Şimdi Ara

6630 İÇİN TÜM SORUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sürü topik açılmış 6630 la ilgili ama olay hep muhabbete kaymış gibi görünüyor...
    Tek kalemde gerekli tüm sorunlara adam akıllı bir yerde sadece sorulacak soruları olanlar ve de çözümünü yazabilecek arkadaşların katılımını rica ediyorum.
    Hiçbir fikri olmayanlar lütfen topik i sadece mesaj yazmış olmak için doldurmasınlar özellikle rica ediyoruz..
    Şimdiden teşekkürler...

• 6630 la ilgili bir topic var zaten bir ikincisine gerek yok
  • pekala öle olsun demekten başka çare yok...
  • Ama topikte hiçbir soru ve cevap olmamasına rağmen başlığı gören ve topik e bakan epey kişi var..
    Ben gene de bu topiği sürdürmekte ısrarlıyım.
    6630 hakkında her türlü veri alışverişini buradan yapmak niyetindeyim..
    İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
  • destekliyorum
    mesela ilk soru su olabilir blue tuutla adsl i kullanabilen arkadaslar varmı?
  • allroad soru fazla açık değil sanırım..
    pc ile bluetooth lu bir adsl modem arasındaki bağlantıdan mı bahsediyorsın?
    Yoksa tel. ile modem bağlantısı yaparak kullanmak gibi enterasan bişey mi aklına geldi..?
  • Valla ben aldım kullanıyom, sorun morun yok sidmdilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cep. tellefonu ile bluetooth lu bir modem bağlantısı kullanarak nete bağlanan birinden bu konunun ayrıntılarını
    döküman olarak reca ettim.
    en kısa zamanda burada yayınlamaya gayret göstereceğim..
    Kısaca bu mümkün müş arkadaşlar...
  • sx1 ve 6600 da kullanabilen duydum ve cepforum da ayrıntılı bi şekilde vardı fakat 6630 da ben denedim yapamadım.. yapabilen arkadaslar varsa 6630 da onlardan alalım döküman..
  • acil yardım telefona format attım nekadar surer bu format bilen varmı ne menü geliyor ne mesajlar geliyor napıcam
  • telefona format atma gereğini neden hissettin bilmiyorum ama..
    en son çare olarak başvurmanı tavsiye ederim.
    en garantili yol servise gitmek hatta mümkün ise yeni versionu attırmakta da fayda var..
    ama genede kendin formatladıysan öle fazla bi süre beklememen lazım
    sistem dosyaların zarar görmüş olmalı..
    sele-q ve benzeri programlar kullanıyorsan çok dikkat etmelisin..
    sistem dosyalarının da içine girebilen bir prg. olduğu için yanlış bişiileri silmemekte fayda var
  • Ben Bırsey anlamadım 40 sayfalık 6630 cular buraya Topıcının ıcındekı Konuların nesı wardıda yenıden bı topıc acıldı bız oraya okadar bılgıyı bosunamı yazıdk Ayıptır yaw...
  • Bırak şimdi onu bunu da faydalı olmaya çalış bal sorunu ve sorusu olanlar war..
    alla alla
  • herkes bir topic açsa her kafadan bir ses çıkmış olacak.bunun kimseyede yararı olmaz dostum
    ikincisine gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Ben Bırsey anlamadım 40 sayfalık 6630 cular buraya Topıcının ıcındekı Konuların nesı wardıda yenıden bı topıc acıldı bız oraya okadar bılgıyı bosunamı yazıdk Ayıptır yaw...

yeni okudum bencede dostum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.