Şimdi Ara

6680

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yok daha bayagi var arkadas bekle sen daha
  • beklemeye degermi sizce 6630 mu alsam yoksa
  • ya sen bilirsin ozellik oalrak cok guzel bir tel ama tipinde is yok ayni 6630 da cok sik bir tel deil d600 veya sonyericsson k750 yi bekle bence
  • saol arkadasim zaten bende 1 ay beklemeyi dusunuyorum
  • Gece gece güldürdün beni o güzel 6630 yorumunla...

Bencede 1 1 buçuk ay bekle...

(no smoke)

quote:

Orjinalden alıntı: playmakers

ya sen bilirsin ozellik oalrak cok guzel bir tel ama tipinde is yok ayni 6630 da cok sik bir tel deil d600 veya sonyericsson k750 yi bekle bence

• yokdaha gelmedi gelse zaten ilk doğubanka gelir
  • al 6630 ya 3g teknolojisi kimbilir ne zaman uğrar buraya
  • arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi 6680 avrupada nisanın 2. haftasında çıkacak burayada yani doğubank a da nisan sonu düşmeye başlar tek tük.yurtdışı çıkış fiyatı 500euro civarı olacak tabi buraya gelince yine 1 2 gün 1000 dolardan satılır herzaman ki gibi.neyse bekleyelim görelim.
  • 3g nedir?
    sürekli bu lafı okuyorum herkes bi sabırsızlıkla bekliyo falan ama anlayamadım ne olduğunu
  • yaw daha 3230 gelmedi... 6680 epey zor....
  • garantilisi temmuzdan önce gelmez o tel.in
  • quote:

Orjinalden alıntı: geem

3g nedir?
    sürekli bu lafı okuyorum herkes bi sabırsızlıkla bekliyo falan ama anlayamadım ne olduğunu

3G, bugüne kadar geliştirilen ve geliştirilecek mobil teknolojiden farklı olarak yeni bir frekans bandından ve daha fazla bant genişliğinden yararlanarak multimedya uygulamalarını mobil alana taşıyacak yeni nesil iletişim teknolojisi.

Bant genişliğinin elverişli olması, mobil iletişimin kalitesini arttırmanın yanı sıra şimdiye kadar kullanılan hemen tüm iletişim araçlarının tek bir cihaza toplanarak mobilize edilmesini de sağlayacak.

3G ile cep telefonuyla internet üzerinden interaktif oyunlar oynanabilecek, TV ya da film seyredebilecek, video konferans görüşmesi yapılabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamos -- 6 Nisan 2005, 10:14:54 >
  • Abi telefon Avrupa'da Mart'ta çıkmış. Türkiye'ye de heralde bu ay sonuna kadar gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.