Şimdi Ara

6600 klasör içine klasör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Menü tuşu ile Araçlar Bağlantı Oyunlar .... diye klasörlerin ve programların bulunduğu menüye geçiliyor. İstenilen progralar mevcut klasörlerin için taşıyabiliyoruz. İstersek yeni klasörlerde açabiliyoruz. Ancak bir klasörün içine yenisi açılmıyordu. Bir klasör içerisine yenisi nasıl açılır?

Açılmaz demeyin lutfen Nasıl olduğunu bilmiyorum ama şu an telefonumda Oyunlar klasörü içinde ve Araçlar klasörünün içinde birer tane klasör var. Yeni açtığım iki klasör bunların içine girdi. !? (Hard formattan sonra hafıza kartındaki programlar tasnif edeyim dedim, yeni klasör oluşturunca diğerinin içinde açıldı)

Girdi iyide oldu. Programlar düzen girdi resmen. Artık 2 tuşa basıp istediğim programı çalıştırıyorum.

Klasör içine yeni klasör nasıl açarım veya mevcut klasörü başka birinin içine nasıl taşırım? Her ikiside olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum.

eleman

• ya elimde yokki deneyeyim
  • Enterasan!! Ben denedim ama bişi olmadı!!
  • Resimlere bir bakın, bir klasör içerisinde programların yanında başka bir klasör var. Bunun içinede yine programlar atılabiliyor. Programları "Klasöre Taşı" dediğinizde klasör listesinde tamamı görünüyor.

Okadar kişi okumuş yorum,cevap verilmemiş. Muhtemelen klasör içinde klasör neki denip geçildi. Aşağıdan bir görün. Bu klasörlerin telefonda nerede kayıtlı olduğu gibi bir bilgide işe yarayabilir. Düzenlenebilecek bir dosyada ise oraya müdahale edilebilir. (Ben bulamadım)

Menu tuşuna basıyorum,açılıyor. 1'e basıyorum Media açılıyor. 9 tane öğe tek tuşla çalışmaya hazır.
    9'a basıyorum Nokia klasörü açılıyor. Yine aynı şekilde ilk 9 öğenin rakamına basarsam direk açılıyor. Yukarı aşağı-sağ sol yapmıyorum. Bu şekilde 9*9=81 program 2 tuşa basıp açabiliyorsunuz. Düzenleme yapabilirsek bu sayı yüzlerce olabilir.

İlgilenenlere şimdiden teşekkürler. Güzel oldu ama nasıl oldu?

Burada da Oyunlar.. klasörüne giriyorsunuz. 9'dan fazla olanlar için aşağı doğru gitmek yerine 9 tuşuna basıp Orginals diye görülen klasöre giriliyor. Oradan tuşladığın oyun karşında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleman -- 25 Ağustos 2005, 14:48:35 >

• nasıl yapılıyor yaw
    ben o kadar yöntem denedim olmadı
  • bu bir devrim
  • klonajinsky Binbaşım böyle şeyler senden kaçmaz.

Hata sonucuda olsa yapılabildiği ortada. Bu yapı bir yerlere kaydediliyor. Nereye?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: eleman

klonajinsky Binbaşım böyle şeyler senden kaçmaz.

Hata sonucuda olsa yapılabildiği ortada. Bu yapı bir yerlere kaydediliyor. Nereye?

6600 ü bırakalı 1.5 sene oldu neredeyse.böyle şeyler pratik ister.
  • Genede sağol Binbaşım, bakacağız bir çaresine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.