Şimdi Ara

Bir internet kafe için bu kadar oyun yeter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
10.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bir internet kafe için bu kadar oyun yeter mi ?

var mı bi öneriniz beyler ?
    not :xp olduğu için dx 11 isteyen oynlar yok

• yeter
  • Yeter bir de tır oyunu koy o eksik Zaten gelenler de genellikle cs,metin 2, wolfteam oynamaya gelen bebeler olacaktır o yüzden fazla bile.
  • Kardeş nasıl bi mekan acacaksın ona göre Kadıköy'de ki adekse oyle ilkokulları almiyorlar mutfakları falan var yemekler de güzel sırf yemekleri icin kaç saat oturduğumu bilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC:Brotherhood ve AC:Revelations göremedim onları da yükle imkanın varsa. Gerçi niye olmasın tık diye indirilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Yeter bir de tır oyunu koy o eksik Zaten gelenler de genellikle cs,metin 2, wolfteam oynamaya gelen bebeler olacaktır o yüzden fazla bile.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

Kardeş nasıl bi mekan acacaksın ona göre Kadıköy'de ki adekse oyle ilkokulları almiyorlar mutfakları falan var yemekler de güzel sırf yemekleri icin kaç saat oturduğumu bilirim

yok kafeye format atıyoruz önceki oyunların hepsini silip yeniden oyun indirdik . Bu arada kafe antalyada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lol yüklemelisin bence :) wolf team ve crossfire da öneririm
  • Oyunlar güncel değil dostum son çıkan oyunlara ağırlık ver bence
  • Call of duty nin serisini yapmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl olmuş 2013 hala internet cafe olgusu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Oyunlar güncel değil dostum son çıkan oyunlara ağırlık ver bence

xp de çalışmıyor yeni çıkan oyunların çoğu. onun için fazla yeni oyun ekleyemedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcoyuncy -- 10 Ocak 2013; 15:25:31 >
  • Fifa 13 yerine Fifa 07 falan gereksiz değil mi hocam ?
  • Xp sistemi kullanacaksanız flash belleklerden çok fazla virüs bulaşır. Çoğu antivirüs bir işe yaramıyor bu konuda, usb disk security diye bir şey var o hallediyor.
  • İnternet Kafe nedir onu bile bilmiyorum.
  • quote:

Kardeş nasıl bi mekan acacaksın ona göre Kadıköy'de ki adekse oyle ilkokulları almiyorlar mutfakları falan var yemekler de güzel sırf yemekleri icin kaç saat oturduğumu bilirim

Neyi guzel mesela? bu ara gitmek istiyorum ona gore bilelim
  • bf3, lol, black ops 3 da yükle xp e oluyorsa herhangi biri cod 2, vice city bence gereksiz olmuş hala oynayan var mı la
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Xp sistemi kullanacaksanız flash belleklerden çok fazla virüs bulaşır. Çoğu antivirüs bir işe yaramıyor bu konuda, usb disk security diye bir şey var o hallediyor.

Deepfreeze işimizi görür hocam
    quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

Fifa 13 yerine Fifa 07 falan gereksiz değil mi hocam ?

fifa 07nin çoklu oyuncu desteği var yani landan oynanabiliyor o yüzden yükledik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam B.

bf3, lol, black ops 3 da yükle xp e oluyorsa herhangi biri cod 2, vice city bence gereksiz olmuş hala oynayan var mı la

Vice City'yi şu anda telefonumdan oynuyorum. CoD 2'yi de haftasonu arkadaşlarla gidip oynuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Neyi guzel mesela? bu ara gitmek istiyorum ona gore bilelim

yemekleri güzel , makineler canavar gibi ve güncel multiplayer oyunları oynayabiliyorsun orjinal oyunlar var

Beşiktaşta'ki adeksde durum böyle Kadıköy'dekini bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xan'ela -- 10 Ocak 2013; 15:37:20 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.