Bildirim
6600TL Sistem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Cpu ikinc el ryzen 2700
Anakart iyi ama ikinci el olmali . Son bioslu
Ram ikinci el rgb alabilirsin
Gpu ikinci el tr garantili bask model alabilirsin . Strix gaming x auros vs
Ssd iyi ama ikinci el alabilirsin . Hatta bol satildi bundan uyguna sifir bulursub
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2. el maalesef alamam. Şirket adına faturalı olması gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Cpu ikinc el ryzen 2700
Anakart iyi ama ikinci el olmali . Son bioslu
Ram ikinci el rgb alabilirsin
Gpu ikinci el tr garantili bask model alabilirsin . Strix gaming x auros vs
Ssd iyi ama ikinci el alabilirsin . Hatta bol satildi bundan uyguna sifir bulursub -
Bana nerden urunleri alacaginizi yazin yani linklerini atin bakayim fiyatlarinaquote:
Orijinalden alıntı: bilinmiyorki
2. el maalesef alamam. Şirket adına faturalı olması gerekiyor.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En ucuz vatanda gözüküyor hepsi, oradan almayı planlıyordum yarın.quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Bana nerden urunleri alacaginizi yazin yani linklerini atin bakayim fiyatlarina
Alıntıları Göster -
Bence almışken 2700 alın. Hem 2. nesil işlemcilerle, ilk nesillerdeki sıkıntılı bellek desteği rahatlıyor hem de fiyatları sıfır olarak çok da uygun gelmedi bana. Bu arada vatanda 1700x ve bahsettiğiniz bazı bileşenler stokta yok. Fiyatları ondan ucuz görünmüş olabilir.
Anakart olarak bütçeye bağlı olarak Asus Prime X370-Pro veya Asus ROG Strix X370-F öneririm. Anakart araştırması yaptım bu aralar ve x370 lerin fiyatına göre sağlam olan anakartlarından en f/p bu ikisini buldum nanokatalogda. Strix olanını sipariş verdim zaten. X370 Gaming Pro Carbon güvendiğim bazı kanallar tarafından pek önerilmiyor. Carbon şekil şukul her yeri ışıklı mışıklı ama OC performansı olarak söylediğim anakartlar ondan daha başarılı. Bu arada benim seçimimde çok önemli yer edinen bir şeyi söyleyeyim Strix olan anakart AM3 soğutucuları da destekliyor. Sizin sıvı soğutmada am4 braketi yoksa sizin için de önemli olacaktır.
-
Vatan fiziki mağazadan almayı planlıyordum. Bu arada 2700x alırsam b450 tomahawk alabilirim fiyat olarak. MSI B450 Tomahawk tavsiye eder misin OC için?quote:
Orijinalden alıntı: nkvelioglu
Bence almışken 2700 alın. Hem 2. nesil işlemcilerle, ilk nesillerdeki sıkıntılı bellek desteği rahatlıyor hem de fiyatları sıfır olarak çok da uygun gelmedi bana. Bu arada vatanda 1700x ve bahsettiğiniz bazı bileşenler stokta yok. Fiyatları ondan ucuz görünmüş olabilir.
Anakart olarak bütçeye bağlı olarak Asus Prime X370-Pro veya Asus ROG Strix X370-F öneririm. Anakart araştırması yaptım bu aralar ve x370 lerin fiyatına göre sağlam olan anakartlarından en f/p bu ikisini buldum nanokatalogda. Strix olanını sipariş verdim zaten. X370 Gaming Pro Carbon güvendiğim bazı kanallar tarafından pek önerilmiyor. Carbon şekil şukul her yeri ışıklı mışıklı ama OC performansı olarak söylediğim anakartlar ondan daha başarılı. Bu arada benim seçimimde çok önemli yer edinen bir şeyi söyleyeyim Strix olan anakart AM3 soğutucuları da destekliyor. Sizin sıvı soğutmada am4 braketi yoksa sizin için de önemli olacaktır.
-
B450 Tomahawk 8 çekirdek overclocku için alınabilecek en ucuz f/p güncel anakart. Tavsiye edebilirim. Benim de seçeneklerim arasındaydı. Ama şahsen aynı paraya çok daha kaliteli bir x370 almak varken ben tercih etmedim. Bu arada 2700x değil 2700 alın. İkisi de aynı işlemci. Birinden daha iyi soğutucu çıkıyor o kadar. Sizin zaten soğutucunuz var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 28 Kasım 2018; 1:44:46 > -
Öyle mi? Benim aklımda X olanların OC potansiyelleri daha yüksek diye kalmış. Sadece soğutucu farkı olduğunu bilmiyordum.quote:
Orijinalden alıntı: nkvelioglu
B450 Tomahawk 8 çekirdek overclocku için alınabilecek en ucuz f/p güncel anakart. Tavsiye edebilirim. Benim de seçeneklerim arasındaydı. Ama şahsen aynı paraya çok daha kaliteli bir x370 almak varken ben tercih etmedim. Bu arada 2700x değil 2700 alın. İkisi de aynı işlemci. Birinden daha iyi soğutucu çıkıyor o kadar. Sizin zaten soğutucunuz var. -
Bütün ryzen X işlemcilerinde aynı durum söz konusu. Bir tek 1400 ve 1500x arasında IPC farkı var. Ama olur da 2700x almaya karar verirseniz kullanmayacağınız stok soğutucuyu bana gönderin bari benim işime yarar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 28 Kasım 2018; 1:50:24 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X