Benimde ilk kurulumda amd ekran kartını kurarken ekran gelmemişti mecburi powerden kapatmıştım.. Sonrasında hiç bir sorunla karşılaşmadım şimdilik.. |
6999 TL HB Lenovo Ryzen 4600H 8GB 3200mhz 512Ssd Gtx1650 120hz ips (8. sayfa)

-
-
Başgan herhangi bir sıkıntı yok diyorsun o zaman. Bakalım tekrarlayacak mı -
Bekleyip göreceğiz -
Teşekkürler -
Cihaz bugün elime ulaştı. Sessiz çalışıyor. Ips ekranı kaliteli, ekran ışığı orta kademelerde yetersiz son 2-3 kademede oldukça yeterli. Yani ekran ışığı ile ilgili bir sorun yok. Ses kalitesi ortalama. Özellikle oyun oynama amacında olanların mutlaka ram ilave edilmesi gerekiyor. Ram ilave etmek için arkada vidalı kapak yok. Yıldız tornavida ile komple arka kapağı çıkarıp kasadan ayırmak gerekiyor Klavye aydınlatması 2 kademe fn + boşluk ile yapılıyor.
-
Ürünün max ram değeri ne kadar bilen varmı arkadaşlar ? Normalde Ryzen5 4600H 32 GB olarak gösteriyor bu üründe ne kadar ?
-
Ben 16 GB diye duymuştum ama sayfada 32 GB diye yazıyordu ben de gördüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar cihazın ekranıyla ilgili yorum yapabilir misiniz? Kafa karıştırıcı bir çok yorum var 60 hz acer nitro 5 ekranıyla nasıl? Işıkta parlaklık nasıl? Herkes bir şey demiş kullanıcılar özellikle kıyaslayabilecekler sağlıklı yorum yapabilir mi? -
Hocam cihazın ekranının parlaklıgı bence dusuk son 2 seviyede anca tatmin ediyor renklerde bir tık sönük gibi ama ayarlardan tonunu arttırınca iyi oluyor 120 hz olması cok iyi acer nitro kullanmadigim icin birsey diyemem ama 2021 yılında 60 hz laptop alınmaz -
İki cihazda vatanbilgisayarda var farkli CPU olsada bakarak kiyaslayabilirsiniz.
Peki son ayarlarda tatminkar mı gün içinde ışıkta vs sağlıklı bir görüntü var mı? Nedense bu ekranla ilgili yorum gördüm insanlar bir şey bulamadı oradan mı kulp takıyor bilemedim.
-
Hocam ilk mağazada incelemekle kullanıcı olmak çok farklı ben çok anlayan biri değilim ve orda ambians ışık hepsi çok iyi geliyor bana. Geçen teknosa da baktım ondada kendi yazılımları var herhalde sadece özellikler yazan bir ekran vardı. Çok oyunda oynamıyorum aslında ama orta düzey bir şey alsam 5000 bu cihaz daha mantıklı en azından her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Uzun süre kullanabilmek de önemli şuan lenovo g560 var 10 sene oldu galiba hala internet vs kullanıyorum canavar gibi.
-
Bence son ayarlarda tatminkar ısıkta falan gayet iyi gözüküyor ama daha iyi olabilirmis -
5000 tl ye tn panel onboard ekran kartı acer bulabilirsiniz. 256 gb ssd ile.
-
Dolar düştü amazon.com dan sipariş verilebilir.
Bende satın aldım, gayet memnunum 2 gündür kullanıyorum. Oyunlarda vs en ufak bir kasılma yapmadı.
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
-
Ben de bu pcyi biraz önce aldım, ilk kez freedos pc alıyorum. Kurulum için tavsiyeniz var mıdır nasıl yapmam gerek? Başka pc gerekir mi? -
Windowsun sitesinden win10 indirip usb belleğe yükle. Yükle derken usb bellekten kurulacak şekilde ayarla.
Gittigidiyordan uygun fiyata windows 10 key alıp orjinal bir şekilde kullanılabilir.
Ben öyle yaptım şimdiye kadar en ufak bir problem yaşamadım.
-
Windows'u flash belleğe yazmak için pc gerekli diye biliyorum.
Baya ucuzladı Amazon bu kur ile ama dahada düşebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 7 Şubat 2021; 23:53:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X