Şimdi Ara

64 kb ile 128 kb sim kart farkı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
51.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farkı nedir yazın.Ben bilmiyorum.Belki alabilirim

Ayrıca bu '' kb '' yani kilobit galiba Sim kartta neyi ifade ediyor.Ben biraz teknoloji cahiliyimdir.Anlatın bana önemli bir fark varsa alabilirim.

Yoksa hafıza daha mı yüksek.Eğer böyle ise para tuzağı gerek yok.Zaten 64 kb 250 kişi alıyor.

Yoksa çekim kalitesi , ses netliği vs. gibi bir fark mı var?

Ayrıca Turkcell Cüzdan kullanıyorum.Yeni Sim alınca bu servisi tekrar kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 8 Temmuz 2013; 22:53:49 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

64 KB ile 128 KB SIM Kart Arasındaki Fark

Bir SIM kart, cep telefonu şebekelerine erişmenizi sağlayan küçük bir çiptir. SIM kartların depolama kapasiteleri değişebilir ve bu kapasite "KB" (kilobayt) ile ifade edilir.

128 KB SIM Kart Nedir?

128 KB SIM kart, 128 kilobayt depolama kapasitesine sahiptir. Bu, yaklaşık 1000 telefon numarası veya 500 kısa mesaj saklamak için yeterli alandır.

64 KB SIM Kart ile 128 KB SIM Kart Arasındaki Farklar

64 KB SIM kart ve 128 KB SIM kart arasındaki temel fark depolama kapasiteleridir. 128 KB SIM kart, 64 KB SIM karta göre iki kat daha fazla veri depolama kapasitesine sahiptir.

128 KB SIM Kartın Özellikleri

• Yaklaşık 1000 telefon numarası veya 500 kısa mesaj saklayabilir.
    • Kişisel ayarları ve tercihleri depolayabilir.
    • Bazı modellerde ek uygulamalar veya oyunlar için alan sağlayabilir.

SIM Kartın 128 KB Olduğu Nasıl Anlaşılır?

SIM kartınızın kapasitesini kontrol etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• iOS Aygıtları: Ayarlar > Genel > Hakkında > SIM Kart Uygulaması
    • Android Aygıtları: Ayarlar > Ağ ve İnternet > Mobil Şebeke > SIM Kart Bilgileri

Hangi SIM Kartı Seçmelisin?

Hangi SIM kartı seçeceğin, depolama ihtiyaçlarına bağlıdır. Çok sayıda telefon numarası veya kısa mesaj saklamayı planlıyorsan, 128 KB SIM kart daha iyi bir seçenek olacaktır. Ancak temel kullanım için bir 64 KB SIM kart yeterli olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gb > kb . bunlar sana az hafıza verir. 16 gb 128 kb den fazladır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkaySenturk

gb > kb . bunlar sana az hafıza verir. 16 gb 128 kb den fazladır

Sen az önce cevap atan arkadaş.Hatırladım seni
  • aynen ben o arkadaş başka sorun varsa söyleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkaySenturk

aynen ben o arkadaş başka sorun varsa söyleyebilirsin

Sadece hafıza farkımı yoksa çekim gücü ses netliği gibi bir yararı var mı 128kb SİM kartın.

Bence para tuzağı
  • sadece hafıza.gereksiz

• Hafıza fark edıyor ama en buyuk etken temassız odeme yapabılme ımkanı sunuyor turkıyede de pek gelısmemıs 64 ıyıdır yanı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öylede benim vınn data hattı sim kart üzerinde 128k yazıyor vınn kullanımında rehbere ne ihtiyaç var bu hafızadan başka bişey olmasın yaw.
  • Mobil imza farkı vardı galiba

• İşte farkı arkadaşlar.Turkcell Facebook sayfasına da yazmıştım.Uzun uzun cevap vermişler.

Yalnız bir de 256 kb SİM Kart varmış.Bunu bilmiyordum.Nette araştırırken öğrendim.Bunun farkı nedir?Bilen var mı?

128 ve 256 kb SIM Kartları bütün telefonlarda kullanabiliyor muyuz?Ben akıllı telefon kullanmıyorum.Nokia 2310 var.

Google görsellerde araştırdığım da ise hep nano veya mikro denen küçük SIM Kartlar çıkıyor.Bu kartlar galiba her telefonda kullanılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 9 Temmuz 2013; 22:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

İşte farkı arkadaşlar.Turkcell Facebook sayfasına da yazmıştım.Uzun uzun cevap vermişler.

Yalnız bir de 256 kb SİM Kart varmış.Bunu bilmiyordum.Nette araştırırken öğrendim.Bunun farkı nedir?Bilen var mı?

128 ve 256 kb SIM Kartları bütün telefonlarda kullanabiliyor muyuz?Ben akıllı telefon kullanmıyorum.Nokia 2310 var.

Google görsellerde araştırdığım da ise hep nano veya mikro denen küçük SIM Kartlar çıkıyor.Bu kartlar galiba her telefonda kullanılmıyor

Turkcellin aciklamasinda ne yaziyor yazabilir misiniz?

• Eski tip telefonlarda daha çok sim karta numara kaydedebiliyordun şimdi hiç bir ozelligi kalmadi diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil imza nedeniyle 4G(LTE) 128K özellikli kullanılmak zorunlu 128k eşkartlar 4g özellikli olduğu için mobil imza kullanılamıyor.Koskoca Bursada Tropik TİMleri dışında kurumsal çözüm merkezleri dahil timlerde bulunmuyor.Mobil imza başvurusu içinde yapılsa bile nakit veya kredi kartı ile 22 tl simkart değişim ücreti alınıyor.Kurumsal Hizmetler ücreti faturadan düşüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.