Şimdi Ara

673 TL INWIN 703-ATX-PSU Atx Alüminyum Kasa Siyah-Kırmızı+850W Power supply

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 673 TL INWIN 703-ATX-PSU Atx Alüminyum Kasa Siyah-Kırmızı+850W Power supply
    www.cebitech.com.tr
    INWIN - 703-ATX-PSU 850W Powerlı Pencereli ATX Siyah,Kırmızı Alüminyum Kasa - CebiTech
    https://www.cebitech.com.tr/urun/703-atx-psu-atx-aluminyum-kasa-siyah-kirmizi-850w-power-supply

Sitede gezerken aşağıdaki uyarı çıktı

• 850w PSU ile sanıyorum ki high end bir vga ve güçlü bir işlemci kullanılacaktır, dolayısı ile dogalgaz masrafından da kurtarır yemekleri kasanın üzerinde yaparsınız artık :)

Şaka bir yana artık yeni donanımlar ile birlikte böyle 4 bir yanı kapalı kutu kasalar malesef hiç de kullanışlı degil. Ekran kartının içeride boğulma ihtimali %100. Asla tavsiye etmem bedavaya verseler içinden psu yu alır başka kasa bakarım kendime, o derece.
  • Öndeki deliklerden hava alır kasa. Ön taraf neyse de üst tarafın kapalı olması kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saglamsalassa

850w PSU ile sanıyorum ki high end bir vga ve güçlü bir işlemci kullanılacaktır, dolayısı ile dogalgaz masrafından da kurtarır yemekleri kasanın üzerinde yaparsınız artık :)

Şaka bir yana artık yeni donanımlar ile birlikte böyle 4 bir yanı kapalı kutu kasalar malesef hiç de kullanışlı degil. Ekran kartının içeride boğulma ihtimali %100. Asla tavsiye etmem bedavaya verseler içinden psu yu alır başka kasa bakarım kendime, o derece.
    https://www.kitguru.net/components/cases/leo-waldock/inwin-703-chassis-review/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 9 Eylül 2019; 5:7:10 >

• power markası ne acaba , 850 watt denilmiş ama bir marka model söylenmemiş (ben göremedim) ,kaliteli bir power ise fiyatı süper
    tabi birde satış sitesi nedir ,nasıldır acaba ilk defa duydum

evet siteye girer girmez hediye çeki çıktı ve kupon kodu da aynı :)
  • Kasa aşırı dandik gözüküyor ve bu tarz tasarımlı giriş seviyesi bir çok kasa gördük yıllardan bu yana. Ben bundle olarak başarılı bulmadım ilk bakışta fakat incelemelerine de bakmadım ne yalan söyleyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.