Şimdi Ara

65000 liraya kadar araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aylardır babam için ikinci el orta sınıf araç bakıyorum.Kriterlerime gelecek olursak 1600 motor üzerindeki araçlara bakmıyorum. İlk tercihim dizel olması ancak yıllık 10000 km civarı yapacağından tüple problem çıkarmayacak benzinli araç da olabilir.Baktığım araçlar Insignia, Jetta/Passat/Golf , Volvo V40 ve Corolla.2014 model Corolla dizel otomatik aklıma yatmıştı fakat hem otomatik şanzıman problemleri hem de yüksek kmli araçlar nedeniyle İzmir'de ne yazık ki uygun bir araç bulamadım. Düşük kilometreli bir araç olması durumunda limit bir miktar yükselebilir. Bu arada crossover olarak da Qashqai 1.6 dizel ve Jeep renegade düşünüyorum fakat bu araçlarda da 75000 liranın üzerine çıkamayacağımdan şimdilik sadece ilanlarını takip ediyorum. Otomobil konusunda bilgisine güvenen arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Otomatik-manuel vites seçeneklerinin her ikisi de olabilir, farklı model tavsiyelerine de açığım.
    Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 308'lerde kampanyalı araç kaldıysa bakın. qq sorunlu ve kötü bir araç 1.2 kadjar iyi seçim olur, tüpe gerek yok zaten az yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 25 Eylül 2016; 20:21:52 >
  • dizel at aracım satılık size bir özel mesaj gönderim ilan nosu ile birlikte. fiyat aralığınız benm pazarlık durumum birbirine yakın düşünürseniz görüşebiliriz.

• mk4 mondeom var 1.6 tdci selective manuel vites. öneririm bu kasayı. bir bakın derim. sorunsuz yedek parça d sınıfına göre ucuz ve bol.
  • 308 active blue hdi dizel otomatik bakabilirsinizi ikinci el
  • Kia Ceed premium bakın bence.Her yönden memnun edecek bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dymmt

308 active blue hdi dizel otomatik bakabilirsinizi ikinci el

Peugeot bayisi ile görüştüm fakat araçların sınırlı sayıda geldiğini ve ay başında hepsinin satıldığını belirttiler. Otomatik dizel active paket için 81000 tl gibi bir rakam çıkarttılar. 308 için oldukça yüksek bir rakam gibi geldi. İkinci el araç bakmaya devam ediyorum.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-kazasiz-servis-bakimli-1.6-dsg-polo-345762268/detay

Otomatik dizel polo 1.6 23 binkmde...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.