Şimdi Ara

6600 jad dosyasını çalıştırırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6600 telefonumda tum sis dosyaları sorunsuz calısıyor.fakat java uygulamalarını calıstıramıyorum.sis ten baska ınstall uzantısı calıstırabilirmmiyim ? saolun

• blz installer yükleyerek .blz uzantılı dosyaları çalıştırabilirsin, .amr .wav ses dosyalarını çalıştırabilirsin,www.mobiletechtr.com adresinden ultramp3 programını indirerek .mp3 dosyalarını çalıştırabilirsin daha birçok vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatherman -- 22/6/2004 20:04:42 >
  • ayrıca real one player yükleyebilirsin java uygulamaları da çalıştırabilirsin.
    real one playerin en son sürümünü sitemizde bulabilirsin.
  • sanırım hata verdi sitenin ismini yazamadım
    düzeltme yapamadım
    tekrar yazmak zorunda kalıyorum özür dilerim
    www.siirlerefendisi.com
  • 6600 javaları çalıştırır ama sorun çıkabilir birçoğunda çünkü alet symbian 7.0 işletim sistemi kullanır ve genelde piyasadaki javalar symbian 6.1 uyumlu olduğu için sorunlarla karşılaşabilirsin ama çalışmaz die bişi yok.javalar jar uzantılıdır.bahsettiğin jad uzantılı olanlar ise açmaya çalıştığında uygulamanın wap sayfasına seni yönlendirip ordan download etmeni sağlar.daha doğrusu ister.yani jad uzantılı uygulama oyun vs. olmaz.
  • .jar ları yükleyeceksin.
    .jad lar Series 40 İiçindir
  • 1. si 6600 da butun jar dosyalarını calıstırabilirsin symbian isletim sisteminin surumu onemli deildir java midp in surumu onemlidir butun s60 telefonlardada aynıdır
    2.bahsettigin jad. dosyası izleme dosyasıdır icinde kaydedilen yer jar ın bulundugu yer gibi bilgiler tutar ve 1 kb gozukur(fat olduu icin aslında 30-500 byte arasıdır)
    3.jad lar series 40 icindir die bisey yok
    4. zaten 1kb tan java app olması beklenemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana katılıyprum
  • arkadaşlar bence jar ve jad formatındaki appz leri 6600 a atmayın sadece sis uzantılı yükleyin.Benim arkadaşım şirkette bu yüzden telefonuna uzun bir süreliğine bye bye dedi ve format atmak zorunda kaldı.BU arada size bir soru sormak isterim.Benim 6600 da ajanda devamlı haftalık formatta açılıyor.Ayarlardan aylık seçiyorum ama nafile!!önceden böle bir şey yoktu!!!
  • 6600 zaman zaman bu tür saçmalıklar yapıo.. Bende de bi ara video kayıt siyah beyaz gibiydi ve cevapsız aramalar gözükmüyodu.. Deep format çözüo bu sorunları.. Yani en azından ben başka bi yol bulamadım.
  • quote:

Orjinal: waxxi

1. si 6600 da butun jar dosyalarını calıstırabilirsin symbian isletim sisteminin surumu onemli deildir java midp in surumu onemlidir butun s60 telefonlardada aynıdır

sen naaptın yaa:)sende 6600 yok sanırım.işletim sisteminin sürümü nasıl önemli değil?jar uzantılı dosyaların %90 ı çalışmaz 6600 de.biz bilgilerimizi değil tecrübelerimizi yazıyoruz buraya!
  • klonajinsky e katlıyorum. Ayrıca jad deil jar yazman istedin herhalde tamer. çünkü jad jar dosyası yüklendikten sonra uygulamanın çalışma dosyasıdır. direk jadı atarsan çalışmaz. Önce jarı yüklemen lazım. 6600 ların en büyük sorunlarından biri zaten java uygulamalarının %90 ını çalıştıramamasıdır. Ben kullandığımda sorun daha kmikti. Java oyun sitesinde girdiğimde telefonunuz java uyumlu değildir diyordu. Bence javayı çok önemseme. sis uzantılı oyunlar daha kaliteli ayrıca ben senin yerinde olsam n-gage oyunlarına kafamı takardım java oyunlara değil.
  • c.kunt anlatmış olayı.!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.