Merhabalar. Bütçe 6700. Annem için araştırıyorum. Kendisi öğretmen. Dizi, film izliyor bu nedenle görüntü kalitesi iyi olan, minimum 15", hafif ve numerik sayı takımı olan bir laptop önerebilir misiniz rica etsem? Mümkünse Asus ve Lenovo olsun. HP, Dell vs. almak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler. Araştırdıklarımın içinde en iyisi bu gibi geldi bana; Lenova IdeaPad 3 - i5 10210U - MX130 - Full HD - Win 10 |
6700 TL'ye Kadar Günlük Kullanım İçin Laptop Önerisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
panel tn mi linkteki ürünün yoksa ips ekran mı
-
tn ekran ama aralarındaki farkı pek bilmiyorum. Bu arada sabah 6700'dü şu an 7200 olmuş bu sitede. İnanılmaz. Haziran fiyatı 4000'di bu ürünün.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10Hocam biri Acer, diğeri 14 inch :(
-
işlemcisi i5 ve ekran kartı mx olan bir hp bakmanız daha iyi olur diye düşünüyorum -
Kriterinizin birinden vazgeçip bu iki modelden birini almanız sizin için en uygunu olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X