|
6999 TL HB Lenovo Ryzen 4600H 8GB 3200mhz 512Ssd Gtx1650 120hz ips (6. sayfa)

-
-
Linkini atarsanız çok sevinirim. Pubg de fan bayağı çalıştı. Ama ısınma çok olmadı. RAM takviyesi ile daha güzel olur tabi. İyi yapmışsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: MertBurakDün Acer nitro 5 almıştım 7300 Tl'ye.. Şimdi iptal edip bunu aldım. Newegg gümrük vergisini karşılaşmıyor ve garanti konusunda ne kadar destek verip vermediğini bilmiyorum Amazon gibi değil yani dikkat edin ona. Yanılıyor da olabilirim..
gümrük vergisini neden karşılasın ki? tamamen kişisel bir ödeme çünkü
-
quote:
Orijinalden alıntı: DarkeR26
Işık sızmasi ips ekranlarda normal sadece ekran simsiyahken belli oluyor ama bunun dereceleri var cok aşırı belli olunca rahatsız edici oluyorAkşam daha detaylı kontrol edeceğim film vs aynı şekilde sızma varsa değişim talep edeceğim.
Lenovo daha once normal olduğunu söylemiş ama oranı nedir ?
https://support.lenovo.com/tr/tr/solutions/HT503508
Ekran simsiyahken belli oluyorsa cok önemli degil hocam takmayın ama üst ve alttan siyah şeritli film izlerken falan belli oluyorsa rahatsız edici düzeydeyse direk paketleyip iade edin firmalar bu tarz durumları sorun olarak görnedikleri icin kolay kolay degisim yapmıyorlar -
-
Hepsiburada açılmış ürünü koşulsuz iade olarak alıyor mu? Ben zorluk cikariyor almıyor diye biliyorum.
Laptop eline geçen varmı alınır mı sizce ??
Benim geçti ışık sızması hariç memnunum oyun harici normal kullanım içinde gayet uygun 1 GHz civarı çalışıyor masaüstü işlemlerde ve baya sessiz.
Oyunlarda dene şansınız oldu mu ??
Laptop benimde elime gecti ısık sızması hafiften var ekran simsiyahken belli oluyor klasik ips sorunu yalnız laptopun ekranı bana biraz karanlık gibi geldi parlaklık fulldeyken bile anca tatmin ediyor -
Amazon olsa direk alır hepsiburada da almak zorunda ama burun kıvırırlar muhtemelen thh ile kesin alirlar ama süreç uzar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkeR26 -- 2 Şubat 2021; 15:20:19 > -
Dahili ekran kartının ayarlarına ulaşmak icin Amd catalyst programını yükleyip ayarlarından renklerin tonunu yükseltebiliyorsunuz renklerin soluklugu gidiyor parlakligıda biraz arttirdım daha iyi oldu ama genel olarak laptopun parlaklıgı düsük -
Arkadaşlar laptop ilk gün internete sorunsuz bağlandı hatta oyun falan da indirdim. Bugün modemi görüyor ama internet yok diyor, sorun giderici çözemedi. İnternet kesinlikle var. Sorun ne olabilir? (Lenovonun kronik kablosuz bağlantı sorunu olduğunu duymuştum umarım başıma gelmiyordur:( )
Edit: Modemi küçük delikteki düğmeden resetleyince düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 2 Şubat 2021; 19:6:23 > -
Arkadaşımda eski model bir lenovo laptop vardı kablosuz aga baglanma sorunu yasıyordu sorun sürekli laptopta zannetmistik ama modemde bir ayardan dolayi oluyormus cunki bana geldiginde direk internete baglanmistk makina tam olarak ne yaptigini bilmiyorum ama modemdeki ayarlari düzeltince olmustu ögrenirsem tekrar yazarım . -
Modemi resetleyince bağlantı düzeldi, teşekkürler. -
-
Benim HP pavilion laptopumdaki ışık sızması bundan daha az. Hatta hiç yok. Bundaki biraz fazla sanki
Daha önceden Lenovo kullandım 3 sene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 2 Şubat 2021; 20:14:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X