Şimdi Ara

6k tavsiye konusu - soru cevap (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
89
Favori
24.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güle güle kullanın hocam Limit kronometre ve acil tyt mat netleriniz düşük gelirse moral bozmayın bu arada. Kasıntı olduklarını duymuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murphyslaw M kullanıcısına yanıt
    345 tytleri bitirdikten sonra acile baslicam isinayim ilk:) bilerek kronometre aldim paragrafda yamulttu beni bu sene turkce inceledim biraz youtubde kitabı sorulari osymye benziyor gelistirir umarim eyw bu arada :)

• Hocam ders çalışırken bir süre belirliyor muydunuz yoksa sıkılıp yorulduğnuzda mı ara veriyordunuz ?

Bir de program hazırlarken nelere dikkat ediyodunuz
  • antigue A kullanıcısına yanıt
    Sıkılıp yorulduğumda ara verirdim. Ben bu ay şu konular bitsin derdim sadece, gün gün program yapmazdım. Sonra o ay bitmesi gereken konulardan fen, mat, geo seçip başlardım çalışmaya. O gün ne yapacağımı yazıyordum kağıda ama bi gün önceden. Yani bugün ders çalışmam bitti diyelim, yarın ne yapacağımı yazardım sadece bütün günleri değil. Uzun vadeli plan yapınca yapamadığımda moralim bozuluyordu ve hepten bırakıyordum o yüzden tercih etmiyorum. En azından sadece yarını planladığınızda mesela manyetizma yarın bitsin diyorsunuz ama tam olarak oturmuyor ve bitmiyor o gün, akşamında ertesi günün programını hazırlarken tekrar manyetizma yazabilirsiniz. Baştan bütün günler hazır olsaydı bir gün kaydırmak bütün programı değiştirmek olurdu. Ama tabi bu şekilde yaptığınız için programı tamamlamaya çalışmayıp sürekli ertesi güne kaydırırsanız da sıkıntı. Bahanesiz çalışıp mecburiyetten kaydırabilirsiniz sadece, konu oturmaz bi gün daha bakayım dersiniz mesela bunun gibi. Aylık programladığınız şeyler de zor konular çoksa bitmeyebiliyor yani sürekli kendinizi istekli tutun aman yapamadım yetişmedi şimdi napacam moduna girmeyin. Programın esiri olmayın yani bazen insanlık hali bir hafta bile çalışamayabilirsiniz hemen karalar bağlamayın. Yapıcı programlarınız olsun

• Ders ders bölüm denemesi önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melomeloo -- 25 Ağustos 2019; 10:49:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murphyslaw

Sıkılıp yorulduğumda ara verirdim. Ben bu ay şu konular bitsin derdim sadece, gün gün program yapmazdım. Sonra o ay bitmesi gereken konulardan fen, mat, geo seçip başlardım çalışmaya. O gün ne yapacağımı yazıyordum kağıda ama bi gün önceden. Yani bugün ders çalışmam bitti diyelim, yarın ne yapacağımı yazardım sadece bütün günleri değil. Uzun vadeli plan yapınca yapamadığımda moralim bozuluyordu ve hepten bırakıyordum o yüzden tercih etmiyorum. En azından sadece yarını planladığınızda mesela manyetizma yarın bitsin diyorsunuz ama tam olarak oturmuyor ve bitmiyor o gün, akşamında ertesi günün programını hazırlarken tekrar manyetizma yazabilirsiniz. Baştan bütün günler hazır olsaydı bir gün kaydırmak bütün programı değiştirmek olurdu. Ama tabi bu şekilde yaptığınız için programı tamamlamaya çalışmayıp sürekli ertesi güne kaydırırsanız da sıkıntı. Bahanesiz çalışıp mecburiyetten kaydırabilirsiniz sadece, konu oturmaz bi gün daha bakayım dersiniz mesela bunun gibi. Aylık programladığınız şeyler de zor konular çoksa bitmeyebiliyor yani sürekli kendinizi istekli tutun aman yapamadım yetişmedi şimdi napacam moduna girmeyin. Programın esiri olmayın yani bazen insanlık hali bir hafta bile çalışamayabilirsiniz hemen karalar bağlamayın. Yapıcı programlarınız olsun
    Hocam peki ne sıklıkla deneme çözmek lazım

Örn benim tyt kimya ve biyo eylül ayında bitecek.Alan denemesi mi önerirsin yoksa haftada 2 gün falan genel deneme mi

Bu arada mezunum evde çalışıyorum zamanım var yani

• antigue A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bölüm denemesi öneririm daha verimli ve pratik oluyor vaktinizi de daha az alıyor. Genel deneme ve analizi günün çoğunu alırken bölüm denemesi hangi derse çalıştıysanız çözüyorsunuz fende de az soru var daha çabuk biter. Seri deneme çözerek oturtun önce sonra genel denemeye geçin

• Melomeloo M kullanıcısına yanıt
    Tyt tr ben 345 çözdüm bence ösym sorularına pek benzemiyor ösym soruları daha zorlayıcı. Türkçe için iyi bi bölüm denemesi bilmiyorum ama bilgi sarmal paragraf kitabı ve sonundaki denemeleri beğenmiştim

