Şimdi Ara

6999 TL HB Lenovo Ryzen 4600H 8GB 3200mhz 512Ssd Gtx1650 120hz ips (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
5
Favori
19.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam klavye aydınlatması fn+boşluk tuşuydu, bu arada F tuşları fn+F tuşlarına basınca işlevini gerçekleştiriyor. geçen bu laptopu arkadaş mediamarketten aldı onda da touchpad çalışmıyor, lenovoyu aradı mediamarket eski windows sürümü kurmuş vs dedi ama son sürüme formatsız güncellediğimiz halde, driverları yok zaten herşey tam ama çalışmıyor. formatta atamıyoruz bazı programlar kurdular mecbur touchpadsiz kullanıyor harici mouse ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 1 Şubat 2021; 11:16:42 >
  • memis0051 kullanıcısına yanıt

Klavye aydınlatması için FN tuşuna basılı tutup space tuşuna basın hocam. 3 ayarı var, kapalı, düşük ışık ve tamamen aydınlık.

• daggee D kullanıcısına yanıt
    Çalıştı teşekkürler.
  • Kullanan arkadaşlar pil durumu , ısınma , hoparlör ses yüksekliği konusunda bilgi verebilir mi ?

Klavye aydınlatması tek renk mi tek renkse rengi ne ?

Laptopun rengi siyah mı mavi mi tam anlamadım ?

Şu 512 m2 ssd yi sonradan m2 takviyesiyle arttırabiliyormuyuz ?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim .

• DarkeR26 kullanıcısına yanıt
    Ses yüksekliği ortalama, kasa rengi gölgede mat siyah görünüyor, güneşte gece mavisi olabilir bakmadım. Pil oyunda kötü. Isındığı ya da gürültülü olduğu söylenemez. Bir önceki hp bilgisayarıma kıyasla bayağı sessiz. Csgo full ayarda 123 fps %70gpu gpu sıcaklık:70. Ben ekran 120 hz olduğu için Nvidia denetim masasindan maksimum 124hz'de sınırlandırdım bu değerler o ayar ile alınan değerlerdir. Pilde oyun performansi çok kötü, aslında stabil değil desek daha doğru olabilir. Görüntü atlama tarzı bir şeyler oluyor. Şarj aletini ve girişini hiç sevmedim. Hp'nin yaklaşik 3 katı buyukluğunde ve ağır giriş ise dikdörtgen. Usb 2 adet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 1 Şubat 2021; 13:50:22 >
  • Teşekkürker . Ses yakından film izlerken falan yeterli olur heralde , pil konusunda zaten oyun oynarken bir beklentim yok hocam genel kullanımda nasıl gidiyor ona bakmak lazım , 2 usb az olmuş , klavye ışıgı tek renk mavi mi hocam
  • DarkeR26 kullanıcısına yanıt
    Tek renk evet mavi tonu diyebiliriz. Hoparlör tabii ki yeterli gelecektir. Pil genel kullanımda da üzebilir. Kullanımda video izleme de olursa orta ışıkta tahminim 2.5-3 saat
    Yaptığın yorumlardan pek memnun değilmişsin gibi geldi, bende sipariş verdim daha gelmeden tereddüt etmeye başladım.
  • ayhan1539 A kullanıcısına yanıt
    Olanı söyledim hocam. Ayrıca bu paraya bu kadar tabi ki. :)

H serisi serisi hiç bir işlemcide pil beklentiniz olmamalı zaten. Yüksek değerlerde ve tüketimde çalışıyor.

Pil ömrü için alınacak cihaz değil tabi ki hiç bir oyun bilgisayarı. Pil beklentisi olan U serisi işlemcilerden almadı. Düşük tüketim uzun pil ömrü sağlar.

Pilde oyun oynuyorsanız performans ayarlarını değiştirmelisiniz. Muhtemelen pil de iken harici ekran kartını dahi kullanmıyordur.

Pil durumu bu model için değil tüm oyun bilgisayarları için bu şekilde.

• auysal kullanıcısına yanıt
    Farkindayim hocam arkadaşlar merak etti diye fikrimi soyledim.
  • Şu kasayı hala bitirtmediler indirim yapa yapa ihtiyacı olanlar için makul bir fiyat
  • aytoli kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler elime yeni ulaştı ne yazık ki tamamen boş şekilde gönderilmiş format atıyorum şu an
  • 3 gündür kullanıyorum aldıktan sonra 7359a 1650ti 10300H casper gördüm acaba falan dedim her neyse olumsuz yani şimdilik usb giriş yeri azlığı oldu.. Oyun olarak sadece knight online denemeye fırsatım oldu fan dahi açmadı herhangi bir ses yok gayet sessiz çalışıyor. Format sırasında ufak bir gpt formatı sorunu yaşadım ama çözdüm, hopörler olarak iyi sayılır bence, cok yüzeysel kullandim, genel anlamda şimdilik hoşuma gitti bilgisayar umarım pişman olmam ne diyelim alan her arkadaşa hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertBurak kullanıcısına yanıt

Casper pişmanlıktır. Hem kalite hem servis her açıdan. Ekran kartı iyi olabilir fakat uzun vadede ne gibi sorunlar yaşayacağınız muamma. Servise düşerseniz de yandınız.

• VS18 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Benim de elime ulaştı. Ama siyah ekrandan çıkamadım. Flash disk takılı kuruluma geçmiyor. Tarih sordu enter yaptım. Saat sordu enter yaptım. C: Yazıyor kalıyor öyle

Format usbsini takıp kapatıp açtım yükleme ekranına kendi geçti
  • VS18 kullanıcısına yanıt

Bende geçmiyor 😔

Bios’a giriş yapabiliyor musunuz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.