Şimdi Ara

6233 veya 6500 dan hangisini önerirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar acaba 6233 veya 6500 dan hangisini önerirsiniz.veyada başka markalardan veya nokiadan sesi iyi çıkan bir telefon?

• ayrıca n91 veya w950 de olabilir ama aradığım özellik sesinin fazla olması
  • 6233
  • 6233 diyor herkes ama sıfırını bulamıyoruz ki. Ben de almayı düşünüyorum 6233 ama piyasada kalmamış... 2-3 gündür geziyorum her sorduğum bayi o telefon eski bulamazsınız onu diyor...
  • 6233
  • 6500 güzel telefondur 6233ün tek artısı daha iyi ses çıkışıdır... ben 6500ı öneririm
  • değerli vakitlerinizi ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Bir soru daha sormak istiyorum bu 6233 lerin hoperlörler dayanıklılığı nasıl yani her zaman için çok ses çıkaran hoperlör patlar. acaba dayanıklımıdır?saygılar.S.Cordoba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam yaklaşık 1,5 senedir babamla aynı anda 6233 aldık 2 tane biri babamda biri bende ve şuana kadar servise hiç gitmedik..hoparlöründe hiçbir patlamaydı,çızlamaydı felan olmuyo..patladı diye söleyenler de çok yüksek bass lara sahip müzikleri eq ayarını sona getirip dinledikleri için patlatıyorlar ki patlaması normal,sonuçta kul yapısı bu Allah yapısı değil,bozulacak tabi..0 ını bulma konusuna gelince de ist.kadıkoyde oturuyorum 1 hafta önce 0 ını teknosa da 290 liraya gördm..kız gibi yatıyodu telefon vitrinde

• 6233 ile kocaman bir kafeyi inlettiğimi bilirim zamanında.. O telefonda o ses çıkışı inanılmaz, gerçekten başarılı bir model o konuda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: psyko91

hocam yaklaşık 1,5 senedir babamla aynı anda 6233 aldık 2 tane biri babamda biri bende ve şuana kadar servise hiç gitmedik..hoparlöründe hiçbir patlamaydı,çızlamaydı felan olmuyo..patladı diye söleyenler de çok yüksek bass lara sahip müzikleri eq ayarını sona getirip dinledikleri için patlatıyorlar ki patlaması normal,sonuçta kul yapısı bu Allah yapısı değil,bozulacak tabi..0 ını bulma konusuna gelince de ist.kadıkoyde oturuyorum 1 hafta önce 0 ını teknosa da 290 liraya gördm..kız gibi yatıyodu telefon vitrinde

ok bilgi için saol ama bide sıfırını ben burda bulsam şöyle kız gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.