Hemen hemen Cumhuriyetle yaşıt tarihi bir belediye hamamı var. Bura için yeterli hocam. İkincisi gereksiz yatırım olur.
quote:
Orijinalden alıntı: muradisdan
herkes kafasına göre birşeyler sallamış hiçmi ticari bilginiz yok yahu. bi iş a bölgesinde tutar b bölgesinde tutmaz. bunu etkileyen bi çok etken vardır. sadece nüfusa bakarak işmi seçilirmiş. ilçenin adı ve sermayen ne yazarsan eğer araştırırım belki birşeyler. ek olarak tecrübe ve alabileceğin risk oranınıda söylersen daha iyi olur.
Şu arkadaşa cevap verirsen yardımcı olmayı deneyecem
quote:
Orijinalden alıntı: HanKaĞaN
Çok haklısınız. Yaşadığım yer tarımcılık açısından elverişli ve piyasanın olduğu bir yer ama, kendimi tarım yapabilecek, toprakla uğraşabilecek kadar kabiliyetli bulmuyorum hocam. Yoksa hep o işi yapmayı düşündüm inanın...
Yardım al gerekirse para ver birilerine işi öğrenmek için sonuçta çok kazanacaksın.
HanKaĞaN
kullanıcısına yanıt
Anladım hocam besi çiftliği açmayı düşündünüz mü
quote:
Orijinalden alıntı: We Will Dominate
quote:
Orijinalden alıntı: muradisdan
herkes kafasına göre birşeyler sallamış hiçmi ticari bilginiz yok yahu. bi iş a bölgesinde tutar b bölgesinde tutmaz. bunu etkileyen bi çok etken vardır. sadece nüfusa bakarak işmi seçilirmiş. ilçenin adı ve sermayen ne yazarsan eğer araştırırım belki birşeyler. ek olarak tecrübe ve alabileceğin risk oranınıda söylersen daha iyi olur.
Şu arkadaşa cevap verirsen yardımcı olmayı deneyecem
Alıntıları Göster
bu adam işten anlıyor önüne gelen işi yapmıyor.bu demektir ki kazanma potansiyeliniz var.umarım iyi kazanırsınız.
Su borusu. Su tabancasi. Doger tarla urunleri satisi yapilabilir. Yaninda traktor tekeri vs.
Elbette vardir yapan ama sektore bi yerden girmek iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F1CD3AB5A
Su borusu. Su tabancasi. Doger tarla urunleri satisi yapilabilir. Yaninda traktor tekeri vs.
Elbette vardir yapan ama sektore bi yerden girmek iyi olur.
bakkal
Normal sinema ve yazlık sinema gibi bir şey düşünürdüm. Bir tane de projeksiyon cihazı seyyar olarak köylere filan da giderdim. Bu arada hangi ilçe?
Hatay usulu durum 5 tl den daya gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: WESTEN
quote:
Orijinalden alıntı: Fernando!
bilmiyorum fakat mutlaka köylere de uzanabilen bir şey olmalı mutlaka
severek takip ediyoruz hocam
yaklaşık 2 yıllık aranın ardından bunları duymak güzel, eyvallah hocam
quote:
Soru başlıkta yazıyor arkadaşlar. 65 bin şehir merkezi, köylerle beraber 95 bine varan nüfuslu bir ilçede hangi iş yapılabilir? Kazançlı olan yaratıcı iş fikirlerinizi bekliyorum.
200 bin ve üstü sermayen varsa ortak yapsat yapalım o ilçede. hiçbir işte o kadar kazanamazsın. sana bol zaman ve para kalır. tabi hangi ilçe önce onu söyle. maddi durumları nasıl genel olarak?
quote:
Orijinalden alıntı: dekorasyonankara
quote:
Soru başlıkta yazıyor arkadaşlar. 65 bin şehir merkezi, köylerle beraber 95 bine varan nüfuslu bir ilçede hangi iş yapılabilir? Kazançlı olan yaratıcı iş fikirlerinizi bekliyorum.
200 bin ve üstü sermayen varsa ortak yapsat yapalım o ilçede. hiçbir işte o kadar kazanamazsın. sana bol zaman ve para kalır. tabi hangi ilçe önce onu söyle. maddi durumları nasıl genel olarak?
200 bine yapsat yapılıyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: deaglen40
quote:
quote:
200 bine yapsat yapılıyor mu
tek başına yapamazsın. biraz sen biraz ben koyacağım. sattıkça yapacağız. küçük yerlerde çevresi vardır. bir iki daire tanıdığa satsa gerisi gelir. yoksa tek 200 binle olmaz. sadece proje yapı denetim ve belediye masrafları 50 bin tutuyor başlangıçta.
Kaca yapılıyor 1 milyona kac daire cıkar
Ilceden ilceye ilgi degisir. Mesela istanbulda bir ilceden mi bahsediyorsun anadolunun herhangi biryerindeki ilceden mi ?
quote:
Kaca yapılıyor 1 milyona kac daire cıkar
metrekaresini 700 lira gibi düşün. %50 arsa sahibi alsa 700 metrekare civarında sana kalır. dolayısıyla sana metrekare maliyeti 1400 civarında. 2500'den satsan 1 milyon koyduğun işin sonunda 1 milyon 800 bin civarı geri alırsın. bu da en dandik yerlerdeki fiyat. yerine göre satış fiyatı metrekarede 4000'i de bulur.
Oha 1 milyon koyup 1 milyon 800 bin alınmaz o ksdar degildir
quote:
alırsın alırsın.
quote:
quote: