Şimdi Ara

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
23
Favori
38.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 daha versen manken olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim hocam :)

• s.hız kullanıcısına yanıt
    Bence iyi tarafın kilo verme şeklin nasıl desem dengeli biçimde veriyorsun kol bacak yüz aynı şekilde zayıflamış.Böyle devam edersen 90 kiloda falan daha güzel vücudum olur sonrasında dahada düşebilirsin spor yapıp vücudunu fit yapabilirsin.Kesinlikle doğru yoldasın devam edersen kendini 20 kilo daha verince tanıyamayacaksın.Bu arada dikkatli bakarsan kol bacak uyumun ilk fotoğrafta berbat benim dengeli biçimde kilo vermekten kastım bu.
  • Spor yapıyorsun o zaman sigarayı bırak
  • Tebrik ederim.
    Umarım devam edersiniz.
  • İyi olmuş bi 15 kilo daha versen tamamdır. Ama dikkatli olman lazım vücudun kilo almaya müsait demekki. Hayat boyunca dengeli besleneceksim

• Benim şöyle bir 10 15 kiloya ihtiyacım var :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 30 Aralık 2015; 11:42:31 >
  • Bırakın kg mı gram veremiyorum tebrikler ... ben ekmek yemezsem psikolojim bozuluyor sürekli aç hissediyorum
  • Sigarayı bırak bir şekilde, süt tozsuz şekersiz kahveye geçiş yap, kardiyoyu da ihmal etmeyelim.

Ama o sigarayı bırak.
  • Sigarayı da bırakırsan kilo verme hızının artacağını unutma dostum. İradenin ve başarının devamını dilerim.
  • Maşallah

2006-2007 gibi 118 kiloyu bulmuştum ve ulaştım zirveydi. Kilo vermek isteği sigara bırakma isteği gibidir, ilk başta kafada çözmek gerekir.

4 ay gibi sürede 83 e düştüm. Her sabah 1 çay bardağı limon suyu ve bolca ılık su içerdim aç karna(kahvaltıdan 1 saat önce kadar) bunu sanada öneririm, metabolizma dehşet hızlanıyor.

Birde her insanın doğal kilo sınırı var, o kiloyu geçtikten sonra çok hızlı kilo alıyorsunuz.

Ben o dönem 21 yaşında olmam lazım, sarkma olmuyor ve çatlak geçmiyor. Ben her hafta sonu tartılır ve metreyle göbeğimi ölçerdim. Kilo verdiğimiz gibi vücut incelmiyor, hücreleri var bu lanetlerin ve deforme olan bölgenin toparlanma süreci var. Şu hafta vereceğin 3 kilonun bedene etkisi(toparlanma açısından diyorum) 1-2 hafta sonraya bulabiliyor. Yani hiç kilo veremediğin ama kilonu koruduğun günlerde toparlanma sürecinde de inceleceksin.

Tabi ben aldım şimdi biraz, rahatsızlıklarım, psikolojik sorunlarım kilo verdikten sonra bolca çıktı. Beni mutsuz eden kilo değil, diğer insanların bana karşı olan ön yargılarıymış. Şunu ilk cevaplarda da görebiliyoruz.

Ben kilolu doğmuşum ve hormonlarım bozukmuş. Şu lanet ezik insanların alay ederken demedikleri şey kalmazdı.

Şu konuda bile adam kilo vermiş hala gevşek gevşek muhabbet çevirmeye çalışanlar var.

• Senin hedefin 75 olması lazım ki hayattan zevk alasın. İster spor ister sigara iç olayın özeti az yemek çok enerji tüketmektir.
    Ya su bile içsem yarıyor muhabbetini hiç sevmem. Sanki o işkembe suyla olmuş gibi :)
    Ben 1,82 boyunda 58 kilo idim. Yiyorum yiyorum ama kilo alamıyorum diyordum. Sigarayı bir bıraktım iştahım bir açıldı. Dedim ki ben bugüne kadar hep aç geçmişim. Şimdi 74 kiloyum.
    Yani zayıflar az yiyip çok yediğini, şişmanlar çok yiyip az yediğini sanırlar. Abi hiç bir şey yapamıyorsan mideye kelepçeyi taktiracan.

• Hocam bende haziran gibi 85 kiloydum şimdilerde 68 69 civarı tabi boyda kısa biraz göbek var hala dengeli ve düzenli beslenme çok önemli ben şuanda bıraktım tabi okul filan düzenli beslenme imkanı olmuyo azminiz devam eder de inşallah istediğiniz orana sağlıklı bir biçimde ulaşırsınız iyi forumlar..

• Oo helal ben de kilo almaya çalışıyorum işte.

• soyken kullanıcısına yanıt
    Hocam dedikleriniz dogru bende cogunu uyguluyorum.
    Bosver hocam bu bos yorum yapanlari ben takmiyorum zaten.

• saekobusujima S kullanıcısına yanıt
    Benim sirtta kaldi biraz hocam. Suan verdiklerim ordan gidecek galiba. Vucut sirayla yagi alip koydugu yerden aliyormus.

• Zafonte kullanıcısına yanıt
    Hocan aslinda musait degildir ya. Ben cok ya h li sekerli sey tuketirdim ondan aliyordum kiloyu.

• iyi yol almışsında o sigarayı yakıştıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

7 ay da 33 kilo verdim arkadaslar.allahin izniyle hedef 90 kilo.suan 117 kiloyum ve gunluk tempolu 8 km yuruyorum.
    ONCE
    [simage]
    [/simage]

SONRA
    [simage]
    [/simage]

Resimlerdeki siyah cizgileri kaldirdim beyler.Antalyada olan varsa kampuse gelsin bi cay icelim onunla.

resmen dublör kullanmis kendisi degil bence hic benzemiyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.