Şimdi Ara

65gb oyun indirmek icin gidebilecegim bir yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 65gb ps4e oyun indirmem lazim ancak akk hemen dolmasina sebep olucak evde indirmek istemiyorum. Ucretiyle goturup indirme yapabilcegim yerler var mi mesela internet cafeye gitsem boyle bi hizmet sunarlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone da 7 lira gibi bir fiyata günlük 4.5 g hızında sınırsız internet alınabiliyordu. Bir araştır vodafone hattın varsa.

• Süperonline a geçersen bu dertten kurtulursun. Joker AKK satın alıp istediğini indirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Süperonline a geçersen bu dertten kurtulursun. Joker AKK satın alıp istediğini indirirsin.

Gelsin superonline'a görsün....indirmeyi 65Gb artık ayda mı iner yılda mı bilmem.
  • İstanbulda isen yardımcı olurum bedelsiz sınırsız bari acısını çıkaralım superonline'dan

• quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

quote:

Süperonline a geçersen bu dertten kurtulursun. Joker AKK satın alıp istediğini indirirsin.

Gelsin superonline'a görsün....indirmeyi 65Gb artık ayda mı iner yılda mı bilmem.

Adsl mi

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

quote:

Adsl mi

Evet 16 ADSL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun yükleyeceğim ama..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adsl mi

Evet 16 ADSL

Bir arkadaşında başına gelmişti bu çok kötü İnterneti vardı maç oynardık online bağlantısı kopardı

Adsl olarak ttnet den başka bir alternatif yok

Bende süper online geçecektim vaz geçtim biraz araştırma yaptım

Adsl alt yapısını zaten ttnet veriyormuş

Ttnet de kaldım mecburen

Vdsl olsa süper online alirdim

Ama bizim burayı sadece adsl destekliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adsl mi

Evet 16 ADSL

Bir arkadaşında başına gelmişti bu çok kötü İnterneti vardı maç oynardık online bağlantısı kopardı

Adsl olarak ttnet den başka bir alternatif yok

Bende süper online geçecektim vaz geçtim biraz araştırma yaptım

Adsl alt yapısını zaten ttnet veriyormuş

Ttnet de kaldım mecburen

Vdsl olsa süper online alirdim

Ama bizim burayı sadece adsl destekliyor

PSN ve Apple Store download dışında sorun yok aslında, bir arkadaş Google Play i de söylemiş ama denemedim. Hadi sorun olabilir ama sorun yok, şikayet gelmedi, bilmiyoruz vs. demeleri insanı deli ediyor. Ben superonline bağlattığım günden beri o meşhur banlı IP hatasını alıp duruyorum. Adam çıkmış işkembeden, bir b*k bilmeden bana atar yapıyor.

Ha bir de madem delilikti 100 küsür b*ktan oyundan 100 küsür b*ktan platini ne akla hizmeten aldın diye sorarlar adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 4 Mart 2017; 2:30:15 >

• Superonline satış biriminde çalışmış biri olarak, adsl zaten türk telekomun altyapısı çünkü adı üstünde adsl telefon hattı bu ülkede tekel zaten telekom.

Telekom = Ttnet = Sol adsl = ÇÖP

Fiber'e gelirsek tamamen kendi altyapısı ve inanılmaz memnunum Türkiyede rakipsiz o konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 4 Mart 2017; 2:40:0 >
  • beylikdüzündeysen ver makinanı gel yarın al. bedelsiz.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Hocam fiber kabloları nasıl getirebiliriz. Adsl kullanmaktan bıktık. Ne oyun iniyor ne oyun oynanabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Hocam fiber kabloları nasıl getirebiliriz. Adsl kullanmaktan bıktık. Ne oyun iniyor ne oyun oynanabiliyor.

Mahallende ve çevrendeki sitelerde altyapı varsa görüşebilirsin, benim öyle oldu, zar zor getirttirdim
    Altyapı yok sanırım yakınlarda. Yine de bir bakmalı.

Başvuru yapsak yıl içinde gelir mi acaba

• Valla ben akk yı aşınca 4-5 gün geceleri açık bırakıyorum o şekılde 50-60 gb lik oyun iniyor superonline ı sömürmezsem adam değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan 100 mbit superonline fiber 250 gb akk kullaniyorum gercekten cok memnunum..

• Şöyle ttnet yada başkasının,günlük saatlik 100mbit tarifesi olsa keşke.10 lira 15 lira neyse veriridim düşünmeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Mahallende ve çevrendeki sitelerde altyapı varsa görüşebilirsin, benim öyle oldu, zar zor getirttirdim

Hocam bende superonline a geçmeyi düşünüyorum.Binada fiber hattı var,tavsiye ediyorsun yani? Çevremdeki bazı kişiler girdik süper e çıkmaya çabalıyoruz diyorlar ama ben adsl mi fiber mi diye sormadım.Fiber de olası sorunları var mı superonline nın?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaob

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Hocam bende superonline a geçmeyi düşünüyorum.Binada fiber hattı var,tavsiye ediyorsun yani? Çevremdeki bazı kişiler girdik süper e çıkmaya çabalıyoruz diyorlar ama ben adsl mi fiber mi diye sormadım.Fiber de olası sorunları var mı superonline nın?

Fiberde çıkmayı düşünen adam %1 bile değildir, ben fiber kullanıyorum memnun kalmak ne kelime...

Anladım hocam geçmek lazım yani.Ttnet kullanıyorum 16 adsl adamlar 16 mb e kadar verdikleri için akk yı aşmadığımda 3.5 , aştığımda 2.5 hız veriyor kafayı yedirtiyor ya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.