Şimdi Ara

65.000 Sıfır Otomatik Araç Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 65.000 lira verebiliyorum maksimum. Arabayı kullanacak kişiler fazla bilmediğinde otomatik olması şart. Az yakan bir araba olmalı. Düşündüğğümüz arabalar Ford Fiesta 1.6, Toyota yaris hybrid cool ve Seat ibiza 1.4 Dizel Style Otomatik. Sizler bu araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Arabadan anlamıyorum açıkça söyleyim sizlerin fikirlerini de almak istedim. Yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• Bu fiyata dizel otomatik olarak polo comf. dizel oto. veya clio dizel oto. alınabilir. Donanım olarak vasat araçlar ama 2.el ve yakıtları üzmez.
  • 2. elden ziyade sıfır düşünüyoruz yoksa dediğiniz gibi o araçlara yönelmek mantıklı ama işte paranın sahibi 0 alınacak dedikten sonra diretemiyorum :)
  • İbiza gibi bir araca 65.000 lira verilmeyeceği kanaatindeyim. Bilmiyorum sanırım dizel istemişsiniz ama Leon 1.2 TSI otomatik 64.700 TL iken o paraya İbiza alınmaz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon 1.2 TSI DSG + 2 yıl ek garanti hayırlı uğurlu olsun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortizol

2. elden ziyade sıfır düşünüyoruz yoksa dediğiniz gibi o araçlara yönelmek mantıklı ama işte paranın sahibi 0 alınacak dedikten sonra diretemiyorum :)

orda arkadaşın kastettiği şey satmak isterseniz 2. eli üzmez...
  • kortizol kullanıcısına yanıt
    Peugeot 208 ALLURE 1.2 PureTech 110hp EAT6 Tam Otomatik S&S 62.750 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    450.000 TL Araç Tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.