Şimdi Ara

64 Bit Prog. Desteklememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim Şuan ki Sorunum 64 Bit Olan Bilgisayarımın Bazı Programları Çalıştırmaması Örn : Microsoft Security Esanstial Diye Bir Program Var Onun Win 7 64 Bit Olanını Çalıştırmıyor [Yüklemiyor]... Aynı Şekilde Active Sync Adlı Programıda Yükleyemiyor Sebebini Bilen Varsa...

• 64 bit olanını indirin kurun 32 bitlerin hepsi 64 bite calışmıyor
  • Yaklaşık 2 senedir 64bit win7 ultimate kullanıyorum,hiç böyle bir sorun yaşamadım ayrıca duymadımda? Şikayetçi olduğunuz programlar üstelik microsoft ürünü sizin kullandığınız os sorunlu olabilir legal değil ise başka yerden indirip kurun........
  • seyfullah321 S kullanıcısına yanıt
    dostum yüklemiyor derken hata mı veriyor ne yazıyor lisans lımı yoksa deneme sürümümü o programı kaldır bilgisayarı kapa aç sonra yeniden indir ve kur 64 bit olmasına dikkat et... saygılar...
  • Dostum 64 Bit Olanını İndiriyorum Sonra Yüklemeye Çalıştığımda Bilgisayarınla Uyumlu Değil Diyor [64 Olduğuna Eminim Formatı Kendim Attı] Pc'yi Yeniden Başlatıp Yükleyin Diyor Yeniden Başlatıyorum Hala Aynı Hatayı Veriyor... !!! [Farklı Farklı Yerlerden İndirmeyi Denedim Yine Olmadı]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.