Şimdi Ara

65 bin nüfuslu bir ilçede yapılabilecek kârlı, farklı iş önerileriniz nelerdir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
57.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gıda üzerine olsun gerisi önemli değil.
  • Hemen hemen Cumhuriyetle yaşıt tarihi bir belediye hamamı var. Bura için yeterli hocam. İkincisi gereksiz yatırım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

herkes kafasına göre birşeyler sallamış hiçmi ticari bilginiz yok yahu. bi iş a bölgesinde tutar b bölgesinde tutmaz. bunu etkileyen bi çok etken vardır. sadece nüfusa bakarak işmi seçilirmiş.
    ilçenin adı ve sermayen ne yazarsan eğer araştırırım belki birşeyler. ek olarak tecrübe ve alabileceğin risk oranınıda söylersen daha iyi olur.

Şu arkadaşa cevap verirsen yardımcı olmayı deneyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Çok haklısınız. Yaşadığım yer tarımcılık açısından elverişli ve piyasanın olduğu bir yer ama, kendimi tarım yapabilecek, toprakla uğraşabilecek kadar kabiliyetli bulmuyorum hocam. Yoksa hep o işi yapmayı düşündüm inanın...

Yardım al gerekirse para ver birilerine işi öğrenmek için sonuçta çok kazanacaksın.
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam besi çiftliği açmayı düşündünüz mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

herkes kafasına göre birşeyler sallamış hiçmi ticari bilginiz yok yahu. bi iş a bölgesinde tutar b bölgesinde tutmaz. bunu etkileyen bi çok etken vardır. sadece nüfusa bakarak işmi seçilirmiş.
    ilçenin adı ve sermayen ne yazarsan eğer araştırırım belki birşeyler. ek olarak tecrübe ve alabileceğin risk oranınıda söylersen daha iyi olur.

Şu arkadaşa cevap verirsen yardımcı olmayı deneyecem

Alıntıları Göster
    bu adam işten anlıyor önüne gelen işi yapmıyor.bu demektir ki kazanma potansiyeliniz var.umarım iyi kazanırsınız.

• Su borusu. Su tabancasi. Doger tarla urunleri satisi yapilabilir. Yaninda traktor tekeri vs.

Elbette vardir yapan ama sektore bi yerden girmek iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F1CD3AB5A

Su borusu. Su tabancasi. Doger tarla urunleri satisi yapilabilir. Yaninda traktor tekeri vs.

Elbette vardir yapan ama sektore bi yerden girmek iyi olur.
    bakkal
  • Normal sinema ve yazlık sinema gibi bir şey düşünürdüm. Bir tane de projeksiyon cihazı seyyar olarak köylere filan da giderdim. Bu arada hangi ilçe?
  • Hatay usulu durum 5 tl den daya gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WESTEN

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

bilmiyorum fakat mutlaka köylere de uzanabilen bir şey olmalı mutlaka

severek takip ediyoruz hocam

yaklaşık 2 yıllık aranın ardından bunları duymak güzel, eyvallah hocam
  • quote:

Soru başlıkta yazıyor arkadaşlar. 65 bin şehir merkezi, köylerle beraber 95 bine varan nüfuslu bir ilçede hangi iş yapılabilir? Kazançlı olan yaratıcı iş fikirlerinizi bekliyorum.

200 bin ve üstü sermayen varsa ortak yapsat yapalım o ilçede. hiçbir işte o kadar kazanamazsın. sana bol zaman ve para kalır. tabi hangi ilçe önce onu söyle. maddi durumları nasıl genel olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

quote:

Soru başlıkta yazıyor arkadaşlar. 65 bin şehir merkezi, köylerle beraber 95 bine varan nüfuslu bir ilçede hangi iş yapılabilir? Kazançlı olan yaratıcı iş fikirlerinizi bekliyorum.

200 bin ve üstü sermayen varsa ortak yapsat yapalım o ilçede. hiçbir işte o kadar kazanamazsın. sana bol zaman ve para kalır. tabi hangi ilçe önce onu söyle. maddi durumları nasıl genel olarak?

200 bine yapsat yapılıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: deaglen40

quote:

quote:

200 bine yapsat yapılıyor mu

tek başına yapamazsın. biraz sen biraz ben koyacağım. sattıkça yapacağız. küçük yerlerde çevresi vardır. bir iki daire tanıdığa satsa gerisi gelir. yoksa tek 200 binle olmaz. sadece proje yapı denetim ve belediye masrafları 50 bin tutuyor başlangıçta.

• Kaca yapılıyor 1 milyona kac daire cıkar
  • Ilceden ilceye ilgi degisir. Mesela istanbulda bir ilceden mi bahsediyorsun anadolunun herhangi biryerindeki ilceden mi ?
  • quote:

Kaca yapılıyor 1 milyona kac daire cıkar

metrekaresini 700 lira gibi düşün. %50 arsa sahibi alsa 700 metrekare civarında sana kalır. dolayısıyla sana metrekare maliyeti 1400 civarında. 2500'den satsan 1 milyon koyduğun işin sonunda 1 milyon 800 bin civarı geri alırsın. bu da en dandik yerlerdeki fiyat. yerine göre satış fiyatı metrekarede 4000'i de bulur.
  • Oha 1 milyon koyup 1 milyon 800 bin alınmaz o ksdar degildir
  • quote:

Oha 1 milyon koyup 1 milyon 800 bin alınmaz o ksdar degildir

alırsın alırsın.
  • quote:

quote:

Oha 1 milyon koyup 1 milyon 800 bin alınmaz o ksdar degildir

alırsın alırsın.

Millet niye o zaman faize yatırıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.