Şimdi Ara

6999 TL HB Lenovo Ryzen 4600H 8GB 3200mhz 512Ssd Gtx1650 120hz ips (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
5
Favori
19.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben herhangi bilgi bulamadım hatta hz meselesini ararken bu konuya denk geldim. Yazmadıklarına göre 60 diye varsaydım ama yine de belli olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Vall ben de mediamarkta satilan ürüne göre aldım ama 60hz olabilir çünkü lenovonun sitesinde 60hz'lik versiyonu da var görünüyor. HB'de kayit açtım net bilgi gelmezse pazartesi lenovo ile görüşecem
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Msi 1 yıl uluslararası garanti veriyor ürünlerine +3 ayda sitedeki anketi doldurunca veriyor totalde 15 ay garantili oluyor. Tabiki burası Türkiye olduğu için herkes kafasına göre kanun çıkardığı için servis başlarda sorun çıkarabilir biraz uğraşmanız gerekebilir. Genelde bakıldığında Turkiyede msi’ın global garantisini kullanan yüzlerce insan var bir sorun çıkmaması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 30 Ocak 2021; 17:2:28 >
  • memis0051 kullanıcısına yanıt
    Ekran 120 Hz. Aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

https://psref.lenovo.com/Detail/IdeaPad/IdeaPad_Gaming_3_15ARH05?M=82EY00CGTX
  • Dün konu açılmadan önce laptop'u almıştım bu sebeple kargom bugün saat 11 civarı geldi. Hepsiburada ürünü yamalı bohça tarzı bir kutuda gönderdi, kutuda hasarlar vardı ancak üründe bir sorun çıkmadı. Ekran 120hz ips. Soruları olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• daggee D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam çok rahatladım. Konu sahibi olarak sizleri de mağdur etmediğime sevindim.
  • tsmsk kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler.

• Ürünün siparişini verdim bugün elime ulaşıcak gibi gözüküyor sorusu olan arkadaşlar varsa özelden yazabilirler
  • VS18 kullanıcısına yanıt

Pazar günü kargo çalışıyor mu?

• auysal kullanıcısına yanıt
    Hepsijet aynı gün kargo hizmeti sunuyor hocam
  • Benimki de hepsijet cuma akşam sipariş verdim pazartesi teslimat gözüküyor

Hayırlı olsun. Freedos yazıyordu ama, belki içinde Windows 10 yüklüdür. Yanlış yazılmıştır demişti bir arkadaş. Var mi öyle bir şey? Nasıl, kalitesi,hızı beğendiniz mi?

• aytoli kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki kargom hala gelmedi 11 gibi gelecek yazıyor elime ulaşınca kontrol eder bilgilendiririm
    Ben demiştim ama laptop kesin olarak freedos ve 120hz. Güzel görünüyor, kaliteli duruyor ama klavye oyuna pek uygun değil gibi oyun için harici klavye kullanılmalı.
  • memis0051 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Oyun mouse var ama klavye yok. Üzüldüm. Almak gerekecek. PUBG oynanacak. Isınma kasma yapar mı acaba? Siz hangi oyunu denediniz? Muhtemelen yarın gelecek benim de. İlk defa Amd işlemci kullanacağım. İntel İ7 veya İ5 kullandım hep. Amd 4. Nesil i7’ye denk deniyor gerçi. Ama çok yabancıyım Amd’ye. Ondan bir tedirginliğim var.

Hayırlısı olsun inşallah. Sağ Salim gelsin de :)

Ben en son i5 1035g1 işlemcili HP kullandım oyunlarda hiç performans vermedi sattım. Ben oyun için 25 liraya aldığım microsoft wired 600 klavye kullanıyorum, mouse olarak da lenovo m200. İşimi fazlasıyla görüyor. Bu makineyle henüz oyun oynamadım Cs go az önce indi deneyecez bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytoli

Hayırlı olsun. Freedos yazıyordu ama, belki içinde Windows 10 yüklüdür. Yanlış yazılmıştır demişti bir arkadaş. Var mi öyle bir şey? Nasıl, kalitesi,hızı beğendiniz mi?

Merhabalar, laptop freedos ile geliyor. Boşta sıcaklığı 33 - 34 derece arası hem işlemci hem de ekran kartı. Laptop kardeşimin olduğu için çok bilgi veremiyorum ancak bana sessiz geldi. Bu arada özel mesajınıza cevap veremiyorum çünkü özel mesaj kabul etmiyormuşsunuz.

• Ekran parlaklığı ayarlama tuşları(f5,f6) görevini yapmıyor. Hatta galiba bir çok F tuşu çalışmıyor. Klvye aydınlatmasını da bulamadım. Yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.