Şimdi Ara

64 BiT celeron ne zaman çıkıcak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 64 BiT celeron ne zaman çıkıcak internette var yani intelin sitesinde ama ne zaman çıkacağı hakkında bir yazı yoq bilen varmı bu işlemci ne zaman çıkacak teşekkürler :) bilgisayar alacam onu bekliyorum çıksın die :(

• Bunu bende merak ediyorum. Bir ara bende sormuştum. Bildiğim kadarıyla celeron-64 ler haziran ayında çıktı henüz Türkiye'ye gelmedi.

Türkiye'ye ne zaman gelecek bilgisi olan bizimle paylaşırsa bende sevinirim.
    selamlar...
  • İyide arkadşlar bu işlemci p4 çift çekirdekli dedteği olan anakartlara mı takılacak ?? Bu konuda bilgisi olan varsa bizi de aydınlatırsa sevinirim...
  • 64 bit'likler yalnızca bu desteği veren kartlarda kullanılabiliyor. Örneğin Asus'un sanıyorum bütün P5.. serisi kartları bu işlemcileri destekliyor.
    Hangi işlemcilerin hangi Asus anakartlarıyla çalıştığını gösteren bir sayfası var Asus'un.
    http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us
    Bu sayfada "Search CPU Using"den CPU'yu, altta aktifleşecek kutucuktan Celeron D'yi, Daha altta aktifleşecek kutucuktan da yanında EM64 yazan işlemcilerden hangisiyle ilgileniyorsanız onu tıklayarak, destekleyen anakartların listesini görebiliyorsunuz...

• celeronu kaldırsın artık intel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.