Şimdi Ara

62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu. (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
23
Favori
37.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu.

• s.hız kullanıcısına yanıt
    Zamanın olduğuna iddiaya girerim, aynen bütce analizi yapıyor gibi zaman analizi yap neye ne kadar zaman ayırıyorsun diye. İnan ki haftanın 4 günü toplam 4 saat ayırabilecek zaman bulacaksın. Benim bütün çevrem alıştı artık eğer antrenmana gideceğim dediysem anında ısrar bitiyor çünkü herkes biliyor ki benim için sağlık sorunu olmadığı sürece en önemli şey antreman yapmaktır sosyal aktivite sonrasında gelir. Akivitelere sonrasında katılırım. Umarım sende bunu bir yaşamın parçası haline getirirsin çünkü bizim metabolizma ve yeme alışkanlıklarımız önceki hayatımıza geri dönmemiz için pusuda bekliyor. Aynaya baktığında kendindrn zevk alacağın yolda şimdiden başarılar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • therkut kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öncelikle. Vakit yaratılabilir gerçekten. Biraz salon korkusu var sanki bende. 8 saat ayakta kalınca enerji menerji kalmıyor haliyle. Bir de antrenman sonrasi ertesi günkü hamlık ağrıları ile uğraşmakta sıkıntı olacak

• Tebrik ederım hocam.

Gerçi soylemişler ama ağırlık çalışarak vucudu şekıllendır. Kas kutlen artınca, oturdugun yerden daha fazla kalorı harcarsın hem de vucudun daha derlı toplu olur.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Vakit yaratmaya çalışacağım inşallah. Hem iş hem spor salonu ağır olacak ama yapacağız artık.

• hocam sen küçülmüşsün ama kıyafetler aynı kalmış gibi gözüküyor
    hepsi bol duruyor üzerinde
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Valla olabilir. Kilo verince gardrobu yenilemek de gerekiyor. Külfetli iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: therkut

Zamanın olduğuna iddiaya girerim, aynen bütce analizi yapıyor gibi zaman analizi yap neye ne kadar zaman ayırıyorsun diye. İnan ki haftanın 4 günü toplam 4 saat ayırabilecek zaman bulacaksın. Benim bütün çevrem alıştı artık eğer antrenmana gideceğim dediysem anında ısrar bitiyor çünkü herkes biliyor ki benim için sağlık sorunu olmadığı sürece en önemli şey antreman yapmaktır sosyal aktivite sonrasında gelir. Akivitelere sonrasında katılırım. Umarım sende bunu bir yaşamın parçası haline getirirsin çünkü bizim metabolizma ve yeme alışkanlıklarımız önceki hayatımıza geri dönmemiz için pusuda bekliyor. Aynaya baktığında kendindrn zevk alacağın yolda şimdiden başarılar dilerim.
    Hocam ikinizde çok iyi olmuşsunuz tebrikler. Bende geçen sene ağustosta askerlik muaynesine gittiğimde tartılmıştım. 97 kilo gelmiştim ve şok olmuştum. Uzun süre tartılmıyordum. O gün karar verdim şuan 76 kiloyum. Dediğiniz gibi alışkanlık haline getirmek lazım bi bırakırsak anında eski alışkanlıklara geri dönülüyor ve vücudumda kilo almaya müsait hemen kilo alıyorum.

Ağırlık antremanlarını ne şekilde yapıyorsunuz hocam acaba? ve beslenmeniz nasıl?

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Aynı şekilde biraz salınca kilo almaya elverişli yapılarımız var. Her daim dikkat etmek gerek.

Elinizde bir plan var mı bana uyabilecek hocam. Fazla tecrübem yok vücut geliştirmede.

Youtube daki yabancı kanallır takıp edın hocam, onların vıdeolarını ızleyıp fıkır sahıbı olursunuz.
    Yerli kanallar sıkıntılı o halde

Çoğu çöp hocam, yabancılara bak. Zaten hareketler bellı cogu aynı, temel hareketlerle başlarsın. Athlean-x, Buff dudes, calum von moger, vb. gıbı kanallara göz at. Daha cok var ama ısımlerını unuttum. Türk kanal olarak savaş cebeci, ağırsağlam ve bilgehan koç, orhan yılmaz fılan ıyı sanırım.
  • 2 ayda 125 kilodan 105 kiloya düştük vücut küçüldü ama hala göbek sırıtıyor
    10 sene önce bu kilodayken göbek yoktu halbuse
    her gün 20+20 mekik çekiyom ama nafile

Eyvallah üstad.

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Daha ağır antrenman şart demek ki.

• Zayıflayamıyorum diyen kişilere ders niteliğinde bir konu olmuş.

• helal olsun be tebrik ederim , yepyeni bir insan olmuşsunuz.
  • Manchester United kullanıcısına yanıt
    Böyle düşündüğünüze sevindim. Daha fazla insanı cesaretlendirebiliriz inşallah. Fazla kilo çok büyük sıkıntı çünkü.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.