Arkadaşlar yaz geliyor ve sistem toplamak istiyorum kendi kafamda bir sistem var ama emin olamadım. Şuanki bütçe 6700 TL ve 1 kuruş üstüne çıkmayalım diyim. Ama bekleyebilirim yaz indirimleri Vatan veya Sinerji gibi sitelerde ne zaman olur? Kurduğum sistem şöyle:
Güzel sistem rami 2x yaparsınız sonra gül gibi olur.
naak98
kullanıcısına yanıt
Ram zaten 2x :D
quote:
Orijinalden alıntı: ardaparker
Ram zaten 2x :D
Yanlış görmüşüm güzel sistem ryzen 3000 beklenmiyorsa al geç takılma.
naak98
kullanıcısına yanıt
Ben sistem toplamayı bayadır araştırıyorum iyi biliyorum diyebiliriz 3000 serisinde cahil kalırım ama o yüzden bulaşmıyorum.
quote:
Ben sistem toplamayı bayadır araştırıyorum iyi biliyorum diyebiliriz 3000 serisinde cahil kalırım ama o yüzden bulaşmıyorum.
Demek ki çok bilmiyorsun 3000 serisi işlemciyi alıp şu an aldığın anakarta aynen takabiliyorsun
naak98
kullanıcısına yanıt
Ben o anlamda demedim, hangisi fiyat/performans hangisi bana uygun vs. Bilmiyorum
Bu arada o monitör kötüymüş onun yerine bunu alıcam:
Sonradan alamam ve 144 hz gerekli değil fps oyunları değil de daha çok hikaye bazlı oyunlar oynuyorum ve olursa ultra ayarlarda oynamayı tercih ediyorum ama yinede saolun
quote:
Ben o anlamda demedim, hangisi fiyat/performans hangisi bana uygun vs. Bilmiyorum
Kurduğun cumle mantıklı değil bütçen neyse o bazda alacaksın ki oda muhtemel ryzen 3600 olur
naak98
kullanıcısına yanıt
Offf peki kardeşim ben beklemek istemiyorum
Mukarnas
kullanıcısına yanıt
Maalesef kendim toplayamam ayrı ayrı sitelerden de uğraşamam zaten aman aman bir fiyat farkı yok.
quote:
Offf peki kardeşim ben beklemek istemiyorum
Bana niye ofluyorsun ben paranın karşılığını en iyi şekilde nasıl alırsın diye uğraşıyorum ettiğin laflardan belli birşey bilmediğin para kolay kazanılmıyor ama senin savuracak paran çok demek ki iyi forumlar diliyorum.
naak98
kullanıcısına yanıt
Bana paranın nasıl kazanıldığını anlatma eminim senden iyi biliyorumdur, 3000 serisinin ne zaman çıkacağı belli değil çoğu yerde de böyle söyleniyor ve fiyatı ilk çıktığında pahalı olabilir. Biraz empati yapın siz daha şimdi gördünüz sistemi ben yaklaşık 6-7 aydır planlıyorum ve babamı da zor durumda bırakmak istemiyorum. Beni anlayın.
Mukarnas
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ediyorum böyle dediniz bi üzüldüm, beni yanlış anlamayın kendi bildiğimi doğrulamak için değil bana uygun daha iyi bir şey bulabilmeye çalışıyorum çünkü bilgisayar 1 kere toplanır 6-7 aydır dizip dizip değiştiriyorum yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın