Şimdi Ara

65.000 TL ye Kadar Dizel-Otomatik Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anneme araba bakıyorum, kendisi 2006 Golf otomatik-benzinli sahibi. Otomatik-dizel bir araba almak istiyoruz ancak öncelikli sorum şuan araba fiyatlarına ne kadar zam geldi ve beklemek gerekir mi? Piyasayı hiç bilmediğimden tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

İkinci el veya sıfır farketmez ancak ikinci el olacaksa 2013 sonrası ve 50.000km yi aşmaması gerekiyor.

Opsiyonlardan bazıları;

Skoda Rapid Sıfır Oto-Dizel: 66.000TL + 1.350TL Metalik Boya + Park sensörü gerekli(bunu ayrıca taktırabilmemiz lazım yoksa arabanın paketi bir üste çıkarsa fiyat 72.000 TL oluyor)

Polo Sıfır Oto-Dizel: 66.600TL + 1000TL Metalik + 2.300TL park sensörleri.

Şimdi diyeceksiniz han, üst sınır 65.000 TL idi diye ancak 2-3 bin kadar oynama payımız var. Benim asıl sormak istediğim bu paralar bu arabalara verilir mi? Cevabınız hayırsa acilen ikinci el araçlara yöneleceğim.

Teşekkür ederim !

• Dsg sıkıntı yaratabilir. Edc clio icon donanıma da bakın. Daha dolu bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yusuf-duran-dan-2012-renault-megane-gt-line-1.5dci-otomatik-full-229257521/detay

Şöyle bi araç önerebilirim . Az yakar en full modelidir ayrıca gt-line modelinin sürüş dinamikleri çok iyidir.
  • Annenin daha önceden otomatik araç tecrübesi olduğu için C segmenti Otm araçlara bakabilirsiniz. 65.000 civarı 2.el i30 Dct - Tork K. Lü bulursunuz aynı şekilde Megane Gt line EDC - 308 ama 1.2 Benzinli olduğu için eleyebilirsiniz - Citroën C4 - Kia Ceed - Mazda 3 bakabilirsin

• Bu fiyata sıfır dizel oto C sınıfı yok mu
  • Clio Edc
  • B sınıfı araçlara 65 bin lira vermek

2. el Kia Ceed yada İ30 bakın cam tavanlısından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  65.000 TL ye Kadar Dizel-Otomatik Tavsiye

• pug 2008 iyi bir tercih.
  • Sırf sıfır olacak diye bu arabalara bu kadar para verilir mi?

• bence clio edc seçeneğine de bakın
  • 65 bin'e clio? Hocam boyle bir hata yapmayin. 2.el temiz seat leon 1.6tdi dsg al kafan rahat olsun.

• i30, ceed

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bunun için çok uğraştın mı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

Dsg sıkıntı yaratabilir. Edc clio icon donanıma da bakın. Daha dolu bir araç.
    volkswagen pişmanlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 13 Eylül 2015; 1:08:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkntkl06

Arkadaşlar merhaba,

Anneme araba bakıyorum, kendisi 2006 Golf otomatik-benzinli sahibi. Otomatik-dizel bir araba almak istiyoruz ancak öncelikli sorum şuan araba fiyatlarına ne kadar zam geldi ve beklemek gerekir mi? Piyasayı hiç bilmediğimden tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

İkinci el veya sıfır farketmez ancak ikinci el olacaksa 2013 sonrası ve 50.000km yi aşmaması gerekiyor.

Opsiyonlardan bazıları;

Skoda Rapid Sıfır Oto-Dizel: 66.000TL + 1.350TL Metalik Boya + Park sensörü gerekli(bunu ayrıca taktırabilmemiz lazım yoksa arabanın paketi bir üste çıkarsa fiyat 72.000 TL oluyor)

Polo Sıfır Oto-Dizel: 66.600TL + 1000TL Metalik + 2.300TL park sensörleri.

Şimdi diyeceksiniz han, üst sınır 65.000 TL idi diye ancak 2-3 bin kadar oynama payımız var. Benim asıl sormak istediğim bu paralar bu arabalara verilir mi? Cevabınız hayırsa acilen ikinci el araçlara yöneleceğim.

Teşekkür ederim !

mazda cx3 dizel otomatik 4 çeker öneririm
    dsg çıkıntı çıkartır alma sakın
    mazda= sorunsuzluk sportif sürüşle günlük kullanımı bütünleşmiş bir otomobil
    volkswagen = şanzıman bitmeyen dsg arızaları motorun yağ yakması dizellerin traktör gibi ses çıkarması

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.