64 BiT celeron ne zaman çıkıcak internette var yani intelin sitesinde ama ne zaman çıkacağı hakkında bir yazı yoq bilen varmı bu işlemci ne zaman çıkacak teşekkürler :) bilgisayar alacam onu bekliyorum çıksın die :(
Bunu bende merak ediyorum. Bir ara bende sormuştum. Bildiğim kadarıyla celeron-64 ler haziran ayında çıktı henüz Türkiye'ye gelmedi.
Türkiye'ye ne zaman gelecek bilgisi olan bizimle paylaşırsa bende sevinirim. selamlar...
İyide arkadşlar bu işlemci p4 çift çekirdekli dedteği olan anakartlara mı takılacak ?? Bu konuda bilgisi olan varsa bizi de aydınlatırsa sevinirim...
64 bit'likler yalnızca bu desteği veren kartlarda kullanılabiliyor. Örneğin Asus'un sanıyorum bütün P5.. serisi kartları bu işlemcileri destekliyor. Hangi işlemcilerin hangi Asus anakartlarıyla çalıştığını gösteren bir sayfası var Asus'un. http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us Bu sayfada "Search CPU Using"den CPU'yu, altta aktifleşecek kutucuktan Celeron D'yi, Daha altta aktifleşecek kutucuktan da yanında EM64 yazan işlemcilerden hangisiyle ilgileniyorsanız onu tıklayarak, destekleyen anakartların listesini görebiliyorsunuz...
celeronu kaldırsın artık intel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme