Merhaba yeni bir bilgisayar topladım core2duo ve içine ekran kartı olarak gigayteın 6600 gt pci ekran kartını aldım ama feardaki drumdan sonra 7600 ü almak istedim acaba çok fark olurmu?o fiyat farkına değermi?Yardımcı olursanız sevinirim?
şu zamanda 6600 GT almakla hata etmişsin. ben 105 $ a 7600 gs aldım. o bile her oyunda ve testte 6600 GT yi rahat geçiyor. ve çok az ısınıyor, az güç çekiyor. kaldı ki 7600 GT ezer de geçer. neredeyse 2 fazla puan alıyor testlerde. kesinlikle değer değiştirmeye.
Evet 7600gt yi tercih ederdim ben de.
6600gt ler 8 pipe iken 7600gt ler 12 pipe ve daha hızlı kartlar 7600gt ler Alabilirsen eger XFX 7600gt XXX Ed. kartı almanı tavsiye ederim 7600gt ler içinden.
shader kullanımı yoğun olan uygulamalarda abartısız olarak 2X6600GT = 7600GT'dir evet tam olarak 2ye katlıyor fps'lerde
kesinlikle 7600 gt çook iyi bi ekran kartı ouynlarda çook yiy performans veriyor gerçi bende 6500 var ama bende 7600 gt almayı düşünüyorumda takas yapan bir yer bulsam
Arkadaşlar çok teşekkürler peki marka çok farkedermi sizce?Bendeki gigabyte mesela onuda ölemi alayım?
quote:
Orjinalden alıntı: big_malibu
Arkadaşlar çok teşekkürler peki marka çok farkedermi sizce?Bendeki gigabyte mesela onuda ölemi alayım?
palit, leadtek ya da xfx al gigabyte 7600gt diğerlerinden gereksizce pahalı
Çok teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme