Şimdi Ara

6850 crossfire performans düşüklüğü yaşıyorum yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hd 6850 cf ekran kartım vardı.Oyunlarda falan herşeyi ultrada rahat oynatıyordu.Taki bi kaç haftadır herşey ultrada oynadığım bf 3 ü şimdi low medium da oynuyorum.diğer oyunlardada var bu problem.sürücü olarak en son 12.1 sürücüyü yükledim ama değişen bir şey olmadı.Kartların performansı nedense birden düştü
    Ayrıca windows 7 sistem derecelenirmede iş oyun performansı ve windows aero performansı 7.4 falandı şimdi test ettim 6.0 a düşmüş.

Sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colombo53 -- 1 Şubat 2012; 8:54:14 >

• Sorunu çözer gibi oldum sanırım.

Directx yükledim derecelendirmede tekrar 7.6 ya yükseldi.

Bilgisayarı tekrar başlatıp performans değerlendirmesi yapıcam.

Aynı sorunu olanlar bunu deneyebilir.
  • 12.1 Preview mı yukledınız yoksa , 12.1 12.1 WHQL
    mi yüklediniz.

ilkinde problemler oldugu yazıldı forumda.
    siz 2 ci yazdıgımı ındırıp kurunuz.
    kurmadan oncede tum ati yalılımlarını
    DriverSweeper
    ıle kaldırınız tamamen. sonra kurulum yapınız.

http://resim.donanimhaber.com/m_49927063/mpage_1/key_/tm.htm
  • Usta bf 3 için yüksek bir çözünürlüğün varsa multide full ayarlarda sıkıntı çıkması normal 2 gb üstü vga rami kullanıyor Allahsız oyun.1gb 6850 yetersiz malesef
  • @Salvatore 12.1 whql kullanıyorum.Biraz fark eder gibi oldu ama hala istediğim seviyede değil gibi high da oynamaya başladım.Ama bir ara herşey ultradaydı aa lar dahil en yoğun tozun dumanın kalktığı yerde 30 a düşüyordu nadiren genelde 40 50 civarı fps alıyordum.

Bu arada tam sistemim:x4 955 6 gb ram 6850 cf.

@ati radeon

1920x1080 çözünürlükte oynuyorum.

ekran kartım 1 değil 2 gb 6850 crossfire var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atı Radeon

Usta bf 3 için yüksek bir çözünürlüğün varsa multide full ayarlarda sıkıntı çıkması normal 2 gb üstü vga rami kullanıyor Allahsız oyun.1gb 6850 yetersiz malesef

adam cf demiş ayrıyetten benchlere bakarsan çoğu 2gbden iyidir bu kart
  • CF oldunu görüyorum sonuçta tek kartın belleği kullanılıyor yani 1 gb.Bf 3 için 1 gb kurtarmıyor belli çözden sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atı Radeon -- 2 Şubat 2012; 12:50:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atı Radeon

CF oldunu görüyorum sonuçta tek kartın belleği kullanılıyor yani 1 gb.Bf 3 için 1 gb kurtarmıyor belli çözden sonra

Tek kartın belleğini kullandığını nerden çıkardın?
  • Sen en iysi şu konuyu bir oku.Bellek 2 gb olsa bile 1080p de herşey full 2.2 gb civarı ram kullanıyor oyun.

http://forum.donanimhaber.com/m_55880437/tm.htm
  • ya şöyle saçma yorumlar yapmayın piyasada kaç tane 1.5 veya 2 gb ekran kartı varki? 1gb ekran kartı olan sorunmu yaşayacak bu mu ?
  • Benim bildiğim ramler birleşmiyor SLI ve ya CF de, ikisi de birbirinden bağımsız halde oyunun grafiklerini yazıp, kullanıcıya ortak şekilde ulaştırıyorlar.
  • Olur kardeş niye olmasın.Bf 3 ten bir sahne

6850 crossfire performans düşüklüğü yaşıyorum yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

ya şöyle saçma yorumlar yapmayın piyasada kaç tane 1.5 veya 2 gb ekran kartı varki? 1gb ekran kartı olan sorunmu yaşayacak bu mu ?

BF3 ü GTX 460 768 MB ile 1366x768 de oynattığımda RAM i fulleniyor ki daha fazla olsa kim bilir ne kadarını yemeye başlayacak? Bir de daha yükse çözünürlükte düşün, BF3 kafadan 1,5 GB GPU RAMi yiyen bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 2 Şubat 2012; 13:39:51 >
  • sen gerçekten inanıyormusun buna ? 6870,gtx560ti,6850,6790 ları olanlar nasıl oynuyorlar peki bu oyunu o zaman?
  • Kardeş resmin fake olacak hali yok.Full takıntın yoksa ben 5550 ilede oynuyorum BF3
  • Geçmiş olabilir ama sürekli 2 gb nin üzerinde çalışacak diye bir şey yok.Çok nadiren ram kullanımı 2 gb nin üzerine çıkmış olabilir.Piyasada 2 gb nin üzerinde kaç tane ekran kartı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

sen gerçekten inanıyormusun buna ? 6870,gtx560ti,6850,6790 ları olanlar nasıl oynuyorlar peki bu oyunu o zaman?

Çok basit, kaliteden ödün vererek ya da ms ile oynamaya çalışarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 2 Şubat 2012; 14:04:15 >
  • ayarları düşürüyorlar aa kapatı veya kısıp motion blur efektini de kapattınmı zaten ramler rahatlıyor
    birde o ss sanırım multi den multiplayer ın haritalarının belleğe çok yüklendiği söyleniyordu
  • bf3 teki bellek olayı biraz saçma . benım ekran kartı 1536 mb (gtx580) full detayda 1.2-1.3 gb arası bellek kullanıyor. 7970 dede 2.2 gb kullanıyormuş. durum birazda ekran kartının bellek miktarına bağlı sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.