Tyt sosyal bilgi sarmal çok önerdiler aldım ama çözmedim kaldı öyle. Öneriyorlar ama çözecekseniz bence bu denemeyi çözün

Tyt mat 345 ve endemik denemelerini öneririm

Tyt fen çözüm 3d kesinlikle

Ayt mat 345 ve acil

Ayt fen 345 ve çözüm öneriliyordu galiba ben genel denemelerde çözdüm bunun için ayrı deneme almadım

Ayrıca nihat bilginin tyt-ayt sadece fizik denemelerini de hocalarım öneriyordu bende vardı ama vaktim yetmedi

Çok teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam bu seneki türev integral ve ayt geoyu nasil yaptiniz ben çok zorlandim ve yapamadim 27 de kaldim onun icin ne onerirsiniz? Şuan matta behzat türev int ve sarmal gidiyorum bitince karekök ve acil yapicam.Ayt geoda da sarmal bitince metin ve acil yapicam onerilere acigim.

• 49k dam mezuna kaldım ilk yolunda. mat adına acilden ilerliyorum. Vakit alan bir kitap ve biraz kasıntı.Sadece A+ testlerini mi çözeyim yoksa daha orta düzey bir kitap alıp bitirdikten sonra mı acille ilerleyeyim ?

• Önemli değil hocam @Melomeloo

Türev integrali sendesorr kanalından dinledim youtube dan, meb kitabı üzerinden anlatıyordu ve örnekleri çözüyordu. Acil ayt mat sb dan çözdüm. Geometriyi de kenan kara + acil geo ile hallettim.

Size önerim bu kadar fazla kaynak çözmeye çalışmayın. En fazla iki kaynak seçin ve özümseyerek çözün yeterli. Behzat da kullanıyormuşsunuz zaten mat+geo yüzünden fene bakamayabilirsiniz @Apexs

• Salazar Slytherin kullanıcısına yanıt
    Orta seviye bi kitap alıp sonra da acille ilerleyebilirsiniz. Vakit alıyor ama ufuk açıyor sorular ben hepsini çözmenizi tavsiye ederim

Behzat ta türev ve integralin cok az kismi kaldi 1 haftami alir maximum.Bundan sonra karekök ve acil cozucem geoda da acilin ayt kismi dusunuyorum metin soru B kararsizim.

• Apexs kullanıcısına yanıt
    Ben full kaf kullanacaksınız diye düşündüm bi an sadece türev integralse çok da sıkıntı değil ama ben çok kaynak çözmedim fene vaktim yetmezdi yoksa ama siz yetiştirebilirseniz çözün hocam. Yine de çok kaynak çözecekseniz bence acili sona bırakmayın

Hocam fen ve ayt mat geo dan sarmal cozuyordum 25 gun falan oldu cok kasmadan ve bu hafta kaynaklar biticek.Ayt fende bolum denemeleri ve çözüm 3d soru bankasi biyoloji icin alicam fizik ve kimyada bolum denemelerinden ilerlicem bu ara.Geoda da sarmal biticek ondan sonra metin acil dusundum ama acildeki sorulari ben gecen sene de cozmeye kalktim cok zor ve gereksiz zamanimi yiyordu.Bu sene çözersem 240dan basliyicam cember daireden.Metin yayinlarini cozmesem mi siz oyle dediniz bende kararsiz kaldim sendesorr cozumlerini de yapmis evde hazirlanicam bu yıl.Matta sarmal bitince karekök ve acil cozucem hizli eriyor kaynak.Ve denemelerde alicam yanina ek olarak böyle öneri tavsiyelere acigim.Yani acili çözersem ayt kismini çözerim tyt cok zaman kaybi gibi geliyor denemelerden ilerliyorum tyt de

Asıl güzel olanı acil ayt mat sb zaten hocam. Bu arada acil geonun çember dairesi çok sinir bozucu testleri vardı galiba moraliniz bozulmasın yani Siz bi tık konu eksiksiz mezunsunuz galiba hocam ben konulara baştan çalışacak biri için konuştum hep. Konu eksiğiniz azsa 3 kitap gider güzel plan

Tyt 102k ayt 45k hocam bide 9 ay tyt den soru bankasi cozup kendimi yiprattim tam salaklıktı.Şimdi bitek tyt acil ve apotemi prob var ona da cok az zaman kalıyor. Eksiğim yok hocam olunca video izliyorum youtube ta bir suru hoca vae zaten :)
    Belki tytden 15 kitap cozmusumdur fen mat geo falan ama hiç işe yaramadı deneme cok az cozmustum bu sene tam tersi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apexs -- 25 Ağustos 2019; 18:12:46 >
    Deneme önemli hocam kolay gelsin umarım başarırsınız

• Hocam 5-10 gün içinde kaf 1 bitiyor da siz ayt nin önemini çokça vurgulamşınız sizce kaf 1 den sonra direk Ayt mat konularına yönelsem tyti ara ara yapsam mı nedersiniz ?

Pkob,kümeler,mantık,modüler aritmetik ve dizilerden önce Trigo lmt türev integrale başlayıp bunları aralarda veya sonra çalışmayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.