Şimdi Ara

64 bite geçmenin zamanı geldi mi 2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gb ram im var 2 gb aynısından alıp dual channel yapıcam ama 64 bite gecsem mi diye dusunuyorum , uyumluluk sorunları asıldı mı ? hep 32 bitte kal basın agırmasın diyolardı son zamanlarda piyasayı pek takip edemez oldum , ne yapmalı 4 gb 64 bit mi kullanmalı 32 bit 3.25 te mi kalmalı teşekkürler

• up
  • Öncelikle bilgisayarının teknik özellikleri hakkında bilgi vermen iyi olur.
  • Kardes yalan oldu uyumsuzluk sorunlari falan. Dusunmene bile gerek yok, x64 kur

(ev kullanicisi icin soyluyorum, tabi muhendisin, mimarin ozel programi vardir; sorun cikarir. Onu bilemem)
  • Geçebilirsin.Çevremdekilerin kimisi geçti kimisi geçmedi.
    Bende cok düşündüm.Hele hele ilk başlarda wistayı göz önünde bulundurursak yaşadığım program kıtlığı yada hiç olmaması vs vs gibi sorunlar.
  • Çoktan geçmiş olmak lazım.Bana göre 32bit satılmamalı
  • Bence geçilmiş olması lazımdı fakat tam olarak geçilemedi. Hala birkaç program sorun çıkarabiliyor. Eski driverlar sorun çıkarabiliyor. Bunun için saatlerce driver arayabiliyor veya o program için günlerce bekleyebiliyorsunuz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 64bite geçiş daha seneler alır çünkü MS'un 32bit'e destek verme sebebi, büyük kuruluşların eski programları kullanması ve bunları değiştirmek istememesi. MS'un geriye dönük desteğe bu kadar çok önem vermesinin ana nedeni de bu zaten. MS asıl parayı onlardan kazanıyor çünkü diğer kullanıcıların çoğunluğu korsan kopya kullanıyor.
  • arkadaşlar ben 64 bit vista arıyorum ama hotfile linkli bir tane bulamadım acaba varsa böyle bişey bilen paylaşabilirse müteşekkir kalırım
  • tüm donanımlarını görebiliyorsan 64 bit e geçmenin ne anlamı var
  • Bu arada, yapılan testlerde 64bitin 32bitten ortalama %30 daha hızlı çalıştığı ortaya çıkmış.
  • 32 bit nedirki ?

64 bit akar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.