Şimdi Ara

6800 tl'ye topladığım sistem sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ryzen 5 3600, fiyat=1420 tl
    MSI B450M-A PRO MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Gaming Anakart, fiyat=584 tl
    James Donkey JD512 512GB 3D Nand 2000/1500MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk, fiyat=500 tl
    Asus ROG-Strix-RTX2060-6G-Gaming GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı, fiyat= 2900 tl
    Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram, fiyat= 500 tl
    Corsair CV650 CP-9020211-EU 650W 80+ Power Supply, fiyat= 479 tl
    Xigmatek Poseidon EN42883 Temperli Cam USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa, fiyat= 479 tl

TOPLAM=6850 TL

arkadaşlar incehesapta indirim gecesinde bazı ürünleri indirimli aldım. rtx 2060, kasa, power supply ve ramler indirimdeydi. sizce nasıl olmuş ? birbiriyle uyumlu olmayan parçalar var mı ?

teşekkürler.

• Gayet güzel olmuş bence hayırlı olsun, daha sonra işlemci için bir kule türü soğutucu eklersiniz, yaz sıcaklarında yük altında stok fan biraz sıkıntılı oluyor.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    ilk defa sistem topladığım için biraz tedirgin olmuştum. Çok teşekkür ederim.
  • İşlemci kalabilir
    Anakartı aynı modelin ATX modeli ile değiştirin
    o ekran kartını o parayı vereceğinize +200 300 TL bütçe artışı ile 2060 süper modeline yükseltme sağlanabilir
    bellekler kalabilir
    Psu olarak High power 600 80+ gold öneririm
    Kasa olarak dark guardion mesh panel bu değişiklikleri yaparak sistemi siparişe geçebilirsin
  • Güzel bir sistem olmuş güle güle kullanın. Isınma sorunu yaşamamak adına en azından kule tipi bir işlemci soğutucusu da almanızı tavsiye ederim.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Siparişimi vermiştim. Anakart bu haliyle bir sıkıntı oluşturur mu sizce ? Psu'yu kaliteli diye corsair tercih etmiştim. En ucuz 2060 super gigabyte"ın dual fanlı olanı. Onunda fiyatı 3500 lira civarı. Üstüne 600 tl verip, iki fanlı 85 derecelerde gezen bir kart almak mantıklı mı ? Kasayı da maalesef sipariş ettim. Ama çok sıkıntı olabilir dediğiniz bir yer varsa gerekirse iade değişim yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samuelgreen S kullanıcısına yanıt
    belki de hiç uğraşmadan 6.099tl ye bunu sipariş geçebilirdiniz.

https://forum.donanimhaber.com/hypnotic-2680-r5-3600-rtx-2060-6g-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-pc-6-099tl--144249842

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Aslında aklımda olan buydu. Ancak gamepower ile ilgili kötü bir kaç yoruma denk geldim. Biraz güvenim kırıldı. Kasasıda ısınıyormuş. Psu patlıyormuş falan. daha ucuz olması için Dual 2060 tercih edilebilirdi belki. Ama sıkıntısız bir parça istedim. Isınmasın 70 geçmesin ki uzun ömürlü olsun diye. Sürekli sistemlerle ilgili biri değilim. Umarım bu parçalar sıkıntı çıkarmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    o zaman hayırlı olsun hocam sisteminiz güle güle kullanın

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Çok sağolun yorumunuz için.

• Nvidia kartları genelde serindir dostum hiç 3 fanlıya gerek yok para tuzağı onun yerine yukarda arkadaşın dediği gibi onu 2060 super alın iki fanlı

James Donkeyleri değiştirmeni öneririm 1. önerim samsunglar 2. önerim wd veya sandisk olabilir

PSU corsair almışsın gayet güzel markalı birşey olsun özellikle psu

Xigmatek Poseidon kasayı da bilindik bir marka ile değiştirirsen gayet güzel olur.

anakartla ram uyumlu mu bakmadım ilkez toplamışsın ondan yazma gereği duydum anakartın sitesinden desteklenen ürünlere bakabilirsin.
  • Ceqa kullanıcısına yanıt
    Msi'ın internet sitesinde bir şey bulamadım. İnternete yazınca da çıkmıyor. İnşallah uyumludur. 2060 s çıkacak bütçe de kalmadı. Dediğim gibi en ucuzu şuan itopya da 3400 lira, ek 500 lira daha vermem gerekecek. James donkey yerine bir şey bakacağım. Kasa olarak bir tavsiyeniz var mı aynı fiyat bandında ?

• Forumda konusu var hocam. Linkteki hazır sistemi asus dual 2060 ryzen 3600 ram 2x yapın 6200 tl oluyo

Yada 5600xt koyun neredeyse bire bir performans 2060. Yakında gelecek güncellemeler ile 2060 geçecektir.

https://www.incehesap.com/hypnotic-2680-gaming-pc-fiyati-41254/

Parçalar alınmıs. Ama yeni alacak arkadaşlara fikri olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 4 Temmuz 2020; 10:46:21 >
    www.msi.com
    Support For B450M-A PRO MAX | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
    https://www.msi.com/Motherboard/support/B450M-A-PRO-MAX#support-mem-18

memory yazan başlıklar altında bulabilirsin

Baktım hocam ama yok çıkmıyor. Uyumlu değil mi yani ?

ramin kodu ile arat team diye geçiyor büyük ihtimal vardır listede adı
    Kodu yazıyorum. O seri hiç yok.

Kodu bu: TLTYD416G3200HC16CDC01 

• Gelen ramlar de çalışabilir ama genelde listede olan uyumlu ramleri kullanmak her zaman daha iyidir. istersen sadece ramleri iade et olmadı açıp bir tak bilmiyorum garanti gider mi
    Tavsiye edeceğiniz ram var mı değisim yapayım.

XPG almıştım ben daha önce de corsair kullanmıştım bence listede olan herhangi bir ram işini görür
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.