Şimdi Ara

65 bin nüfuslu bir ilçede yapılabilecek kârlı, farklı iş önerileriniz nelerdir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
57.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deNizZz 01

yoo 5tl
    Günlük daire işine gir gerçekten çok fena paralar dönüyor şuan
  • Köfteci ismi laplap olsun öğrenci kitle akılda kalıcı isim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Rica ederim içinde hiç birşey olmayan kasaba gibi algılayıp olması gereken standart işleri yazmayın arkadaşlar. Burası Tokat'a bağlı bir anadolu ilçesi. Emin olun yaşam standardı bağlı olduğu il kadar yüksek. Kasaba değil burası. Saydığınız herşey var. Hem de fazlasıyla. Konu başlığında bu yüzden 'farklı' yazıyor.

Konuyu görünce "Erbaa mı la yoğsa" diye düşündüm ve sanırım Erbaa Bende Erbaalıyım ve Erbaadayım
  • sushi dukkani aç
  • Rent a car
  • quote:

Spor salonu 3 tane var, yüzme havuzu 4 tane var, karting de var. Paintball biri denedi, hiç tutmadı. Arsayı malzemelerle beraber 30 bine zor sattı...

İstanbul'un %5-10 u bizim ilçede burada o kadar sosyal aktivite yok
  • Ne kadar sermayen var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deaglen40

quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

quote:

Orijinalden alıntı: deaglen40

Oha 1 milyon koyup 1 milyon 800 bin alınmaz o ksdar degildir

alırsın alırsın.

Millet niye o zaman faize yatırıyor

Alıntıları Göster
    Ilce neresi hocam bodrumda bir ilcedir.

Genc nesilin kafasi nasil hangi ilce onu soylerseniz fikir verebilmen daha mantikli olur sezonluk bir ilcemi?

Sizin kafa yapiniz nasil muzik zevkiniz nasil isletmeci olabilirmisiniz?
    Ben bar yonetebilirim diyorsaniz bar sektorunden anliyorsaniz yuzde bin kari olan bir sektordur.
    Gencler eglenmek icin neyapiyor genc kitle nasil cafe/pub bistro/bar acabilirsiniz tabi dedigim gibi ilceyi soylemeniz lazim ilk tutupta genc nufusun babasinin sahinini alip 2 3birayla fotograf cekildigi bir yer ise nufus boyle ise hic bulasmayin batakhane acmakla ayni sey.

• Liselilerin takilabilecegi bir yer.
    Ama ufak yerlerde hep sorun olur.

Bizim orayi dusunuyorum. Onune gelen kahve aciyor. Tutuyorda.
  • at çiftliği
    tekel bayii
    iddaa bayii
    at yarışı bayii ( bu 3ünü bir aynı yere acabilirsin ayrıca gıda ürünü de satabilirsin. )
    kültür merkezi tarzında bi şey acabilirsin. haftada 2 kez film oynar içinde kırtasiye kitapçı olur. sohbet yeri olur müzik yeri olur insanlar gelir saz çalar kitap okur sohbet eder çay kahve icer tost yer. ayrıca içinde küçük bi net kafe ve ps cafe de olur.
    maket uçak satan dükkan
    av market
    pansiyon acabilirsin.

eklenebilecek daha çok fazla şey var. dediklerimin bi çoğunu birlestirebilirsin birbiriyle.
  • quote:

Fernando!:

Mantıklı hocam? Acaba ne olabilir?

KILLMEPLEASEQQ:

Çorbacı çok var hocam. Ayrıca farklı bir iş de değil.

Gin And Juice:

Buralarda ekmeklerini her hafta kendileri pişirirler hocam. Sebze, meyve bahçeden tarladan zaten. Ayrıca sebze meyve tarımı sektör haline gelmiş burada. Arabayla kıyafet satan da çok var.

SturmpioneerR:

Bu fikri 6-7 sene önce söyleseniz hemen yapardım. Ama bu süre zarfında internet kafecilik kârlı görüldüğü için o kadar çok açıldı ki mahallelere köylere kadar taştı. Artık bir albenisi kalmadı o işin.

zorradam:

Hocam daha farklı fikirler lütfen. İnanın en işlek caddenin sadece bir cephesinde 7 tane dönerci var. Şehir merkezinde kaç tane olduğunu hiç sormayın. Ha ben açsam yine kazandırır ama, amacım olmayan farklı birşey yapmak...

Ayrıca söylüyorum; eczacılık diplomam olmadan eczane nasıl açayım? Ben ciddi bir konu açtım beyler. Zirai ürünler satan işletme açmak da istemiyorum. Çünkü o iş şehrin önde gelen kişilerinden birinin elinde. Ve bu adam markalaşmış biri. Dediğim gibi ben farklı bir iş istiyorum...

Aman kardeşim doğası, insanı o kadar güzel bir şehre teknoloji sokup onları da mahvetme. Sana tavsiyem kaliteli bir çiğköftecinin bayiliğini almaktır, okul yakını şehir merkezinde olsun.

• Playstation cafe aç en büyük lisenin yakınlarına

700tlye 40 inç tv alırsın 2.el ps3 toplasan ps4e geçen kafelerden 350ye o patlar koltukla beraber masa başı 1200 1250 ye çıkarsın 5 liraya versen saatlik 240-250 saatte kendini amorti eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 11 Nisan 2015; 10:27:51 >
  • Stüdyo derdimde gelişmiş diyosunuz elbet vardır

Kırsal kesimde ne kadarda rezil çekersen çek çok güzel kazanıyolar, özellikle yazın düğün sezonunda , birazda çevren varsa tadından yenmezdi.
  • Hatta bi fikir daha veriyim 2-3den fazla kargo şubesi yoksa mümkünse orda olmayan kargo firmasının bayiliğini alın bide siz açın.
  • Torbo oraya gelse paranin .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Torbo oraya gelse paranin .....
    Okul gibi yerlerin yanına kırtasiyeci açarsan iyi işler.
  • Ikea'dan toplu ürün getirip sat. Çok ciddi olarak söylüyorum. Sana en yakın Ankara'da var sanırım.

Ör; Antilop mama sandalyesi, mumlar, çerçeveler, aynalar, LACK sehpalar, FADO lamba ve diğer aydınlatma ürünleri, Poang tv koltuğu gibi çok hacimli ve pahalı olmayan.. hem ürünler hazır ince paketlerde, bir kamyonet kiralayıp getirdiğinde pek çok ürün taşıyabilirsin. Ürünlerin tedariğinde sıkıntı yaşamazsın, bir ürün talep görüyor ve bitti mi, hoop al ilave.

Genelde Ikea perdeleri kornişlerle uyumlu olmuyor ama, bi terzi ile anlaşarak kornişe uygun hale getirtip satabilirsin. Perdeciye gidip bi dünya para vermek istemeyen insan çok.

İlk başta küçük parçalarla başlayıp, masif ahşap masa vs de getirtilebilir.

Yatırım miktarı da makul olur, al işte değişik ve para kazandıracak iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 11 Nisan 2015; 12:12:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat_power

Ikea'dan toplu ürün getirip sat. Çok ciddi olarak söylüyorum. Sana en yakın Ankara'da var sanırım.

Ör; Antilop mama sandalyesi, mumlar, çerçeveler, aynalar, LACK sehpalar, FADO lamba ve diğer aydınlatma ürünleri, Poang tv koltuğu gibi çok hacimli ve pahalı olmayan.. hem ürünler hazır ince paketlerde, bir kamyonet kiralayıp getirdiğinde pek çok ürün taşıyabilirsin. Ürünlerin tedariğinde sıkıntı yaşamazsın, bir ürün talep görüyor ve bitti mi, hoop al ilave.

Genelde Ikea perdeleri kornişlerle uyumlu olmuyor ama, bi terzi ile anlaşarak kornişe uygun hale getirtip satabilirsin. Perdeciye gidip bi dünya para vermek istemeyen insan çok.

İlk başta küçük parçalarla başlayıp, masif ahşap masa vs de getirtilebilir.

Yatırım miktarı da makul olur, al işte değişik ve para kazandıracak iş.
    organik yumurta veya organiğin her türlüsü.

• quote:

Spor salonu 3 tane var, yüzme havuzu 4 tane var, karting de var. Paintball biri denedi, hiç tutmadı. Arsayı malzemelerle beraber 30 bine zor sattı...

Sizin orasi neresi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertgrlzfr

quote:

Sizin orasi neresi :))

Alıntıları Göster
    Erbaa da bovling salonu yok kardeş, ayrıca iyi bir sinema da yok.Gençlerin eğlenebileceği güzel bir mekan da yok.Dikkatini çekerim...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.