Şimdi Ara

660 ti Max payne 3 düşük fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.2 ay önce sistemimi toplamıştım şuan gayette memnunum ama max payne 3 te düşük fps alıyorum bunun nedenini anlamış değilim.Oyunda kasma hissetmiyorum ama fps 32-35-39 arası gidip geliyor.

İşlemcim:İntel İ5 3570
    Ekran Kartı:Asus 660ti top
    Ram:8 GB

Oyundaki grafik tablosu fps ve ısı değeri:
     660 ti Max payne 3 düşük fps sorunu

Birde ekran kartım boşta 41 derece oyunlarda 75 dereceye kadar çıkıyor bu ısı değerleride iyimidir yardımcı olursanız çok sevinirim herkese iyi günler..

• sıcaklıkların normal bu havalarda.o ayarlara göre fps'lerin de normal.msaa'yi 8x yapmana gerek yok full hd'de performansı çok düşürür.o ayarı düşürürsen fps yükselir.
  • MSAA'yı 4x yap, ya da kapat. Performansı çok büyük ölçüde etkiler. FXAA Gayet yeterli zaten.
  • 2xaa 6850 ile ortalama 50 fps alıyorum 1650x1050de.

AA düşürmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 31 Ağustos 2013; 20:09:20 >
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.MSAA yı 4x yaptım ve şuan 62-70 fps arası oynuyorum tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah155

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.MSAA yı 4x yaptım ve şuan 62-70 fps arası oynuyorum tekrar teşekkür ederim.

2x msaa da bıle gtx 660 ti ile o fpsleri almazsınız.
    akıcı bir oyun için 2 x msaa ile oynayınız maxpayne oyununu.

o oyun amd oyunudur. ben o.c lu hd 7950 ımlıle bıtırdım. tum aa versıonlarını denedım.
    gtx 660 ti hem nvidia kartı olarak hem bit olarak hemde hd 7950 nın altında bır kart olarak . o msaalar san aşırı fazla cf yada sli sistemlşer o oyunda 8 msaa açmıyor oynamıyorken senın ne haddıne o kart ıle 8xmsaa açmak.

sonuç olarak msaayı 2x çekiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.