Şimdi Ara

65-70lvl arası istediğiniz char!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar istediğiniz karakteri yazın 65-70 lvl olarak hiç stad verilmemiş görevleri yapılmamış yani charla hiç oynanmamış olarak oyun parası karşılığında hazırlıyım. Henüz fiyat belirlemedim. Aklınıza bot filan gelecektir crakter tamamen temiz olacak.

• 56 lwl rod female ne kadar olur??
  • 70 level fist psycian ne kadar olur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pgasusking

56 lwl rod female ne kadar olur??

cvp plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
  • adam 65-70arası dio sen 56dion
  • ne fark eder 65 yaptıysa 56 dha kolay yapar
  • 56 lvl oyun parası 200m olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • foruma cevap yazamıyorum. Modlara yazdım sanırım düzelir. yitik_bahar@hotmail.com lütfen burada yazın genelde çevrimdışı görünürüm ama oralardayımdır.
  • nedense uzun uzun yazmama izin vermiyor forum. 4-5 mesajla anlatmaya çalışacağım.öncelikle biz 3 yüksek lvl 3 arkadaşız. Hesabıaçıp charı clana alıyoruz. terapın, eyebal sky dragon, cyriptic armor ve cryiptic bot alıp party bonusla crystal, desert v red dragonda kasıyoruz.
  • anlayacağınız charınız 1 tane bile yaratık kesmeden, hiç bir görevi yapmadan o lvl lere geliyor. Stad dağılımı, meslek seçimi, skil seçimi tamamen sizin tercihinize kalmış.Bana cinsiyet ve silah (ve lvl :) )söylemeniz yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yitikbahar -- 24 Şubat 2008; 2:55:29 >
  • üsttede yazdığım gibi 56 lvl char 200m oyun parasına olur. 70 lvl char ise 500-600m i bulur sanırım çünkü 62-63 lvl den sonra kasmak ızdırap haline dönüşüyor. ama bunlar uzun boylu düşünülmüş rakamlar değil, birazda beraber karar vereceğiz sonuçta bizim amacımız oyunda biraz daha fazla paraya sahip olup daha iyi itemler edinmek. Ama bunu yaparken birilerini kazıklamak gibi bir niyetimiz yok. sizde önerilerinizi söyleyin ne size dokunacak nede bizim emeğimizi heba edecek bi miktar buluruz. İlginize teşekkürler.

yitik_bahar@hotmail.com
  • bu arada neredeyse 1 yıldır forumdayım daha yeni onbaşı oldum :D. ben arama butonunu kullanıp gereksiz mesaj yazmayanlardanım. yeni arkadaşlarada önerim bu yönde olacak, inanın forumda herşeyin cevabı zaten var, arama butonu çoğu sorununuzun çözümüdür. (tecrübelerim öyle diyor) ilginize tekrar teşekkürler.
  • yanlız 56 lwla cok dedin bea aga o parayı verceğime kendim askarım daha iyi
  • üstad sizde önerilerinizi söyleyeceksiniz bi yerde buluşucaz.
  • level kasan bazı yabancı siteler var hepinizin de bildiği gibi. Bunlardan birisinde ki fyatları yazıyorum.

Lv1-40 12 hours 15.00 $
    Lv40-45 12 hours 15.00 $
    Lv45-50 12 hours 15.00 $
    Lv50-55 1 day 25.00 $
    Lv55-60 1.5 days 40.00 $
    Lv60-65 2.5 days 65.00 $

1 level den 65 levele getirmeleri 6 gün 12 saat ve 175 $ Düşünüldüğünde fiyat aslında abartı gelmedi. Tabiki bu benim fikrim. 175 $ gerçek para ile oyun prası almayı düşündüğümüzde aynı sitenin fiyatları ile yazdığımızda

300 Mil 35.39 $
    500 Mil 58.79 $
    1.000 Mil 117.99 $

Demek ki Yurt dışında oyun konusunda ki fiyatlar Türkiye ile kıyasladığımızda çok yüksek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y2m5tr -- 25 Şubat 2008; 14:57:53 >
  • o KASANLARDA FULL BOTLA KASIYOR ilerde ban yeme durumuda var:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

o KASANLARDA FULL BOTLA KASIYOR ilerde ban yeme durumuda var:D

katılıyorum riske atılmaz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamtar_baba

level kasan bazı yabancı siteler var hepinizin de bildiği gibi. Bunlardan birisinde ki fyatları yazıyorum.

Lv1-40 12 hours 15.00 $
    Lv40-45 12 hours 15.00 $
    Lv45-50 12 hours 15.00 $
    Lv50-55 1 day 25.00 $
    Lv55-60 1.5 days 40.00 $
    Lv60-65 2.5 days 65.00 $

1 level den 65 levele getirmeleri 6 gün 12 saat ve 175 $ Düşünüldüğünde fiyat aslında abartı gelmedi. Tabiki bu benim fikrim. 175 $ gerçek para ile oyun prası almayı düşündüğümüzde aynı sitenin fiyatları ile yazdığımızda

300 Mil 35.39 $
    500 Mil 58.79 $
    1.000 Mil 117.99 $

Demek ki Yurt dışında oyun konusunda ki fiyatlar Türkiye ile kıyasladığımızda çok yüksek :)

yurt dışındaki gelir le tr deki çalışanlarının geliri arasında dağlar kadar fark var.

bi sekreter 10bin $ alıyor yurt dışında senin burda en iyi sekreter 1.000 ytl alır.

• Arkadaşlar en başta bot kullanmayacağımızı açıklamıştım ama sanırım harfler yeteri kadar büyük değil okunamamış. fiyat meselesine gelince burada ki kıstasımız kasacağımız charın bize maliyeti. 1 terapın, en az 5 eyeball sky dragon, cyrptic armor, cyrptic bot. terapin:30m eyebal bu günlerde min. 23 m cyrptic set 2m
    anlayacağınız 65lvl bi charın zaten 155-160m masrafı var. herneyse ilgilenen arkadaşlar msn den ulaşabilir.
  • 70 lvl e kadar 600m size fazla geldiyse cusas_03@hotmail.com burdan bana ulaşın.. 72 lvl itemsiz charımı 35 ytl ye satıyorum. Bana buradan değil msn den yazın!... Charda item yok dediğim(+5helm,+3boot,+3armor)
    NOT:parayı havale ile alıcam (Ziraat Bankası)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.