Bildirim
64bit Sistemde 4GB Ram'in 2'sini Görüyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bunun formatla bir ilgisi yok. Ya Ramlerden biri bozuk. Yada düzgün takmadın. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: darkomarko
quote:
Orijinalden alıntı: Ar-Pharazon
resimde de görüldüğü üzere 4GB RAM kullanıyorum 64 bitlik sistemde ama kullanılabilir ram miktarı 2 GB üst üste kaç kere format atıığımı sayamadım bile.İlk olarak Wİn7 Profesyonel denedim aynıydı.Ultimate kurdum hala görmüyor.Ramlerin yerinide değiştirdim birşey olmadı ne olur yardım edin.
resimde gördüğüm kadarıyla hiçbir sorun yok. ram in birazını zaten sistem kullanır
Arkadaş haklı ben resme hiç bakmadım.
Sisteminde 4 GB Ram görünüyor zaten.
Bilgisayarı sağ tıkla özellikler de oradanda görebilirsin. 1.43 GB kullanılan Ram miktarıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 16 Mart 2013; 17:20:46 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ynal
quote:
Orijinalden alıntı: darkomarko
quote:
Orijinalden alıntı: Ar-Pharazon
resimde de görüldüğü üzere 4GB RAM kullanıyorum 64 bitlik sistemde ama kullanılabilir ram miktarı 2 GB üst üste kaç kere format atıığımı sayamadım bile.İlk olarak Wİn7 Profesyonel denedim aynıydı.Ultimate kurdum hala görmüyor.Ramlerin yerinide değiştirdim birşey olmadı ne olur yardım edin.
resimde gördüğüm kadarıyla hiçbir sorun yok. ram in birazını zaten sistem kullanır
Arkadaş haklı ben resme hiç bakmadım.
Sisteminde 4 GB Ram görünüyor zaten.
Bilgisayarı sağ tıkla özellikler de oradanda görebilirsin. 1.43 GB kullanılan Ram miktarıdır.
ilginiz için hepinize teşekkür ederim de ben kullanılabilir ram miktarına bakıyorum ve 2GB gösteriyor.2GB RAM hangi oyuna yeter ki?
-
Dostum sen orayı yanlış anlamışsın. Sen oyuna girdiğinde Kullanılan ram miktarı artar sen rahat ol. -
quote:
Orijinalden alıntı: MentollüSakız
Dostum sen orayı yanlış anlamışsın. Sen oyuna girdiğinde Kullanılan ram miktarı artar sen rahat ol.
Teşekkür Ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekran parlaklığı değişmiyor
- operating system not found hatası nasıl düzeltilir
- mouse olmadan pc kullanma
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- youtube video indirme
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- iso dosyası nedir
- laptop menteşe tamiri
- ss alma pc
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X