|
6999 TL HB Lenovo Ryzen 4600H 8GB 3200mhz 512Ssd Gtx1650 120hz ips (5. sayfa)

-
-
Tekrardan yüklüyorum Flash diske. Yanlız bunun sol tarafındaki Ethernet girişi değil miydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. Fn + F2 ile giriş yapıyorum
Orada usb gözüküyor mu ? Belki usbyi görmüyordur -
Görünüyor USB. Baştan Kurulum yapıyorum diske şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: memis0051
Ses yüksekliği ortalama, kasa rengi gölgede mat siyah görünüyor, güneşte gece mavisi olabilir bakmadım. Pil oyunda kötü. Isındığı ya da gürültülü olduğu söylenemez. Bir önceki hp bilgisayarıma kıyasla bayağı sessiz. Csgo full ayarda 123 fps %70gpu gpu sıcaklık:70. Ben ekran 120 hz olduğu için Nvidia denetim masasindan maksimum 124hz'de sınırlandırdım bu değerler o ayar ile alınan değerlerdir. Pilde oyun performansi çok kötü, aslında stabil değil desek daha doğru olabilir. Görüntü atlama tarzı bir şeyler oluyor. Şarj aletini ve girişini hiç sevmedim. Hp'nin yaklaşik 3 katı buyukluğunde ve ağır giriş ise dikdörtgen. Usb 2 adet.hangi ram i kullanıyor acaba upgrade için soruyorum.altında ram i kolay değiştirmek için viddalı kapak var mı? yoksa komple kasayımı sökmek gerekiyor
-
Hiç bakmadım hocam. Diğer arkadaşlar yardımcı olsun. -
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle Türkiye'deki mağazalarda satılan muadil laptoplarda herşey dahil son fiyata bakınca bile doların 12-13 lira arasında fiyatlandığını görüyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: Stereo Palma
Kur daha piyasaya yansımadı 7.33 kur ile bu dizüstü 6000 olmalı bence. Yurt dışından vergi dahil 1000 dolara çok daha üst klasman dizüstü alınabiliyor iken bu fiyat hala abartı.
Örnek:www.hepsiburada.com
Lenovo IdeaPad AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD GTX 1650Ti Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-gtx-1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82ey00chtx-pm-HB000014N0W2
Daha iyi işlemci (4800H) ile 16 GB Ram ve orta sınıf 1650 Ti için bile 10 bin isteniyor. Abd menşeili sitelerde 900 dolara bulursunuz. Daha da inebilir. Bunun i7 10750'lisi dolar 8.5 iken 15 bin, şu aralar ise 10800 TL civarından satılıyor. Dolar 7.20'nin altına düştü bu arada. Yani bunlar cidden çılgın fiyatlar, sazan.avi'nin kralı dönüyor. Amazon.com üzerinden vergi dahil 2070'li laptoplar bundan daha ucuza geliyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Şubat 2021; 20:58:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://www.hepsiburada.com/kingston-8gb-3200mhz-ddr4-ram-kvr32s22s8-8-p-HBV00000WMRXK?magaza=SDS Teknoloji
Linkteki ram ile birlikte toplam 7400 liraya sipariş geçtim bugün hayırlısı. Linkteki ram uyumludur sanırım fikri olan var mı
-
Işık sızması sol ve sağ alttan gelen beyaz ışık mı oluyor? -
Evet dört köşeden siyah ekranda belli olur. Var mı sizde de.
Bir yerde uygun olan ram’in diğeriyle aynı olması gerektiği yazmıştı ama nerdeydi hatırlayamadım.
İşteyim yarın bir kontrol edeyim -
Kurulumu yaptım nihayet. İnternetten Windows 10 Home lisans aldım. Bayağı sessizmiş cidden ama. O kadar yükleme falan gıkı çıkmadı maşallah. Şimdi PUBG indiriyorum. 33 GB inmesi umarım biter biran önce. Sonra da bakalım nasıl olucak?
Hocam keşke pro kursaydınız keyleri çok daha ucuzdu bu arada Resident Evil 2 Remake ve Apex Legends oynadım performans bekleneni veriyor ama ram fazlasıyla yetersiz geldi ram siparişi verdim -
Evet doğru keyleri daha ucuzdu ama bir sürü de kullanmadığım özellik getiriyor yanında. sade olsun istedim. Sağlık olsun. Ram hangisinden sipariş verdiniz? O kadar kasıyor mu cidden, hemen ram alacak kadar :(
-
Amazondan en ucuz rami söyledim zaten 3200mhz 8 gb ram en ucuz orada satılıyordu isterseniz linkini atarım bu arada hayır o kadar kasmıyor ama ben iş için emülatör photoshop , After effect , premier açıyorum 8 gb ram yetersiz üstüne entegre grafik 500 mb ram yiyor durum öyle olunca gelmeden karar vermiştim zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X