Şimdi Ara

6600TL Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MB: MSI X370 GAMING PRO CARBON
    RAM: GSKILL SNIPERX 16GB (2x8) 3200MHZ CL16
    GPU: ZOTAC 1070 TI MINI
    SSD: SAMSUNG 970 EVO M2 250 GB

Geri kalan tüm bileşenler var (kasa, 1000w psu, sıvı soğutma, monitör vs)

Aynı fiyata daha iyi alabileceğim parçalar var mı?

• Cpu ikinc el ryzen 2700

Anakart iyi ama ikinci el olmali . Son bioslu

Ram ikinci el rgb alabilirsin

Gpu ikinci el tr garantili bask model alabilirsin . Strix gaming x auros vs

Ssd iyi ama ikinci el alabilirsin . Hatta bol satildi bundan uyguna sifir bulursub

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Cpu ikinc el ryzen 2700

Anakart iyi ama ikinci el olmali . Son bioslu

Ram ikinci el rgb alabilirsin

Gpu ikinci el tr garantili bask model alabilirsin . Strix gaming x auros vs

Ssd iyi ama ikinci el alabilirsin . Hatta bol satildi bundan uyguna sifir bulursub
    2. el maalesef alamam. Şirket adına faturalı olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinmiyorki

2. el maalesef alamam. Şirket adına faturalı olması gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Bana nerden urunleri alacaginizi yazin yani linklerini atin bakayim fiyatlarina

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bana nerden urunleri alacaginizi yazin yani linklerini atin bakayim fiyatlarina

Alıntıları Göster
    En ucuz vatanda gözüküyor hepsi, oradan almayı planlıyordum yarın.
  • Bence almışken 2700 alın. Hem 2. nesil işlemcilerle, ilk nesillerdeki sıkıntılı bellek desteği rahatlıyor hem de fiyatları sıfır olarak çok da uygun gelmedi bana. Bu arada vatanda 1700x ve bahsettiğiniz bazı bileşenler stokta yok. Fiyatları ondan ucuz görünmüş olabilir.

Anakart olarak bütçeye bağlı olarak Asus Prime X370-Pro veya Asus ROG Strix X370-F öneririm. Anakart araştırması yaptım bu aralar ve x370 lerin fiyatına göre sağlam olan anakartlarından en f/p bu ikisini buldum nanokatalogda. Strix olanını sipariş verdim zaten. X370 Gaming Pro Carbon güvendiğim bazı kanallar tarafından pek önerilmiyor. Carbon şekil şukul her yeri ışıklı mışıklı ama OC performansı olarak söylediğim anakartlar ondan daha başarılı. Bu arada benim seçimimde çok önemli yer edinen bir şeyi söyleyeyim Strix olan anakart AM3 soğutucuları da destekliyor. Sizin sıvı soğutmada am4 braketi yoksa sizin için de önemli olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: nkvelioglu

Bence almışken 2700 alın. Hem 2. nesil işlemcilerle, ilk nesillerdeki sıkıntılı bellek desteği rahatlıyor hem de fiyatları sıfır olarak çok da uygun gelmedi bana. Bu arada vatanda 1700x ve bahsettiğiniz bazı bileşenler stokta yok. Fiyatları ondan ucuz görünmüş olabilir.

Anakart olarak bütçeye bağlı olarak Asus Prime X370-Pro veya Asus ROG Strix X370-F öneririm. Anakart araştırması yaptım bu aralar ve x370 lerin fiyatına göre sağlam olan anakartlarından en f/p bu ikisini buldum nanokatalogda. Strix olanını sipariş verdim zaten. X370 Gaming Pro Carbon güvendiğim bazı kanallar tarafından pek önerilmiyor. Carbon şekil şukul her yeri ışıklı mışıklı ama OC performansı olarak söylediğim anakartlar ondan daha başarılı. Bu arada benim seçimimde çok önemli yer edinen bir şeyi söyleyeyim Strix olan anakart AM3 soğutucuları da destekliyor. Sizin sıvı soğutmada am4 braketi yoksa sizin için de önemli olacaktır.
    Vatan fiziki mağazadan almayı planlıyordum. Bu arada 2700x alırsam b450 tomahawk alabilirim fiyat olarak. MSI B450 Tomahawk tavsiye eder misin OC için?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000TL Sistem tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilinmiyorki kullanıcısına yanıt
    B450 Tomahawk 8 çekirdek overclocku için alınabilecek en ucuz f/p güncel anakart. Tavsiye edebilirim. Benim de seçeneklerim arasındaydı. Ama şahsen aynı paraya çok daha kaliteli bir x370 almak varken ben tercih etmedim. Bu arada 2700x değil 2700 alın. İkisi de aynı işlemci. Birinden daha iyi soğutucu çıkıyor o kadar. Sizin zaten soğutucunuz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 28 Kasım 2018; 1:44:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkvelioglu

B450 Tomahawk 8 çekirdek overclocku için alınabilecek en ucuz f/p güncel anakart. Tavsiye edebilirim. Benim de seçeneklerim arasındaydı. Ama şahsen aynı paraya çok daha kaliteli bir x370 almak varken ben tercih etmedim. Bu arada 2700x değil 2700 alın. İkisi de aynı işlemci. Birinden daha iyi soğutucu çıkıyor o kadar. Sizin zaten soğutucunuz var.
    Öyle mi? Benim aklımda X olanların OC potansiyelleri daha yüksek diye kalmış. Sadece soğutucu farkı olduğunu bilmiyordum.
  • bilinmiyorki kullanıcısına yanıt
    Bütün ryzen X işlemcilerinde aynı durum söz konusu. Bir tek 1400 ve 1500x arasında IPC farkı var. Ama olur da 2700x almaya karar verirseniz kullanmayacağınız stok soğutucuyu bana gönderin bari benim işime yarar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 28 Kasım 2018; 1:50:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.