , peynir zeytinli kahvalti yapardim.suan okul is felan derken 1.5 simit +peynir zeytin yiyorum.tatli ihtiyacim hic olmuyor nedense.onceden pastane sahibi komsundan surekli tatli alir yerdim ama abur cuburu ve sekeri birakinca canim eskisi gibi istemiyor artik. Ayda yilda bir porsiyon baklava yerim yani.

Siz yiyerek kilo alanlardansınız ozaman ben bunların hiçbirini yemediğim halde kilo alıyorum 165 den 143 e düştüm şuan hazirandan bu yana bazen kilo vermem duruyor nedense hergün 2 saat spor yapıyorum ayrıca 3 yıldır vücuduma şeker girmedi ama yinede kilo almaya meyilli bir vücudum var beslenmeyi ve sporu bıraksam hemen kilo alırım şuan normalde yediğimden çok fazla yemek yiyorum ama kilo veriyorum ne saçma bir metabolizmam var anlamıyorum.

• Helal olsun 👏

• Hocam tebrik ederim, gayet iyi görünüyorsunuz önceki halinize nazaran. Bende şuan 68 kiloyum Mayıs ayına kadar hedefim 78. :)
  • Kayrammstein K kullanıcısına yanıt
    Hocam adamsın
  • Saolun beyler cumleten.

• Hocam bravo ilk haline gore gayet iyi görünüyorsun

• KaraHisar_03 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrammstein

Ben de maalesef ilk haliniz gibiyim, tam 150 kiloyum. SS;

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu.

Biz seni boyle de seviyoruz.

• Kardeşim bravo, ben de 103'den 89'a geldim hedefim 80, başarılar!
  • Süpersin dostum inş devamı gelir ben fazla kilolu değilim ama takıntı yaptım kilo veremiyorum seni görünce utandım kendimden 33 kilo vermişsin daha da verirsin gibi ben 83 kiloyum 3 yıldır 75 kiloya inmeye çalışıyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.