Şimdi Ara

64bit Sistemde 4GB Ram'in 2'sini Görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  64bit Sistemde 4GB Ram'in 2'sini Görüyor

resimde de görüldüğü üzere 4GB RAM kullanıyorum 64 bitlik sistemde ama kullanılabilir ram miktarı 2 GB üst üste kaç kere format atıığımı sayamadım bile.İlk olarak Wİn7 Profesyonel denedim aynıydı.Ultimate kurdum hala görmüyor.Ramlerin yerinide değiştirdim birşey olmadı ne olur yardım edin.

• Bunun formatla bir ilgisi yok. Ya Ramlerden biri bozuk. Yada düzgün takmadın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ar-Pharazon

resimde de görüldüğü üzere 4GB RAM kullanıyorum 64 bitlik sistemde ama kullanılabilir ram miktarı 2 GB üst üste kaç kere format atıığımı sayamadım bile.İlk olarak Wİn7 Profesyonel denedim aynıydı.Ultimate kurdum hala görmüyor.Ramlerin yerinide değiştirdim birşey olmadı ne olur yardım edin.

resimde gördüğüm kadarıyla hiçbir sorun yok. ram in birazını zaten sistem kullanır

• quote:

Orijinalden alıntı: darkomarko

quote:

resimde gördüğüm kadarıyla hiçbir sorun yok. ram in birazını zaten sistem kullanır

Arkadaş haklı ben resme hiç bakmadım.

Sisteminde 4 GB Ram görünüyor zaten.
    Bilgisayarı sağ tıkla özellikler de oradanda görebilirsin. 1.43 GB kullanılan Ram miktarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 16 Mart 2013; 17:20:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ynal

quote:

Orijinalden alıntı: darkomarko

quote:

Arkadaş haklı ben resme hiç bakmadım.

Sisteminde 4 GB Ram görünüyor zaten.
    Bilgisayarı sağ tıkla özellikler de oradanda görebilirsin. 1.43 GB kullanılan Ram miktarıdır.

ilginiz için hepinize teşekkür ederim de ben kullanılabilir ram miktarına bakıyorum ve 2GB gösteriyor.2GB RAM hangi oyuna yeter ki?

• Dostum sen orayı yanlış anlamışsın. Sen oyuna girdiğinde Kullanılan ram miktarı artar sen rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MentollüSakız

Dostum sen orayı yanlış anlamışsın. Sen oyuna girdiğinde Kullanılan ram miktarı artar sen rahat ol.

Teşekkür Ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.