Bildirim
64 Bit Prog. Desteklememek
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
64 bit olanını indirin kurun 32 bitlerin hepsi 64 bite calışmıyor -
Yaklaşık 2 senedir 64bit win7 ultimate kullanıyorum,hiç böyle bir sorun yaşamadım ayrıca duymadımda? Şikayetçi olduğunuz programlar üstelik microsoft ürünü sizin kullandığınız os sorunlu olabilir legal değil ise başka yerden indirip kurun........ -
dostum yüklemiyor derken hata mı veriyor ne yazıyor lisans lımı yoksa deneme sürümümü o programı kaldır bilgisayarı kapa aç sonra yeniden indir ve kur 64 bit olmasına dikkat et... saygılar... -
Dostum 64 Bit Olanını İndiriyorum Sonra Yüklemeye Çalıştığımda Bilgisayarınla Uyumlu Değil Diyor [64 Olduğuna Eminim Formatı Kendim Attı] Pc'yi Yeniden Başlatıp Yükleyin Diyor Yeniden Başlatıyorum Hala Aynı Hatayı Veriyor... !!! [Farklı Farklı Yerlerden İndirmeyi Denedim Yine Olmadı]
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu dosyayı açmaya yetkiniz yok
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- pcı basit iletişim denetleyici nedir
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- logitech garanti sorgulama
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- udf nedir
- silinen dosyaları geri getirme
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X