Şimdi Ara

6670 HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selam bugün internette telefon araştırırken 6670 i gördüm oldukça iyi özellikleri olan güzel görünümlü bir telefon (tabi sadece telefon demek bucihazı ifade edebilirse) gibi geldi.6670 kullanan yada cihaz hakkında bilgi sahibi olan herkesten yardım bekliyorum
    fiyat?
    +özellikler?
    kullanım?
    vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elvan10200 -- 17 Mart 2005, 23:41:40 >

• Garantili fiyatı 670 ytl...

özellik olarakta 7610 un aynısı ses mono ve radio yok...
  • yuh bu resim ne böle pörtlek pörtlek fiyat çoğu yerde farklı yaaw özellikleri ise radyo ve stereo olmaması kötü başka özellikleri iyi bayaa kullanımıda güzel.. kolay yane
  • güzel telefon 2 aydan beri kullanıyorum ama yanında birde m3p playera ihtiyacın olur +radyolu
  • garantili 670 ytl ye nerde bulurum?
  • resmi kaldırayım dedim ama beceremedim napmaya koyduysam kusura bakmayın artık. sergen baba yıktın hayallerimi ya mp3 var diye okumuştum özelliklerinde radyo olayını da radyolu bir kulaklıkla çözerim diye düşünmüştüm
  • telefonda mp3 var ama mono olarak var....

704 milyona bulabildim ben bu sitede bi bak istersen ayrıca 670 e aldım diyenleri okumuştum forumdan....

http://www.loxxa.com/shop/item.asp?itemid=19

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kalitesi hakkında soru
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • van hoijdonk dostum teşekkürler 600 ytl ye bluetooth kulaklık la beraber spot bir makina buldum.ama forumlarda hiç bahsedilmiyor bu cihazdan daha detaylı bilgi nerden bulunur acaba mesela yüklenebilen programlar oyunlar gibi
  • tüm s60 oyunları programları çalışıyor diyeyim.... Tek tek saymak olmaz şimdi...

spot sıfır doğubankta 540 ytl diye biliyorum bence 600 2. ele verene kadar 640 a bt kulaklıklı sıfır alırsın doğubanktan....
  • güzel telefon da bu mono işi ve radyo olmaması mide bulandırdı....
  • tüm s60 uygulamaları çalışmıyo , ben kullanıyorum telefonu bazı uygulamalarda sorun çıkartıyo , ngage oyunlarındada sorun var ama genel olarak çok iyi telefon
  • ben 2. el olarak satabilirim istersen ?
  • 670 ytl ye ben almıştım .1,5 ay önce hepsi buradada ki fiyattan sipariş vermişitim dün elime ulaştı.Ancak şu an aynı sitede 790 ytl . Bascuda veya estore de 703 ytl görmüştüm .en azından ön sipariş ver geldiği zaman sipariş verdiğin fiyattan alırsın.Bide teknosa da bi aralar 750 ytl idi. Bide oraya bak.Tel harbi güzel. çekim olsun temalar olsun . yani uygun fiyata bulursan al derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.