< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
62.5 kilo verdikten sonraki halim.(SS'li) 87.5 kiloya indim. Sigarayı bırakalı 1.5 yıl oldu. (41. sayfa)

-
-
Teşekkür ediyorum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle hocam. Yalnız kan şekerini hızlı dalgalandıran şeyler yedikçe beyin kendini tutamıyor malesef. Otomatiğe bağlıyor artık o yiyeceklerde normal sanıyor sanki. Sağlıklı şeylere geçince de bu sefer o eski yenilenleri istemiyor ve kendiliğinizden zayıflamaya başlıyorsunuz. İlginç ama doğru.
Hocam konunuzu ilk defa gördüm gerçekten büyük bir değişim yaşamışsınız Bir ara bende kilo vermeye niyetlendim ama imkanı yok verilmiyor sizi tebrik ederim
Teşekkürler hocam. Azmederseniz verilebiliyor.
Maşallah diyorum başka söze ihtiyaç yok tebrikler 👏
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ediyorum.
https://forum.donanimhaber.com/toyota-corolla-1996-komple-boya-maliyeti--144536283
Dostlar açtığım şu konuda bir boya işi var. Bu işte anlayan veya anlayabilecek tanıdığı olan varsa elden ele lütfen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: s.hız
Yuruyus ve dengeli beslenme.Hocam kilo verme işini anladım fakat kilo alma muhabbeti nasıl oluyor? Şöyle bi 10-15 kiloya ihtiyacım var.
-
Hatırladım seni yine görünce. Magandadan beyfendiye dönüşmüşsün.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim aldığım kilo sağlıksız. Sen sağlıklı mı sağlıksız mı kilo almak istiyorsun? Sağlıksızsa fazla hareket etmeden bol kalorili besleneceksin bu kadar sadece. Ancak sağlıklı almak istiyorsan vücut geliştirme ile uğraşıp kaliteli yiyeceklerden yiyeceksin...
-
Kiloluyken de beyefendiydik dostum. Kiloyla niye maganda olalım :)
-
Görünüş olarak diyorum yoksa karakterini tabii ki bilememquote:
Orijinalden alıntı: s.hızKiloluyken de beyefendiydik dostum. Kiloyla niye maganda olalım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tebrikler gerçekten büyük bir iş başarmışsınız.
merak ettiğim bir şey var onu sormak istiyordum, derinizde sarkma oldu mu? Göğüslerinizdeki yağlar da gitti mi? Eğer cevabınız evetse çözüm olarak ne yaptınız?
Tebrikler, süper bir değişim olmuş.
Sarkma evet oldu ama her yıl daha iyi toparlıyor sanki. Vüvut her yerden aynı alıyor yağı. Her yerde bir incelme oldu. 88 iken yağ kalmamıştı neredeyse.
-
Teşekkürler.
-
Vay be tebrikler üstat az önce yedigim üç hamburgerden utandım
Üç tane iyiymiş üstad :)
-
Yaaani 11.5 Lahmacun yemiş biri olarak bu da ne ki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X