teknosadan SONY 65 x 8505 TV satın aldım fiyatı 5999 tl tv kuruldu çok memnunum ayrıca almak isteyen olur ise AKBATI Teknosada ki arkadaşlar çok iyi yardımcı oldular Kurulum esnasında yapılamayan bazı özel ayarları yaptırdılar ve birde extra tv de çıkmayan kurulum paketi hedie verdiler hepsine teşekkürler
Hayırlı olsun. Ben de bu tvyi almayı planlıyorum ama usb3 olmadığını gördüm. Bu önemli bir eksik midir? Hdd takıp yüksek boyutlu filmler oynattınız mı? Bir de android tv kullanımı, kanal geçişleri vb. konulardaki deneyimlerinizi kısaca paylaşabilir misiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Usb 3 desteği var 1 tb hardisk bağladım alt yazılı filmlerim var seyrettim performans olarak bu kadar beklemiyordum çok memnun kaldım samsung ve lg mağazada abartılı renkler ile seyrettim bence sony nin en büyük eksiği doğru tanıtım ben daha önce philips ve samsung kullandım bu tv lere göre sony nin kanal geçişi gayet iyi... Bu arad bir iki teknosa mağazasına uğradım hangi modeli söyleseniz hemen onu vermek isterler ancak akbatı teknosadaki personelleri tekrar kutluyorum hala yardımcı oluyorlar takdir ediyorum onları