Bildirim
64k say tercih listem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Güzel ama YTÜ metalurji ve YTÜ gemi inşaatı da eklenebilir
-
piri reis gemiyi eklemeni öneririm. tersane piyasasında ytüden daha çok forsu var.
-
Merhabalar, maden mühedisliği hakkında pek de olumlu yorumlar duyamadım. Sizler detaylıca araştırdıysanız beni de bilgilendirebilir misiniz. Bu sayede sizlere daha iyi yardımcı olmak isterim. -
İtü Gemi işletmenin kampüsünün Tuzla da olduğunu biliyor musunuz ? Sırf bu yüzden tercih listemden çıkardım. Mezun olduktan sonra zaten sıkıcı bir hayat bizi bekliyor. Birde üniversitede serbest kıyafetler ile çimlere oturamadıktan sonra ne anlamı var dedim. -
ben olsam hacettepe kimyayı 2. sıraya koyardım
-
Ücreti fazla olan mesleklerin avantajlı olduğunu zannetmeyin o şartlarda daha ucuza çalışan bulamadıkları için ücret fazla o meslekte çalışanlarla konuşmadan yazmayın sakın hayatınız kararır. -
Aralarında en iyisi, iş bulması en kolay olan Hacettepe kimya, diğerlerini yazmanı önermiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X