Şimdi Ara

65 bin nüfuslu bir ilçede yapılabilecek kârlı, farklı iş önerileriniz nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
2
Favori
57.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 65 bin nufuslu didim gibi turistik ilceden geliyorum ve yapabileceksen benzin havelka tarci bir yer acmaya bak emin ol o kucuk sehirlerde oyle kaliteli mekan bos kalmaz bende o kadar para olsa dusunmeden bayiligini alicam yaz kis kazanirsin oyle yerlerde millet artik markaya bakiyor sekline bakiyor mekanin
  • Pide salonu ilçelerde en çok rahbet gören yer. ayrıca ilçe pazarırnın oldugu günlerde köylüler falanda gelirler esnaf gelir, öğrenciler gelir ço kfazla yoksa ilçede pideci aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

Pide salonu ilçelerde en çok rahbet gören yer. ayrıca ilçe pazarırnın oldugu günlerde köylüler falanda gelirler esnaf gelir, öğrenciler gelir ço kfazla yoksa ilçede pideci aç
    Halı saha.
  • Deniz kenari ilce var.
    Anadoluda bir ilce var.
    İlcenin ozelligi nedir belirtirsen cok daha iyi olur.

Kuyumcu olabilir. Oyle cok satafatli degil ama is gorecektir.

Kamyon araba traktor lastigi satmak. Tamir etmek. Olabilir.

Pastane-dondurma olabilir.

Aktarcı-baharatci olabilir.

Benzin istasyonu.

Ayakkabici. Guzel kaliteli markalardan olusan ferah nezih bir yer. Ykm tarzinda.

Taksi duragi yoksa acilip 2 taksi konabilir.
    Elbet birileri kullanicaktir.

Soguktan etkilenmicek sekilde. Brande ile cekilmis yeri olan. Sigsra icmenin serbest oldugu bir kahvehane.
  • Kiralık diploma ile eczane açılabilir.
  • Rica ederim içinde hiç birşey olmayan kasaba gibi algılayıp olması gereken standart işleri yazmayın arkadaşlar. Burası Tokat'a bağlı bir anadolu ilçesi. Emin olun yaşam standardı bağlı olduğu il kadar yüksek. Kasaba değil burası. Saydığınız herşey var. Hem de fazlasıyla. Konu başlığında bu yüzden 'farklı' yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 10 Nisan 2015; 19:03:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Rica ederim içinde hiç birşey olmayan kasaba gibi algılayıp olması gereken standart işleri yazmayın arkadaşlar. Burası Tokat'a bağlı bir anadolu ilçesi. Emin olun yaşam standardı bağlı olduğu il kadar yüksek. Kasaba değil burası. Saydığınız herşey var. Hem de fazlasıyla. Konu başlığında bu yüzden 'farklı' yazıyor.
    adamlara 65 bin nüfuslu ilçe diyorsun ona göre tavsiye ediyorlar. Sonra farklı istiyorum diye azarlıyorsun baştan baklayı çıkarsana
  • Hocam eğer çok çevreniz var ise sigortacı olabilirsiniz galericilerle filan aranızın iyi olması ve ağzınızı iyi kullanabilmeniz önemli sigorta kasko dask filan noterlik yakınında bir dükkan bulursanız iyi bir kazanç sağlarsınız tabi mesleği bilmeniz lazım
  • hikmet548 H kullanıcısına yanıt
    Estğ. azarlamak ne demek hocam? Olur mu hiç? Ama dönerci, berber, eczacı, ayakkabıcı bunlar çok standart olması gereken işler. Hele ki ben ilçe diyorum. Baklayı çıkarmama ne gerek var.
  • Pavyon
  • quote:

Estğ. azarlamak ne demek hocam? Olur mu hiç? Ama dönerci, berber, eczacı, ayakkabıcı bunlar çok standart olması gereken işler. Hele ki ben ilçe diyorum. Baklayı çıkarmama ne gerek var.
    herkes kafasına göre birşeyler sallamış hiçmi ticari bilginiz yok yahu. bi iş a bölgesinde tutar b bölgesinde tutmaz. bunu etkileyen bi çok etken vardır. sadece nüfusa bakarak işmi seçilirmiş.
    ilçenin adı ve sermayen ne yazarsan eğer araştırırım belki birşeyler. ek olarak tecrübe ve alabileceğin risk oranınıda söylersen daha iyi olur.

• Örümcek Adnan kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi kendimi yetiştirebilecek zaman, mekan bulabilsem o iş güzel bir iş. Ama işte işi sahada öğrenmek lazım.
  • quote:

Rica ederim içinde hiç birşey olmayan kasaba gibi algılayıp olması gereken standart işleri yazmayın arkadaşlar. Burası Tokat'a bağlı bir anadolu ilçesi. Emin olun yaşam standardı bağlı olduğu il kadar yüksek. Kasaba değil burası. Saydığınız herşey var. Hem de fazlasıyla. Konu başlığında bu yüzden 'farklı' yazıyor.

Sexshop ac ozman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F1CD3AB5A

quote:

Sexshop ac ozman.

Alıntıları Göster
    Turbo sandım konuya girerken onu göremeyince üzüldüm

• Çok biliyorsanız buyrun siz açın. Terbiyesizliğin lüzumu yok.
  • Bakkallara toptan mal satmayı dene mesela.
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyenize teşekkür ederim hocam. Düşündüğüm işler listesine not ettim. Halısaha da düşünüyorum ama o iş sonra. Besyo okuyan arkadaşlarımla okullarını bitirdikten sonra yapacağız...
  • tarım toprakları dünyada yıldan yıla azalmakta.Sorunu cevabı TARIM TARIM TARIM
  • Çok haklısınız. Yaşadığım yer tarımcılık açısından elverişli ve piyasanın olduğu bir yer ama, kendimi tarım yapabilecek, toprakla uğraşabilecek kadar kabiliyetli bulmuyorum hocam. Yoksa hep o işi yapmayı düşündüm inanın...
  • hamam açın hocam bol güneş alan bir ilçede yaşıyorsanız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.