Bildirim
6600 hafıza kartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hepsiyle sorunsuz çalışır ancak garantili bir kart alman daha sağlıklı olur.illede markaq dersen twinmos alabilirsin. -
dostum, @klonajinsky (ahada doğru yazdım) dediği gibi garantili bir kart almanı ben de tavsiye ederim..
Kingston,Twinmos,Sandisc, ATP olabilir marka olarak ... 512 MB kadar rahat çalışıyor ama 1GB desteklemesine rağmen teli biraz kasıyor
Hatta Dual Voltage yada MMC Mobil kartlardan alırsan ileride teli değiştirsen de kartı yeni telde kullanabilirsin -
kart hafızası buyüdükçe telf. açılması zaman alıyor başkada problem yaratmaz -
arkadaslar 6600 alacagım sizce biraz daha paraya kıyıp garantilimi alayım yoksa gerek yok spot da alsan sorun cıkarmazmı diyorsunuz.yorumlarınız için şimdiden saolun -
arkadaslar teli 2-3 gune alıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.lütfen fikir verin -
en güzeli garantilisi tavsiyem garantili telefon almandır yinede seçim senin -
hafıza boyutunu bilemem bende 256 var memnunum ancak karta bilgi yüklemeden önce telefona takıp biçimlendirmen gerekiyor yoksa yüklediğin hiç bir şey çalışmıyor -
arkadaşlar sıra bende
bir arkadaşta motorola e 398 var o nun açılışı ve kapanışında müzik eklene biliyor 6600 da da böyle özellik var mı yoksa proğrammı yüklemek gerekiyor bir yardım -
Ben 1gb'a kadar kullananı gördüm.. -
bursada 6600 450 ytl orj. hali şu sıralar 7610 çok rabette
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- mm telefona izin verilmiyor samsung
- samsung tuşlu telefon ses açma
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefon çalmadan kapanıyor
- 1 yıl kullanilmayan telefon nasıl açılır
- telegramda video nasıl izlenir
- gps nedir, ne işe yarar
- sim araç kiti nedir
- silicon carbon batarya nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X