Şimdi Ara

65 bin nüfuslu bir ilçede yapılabilecek kârlı, farklı iş önerileriniz nelerdir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
57.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deaglen40

quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

quote:

Oha 1 milyon koyup 1 milyon 800 bin alınmaz o ksdar degildir

alırsın alırsın.

Millet niye o zaman faize yatırıyor

Bilmiyorum
  • Kardes 1 Milyona en fazla 300 bin kazanırsın bence
  • quote:

Kardes 1 Milyona en fazla 300 bin kazanırsın bence
    bence hhibelerden yararlanmalısın.

1- TKDK tarımsal ve hayvancılıga %70 oranında hibe veriyor. çok buyuk entegre bir tesis açmasan bile tavuk ve yumurta üzerine veya süt ürünleri üzerine birşeyler yapabilirsin Bu iş için azda olsa bütçeye ihtiyacın olcak..

2- Kosgeb desteklerinden yararlanıp küçük imalathane veya atölye açabilirsin. Örnek turistik yerdeysen otellere hitab eden ufak imalatlar karton terlik gibi..

3- yaşadıgın yerde ünv varsa mutlaka ve mutlaka apart işine girmelisin. Örnek 4-5 katlı bir binayı kompe kiralayıp ortak kullanım mutfaklı banyolu ögrencilerin rahat edecegi şekilde oda oda kiralamak gibi. kiralanın 3-4 katını rahat alırsın.

Daha aklıma geldikçe yazmaya çalışırım. umarım yardımım olur.

• Ticaret ihtiyaca göre yapılır ana kuralı budur.Sen o bölgede gezerken ne yapmak ne almak istersin ne eksik onu düşünmelisin.Burada belki sana tavuk dönerci aç diyecekler orada belki 3 tane vardır bilemeyiz.
  • Gel prtaak olalim sen tarladan bahceden domates fln satin al bem istanbulda satayim yari yariya ortaklik teklif ediyorum ama tuccara kac tl den satiyorlarsa 15 kr fazla ver ciftciye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

quote:

Oha 1 milyon koyup 1 milyon 800 bin alınmaz o ksdar degildir

alırsın alırsın.

Millet niye o zaman faize yatırıyor

herkesin bildiği bir iş var. bir yazılımcıya neden marangozluk yapmıyorsun? diyemezsin. o onun işi değil.
  • Yemek Üzerine olmalı. Günümüzde en çok kazandıran sektör hazır yemek sektörüdür. Pide kebap vs olabilir. yanına çiğ köfte çok iyi gider.
  • Hocam yazıldı mı bilmiyorum ama liseyi burdurda okudum,şehir ama 76 bin nüfuslu. Eğer lise-üniversite öğrenci potansiyeline sahipse işlek bir caddede kafe şeklinde bir mekan tutabilir. Sadece öğrenci değil gençlerin ilgisini çekecektir. Şimdilerde kahve tutkuları gündemdeyken işe yarayabilir. Çok farklı bir tavsiye değil ama aklıma ilk anda bu geldi. Veya biraz daha farklı olarak aynı genç-öğrenci potansiyeliyle oyun salonu şeklinde bi yatırım olabilir. Güzel dizayn edilirse, bilardo-guitar hero-okey-playstation salonu yanında içeceklerle pastalarlada güzel olabilir.
    Basitce bir fikir de ben beyan etmiş olayım
  • Öncelikle sizin veya ailenizin hangi işle meşgul olduğunu bilmiyorum ama benim size önerim hırdavatçı dükkanı, çünkü kırsal alanlarda çapa makinasıdır, süt sağım makinasıdır, alet edevatdır illaki ihtiyaç oluyordur...
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi açabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Hatay usulu durum 5 tl den daya gitsin

Hatay'da dürüm 3.5 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAPTAN_AMERİKA

quote:

Hatay'da dürüm 3.5 tl

Hatayda durum 5 tl dememiski, daya gitsin tokatta demis
  • Bir sey yapilmaz kardes 65 bin nedir. Gelismeye acik bir yorum yapayim.
  • Marketlerden bayilik alınabilir.Örneğin bim falan kesin tutar ama bide çağrı marketleri var onlarda da fiyatlar bime yakın bizim evimizin yanına açıldı ve ciddi iyi satış yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auerbach1

quote:

quote:

Hatay'da dürüm 3.5 tl

Virgülün gazabı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Auerbach1

quote:

quote:

Hatay'da dürüm 3.5 tl

Virgülün gazabı.

Alıntıları Göster
    Yazılarından anladığım kadarıyla neredeyse bütün popüler sektörler başkaları tarafından kapılmış. Ancak üretim yaparak kazanabilirsin bence. Mantar üreticiliği olabilir. Bizzat kendim yapmadım fakat karlı ve çok ürün verdiğini fakat zor olduğunu duydum.

• HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    65 bin nüfuslu ilçeye göre fazla gelişkin çıkmış orası. 3-4 tane spor salonu havuz vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 11 Nisan 2015; 1:00:16 >
  • p.kunun ustune p.k olmayan turbo agamiz sandim yeminle
  • Gida isi yapilabilir.
  • KAPTAN_AMERİKA kullanıcısına yanıt
    yoo 5tl
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.