Şimdi Ara

6k tavsiye konusu - soru cevap (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
89
Favori
24.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence sırayla gidin ben matematikte sırayla gittim hocam ama kaf bence gereksiz. Bu söylediğiniz konuları 345 ten de çözebilirsiniz tabi tüm kafları satın aldıysanız o başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murphyslaw -- 25 Ağustos 2019; 19:50:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murphyslaw M kullanıcısına yanıt
    Hocam kafın sistematik olması hemen konu ardından ilgili testler vs. o yüzden kullanıyorum anlatımından yada sorularından değil.
    Limit türev integral için çap fasikülleri var onları kullanıcam zaten de diğer dersler için fasikül yerine sizin dediğiniz gibi Ceyhun hoca + hocalara geldik + soru bankası gitsem işe yarar mı dersiniz.
  • antigue A kullanıcısına yanıt
    Yarar bence hocam ceyhun hocayı ben çok severim güncellemesi gereken konular dışında (lti ve trigo) tüm konularını dinlemişimdir dinlenmesi gereken

• Yaratmak,Yüce Allah'a Mahsustur.

• Hocam öncelikle başarınız için gerçekten tebrik ediyorum.Tavsiyeleriniz gerçekten yerinde,motive edici ve gerçekci,doğru.Tevekkül hakikaten çok önemli sizlerin de vurguladığı gibi.

Benim bir sorum var hocam.EA öğrencisi olarak şimdiye kadar hiç test çözmeden youtube'dan ağırlıklı olarak rehber matematik ve geomatri kanallarından 9. ve 10.sınıf videoları izledim.Ögrencisi olduğum yıllardaki müfredattaki konuları dinledim,hem konu anlatımı hem soru çözüm videoları izledim.Çoğunluğunu gözümle çözmemle birlikte nadiren kağıda yazıp çözmeye çalıştıklarım da oldu.9.sınıf biyoloji ve fiziğin konu anlatımına baksam da aradan 1 yıl geçtiği için tam hatırlayamıyorum.10.sınıf kimyaya baktım bu yıl.Ozetle FKB'den 9.sınıf kimya ile 10.sınıf fizik biyoloji eksik.Hocam bu sene kanaatimce anca Matematik ve Türkçe/Edebiyat'a hazırlanıp bu derslerden SB/Deneme çözebileceğim.Yâni TYT Sosyal ve Fenden SB çözemeyeceğime eminim.Sosyal ile aramız iyi gibi.Birkaç denemeyle,konu anlatım videoları ile hallederiz gibi.Hocam TYT Fen için SB çözmeden Kampüs gibi kanalların sınava son 15-20 gün kala yayımladiği 3-4 saatlik TYT FKB için genel tekrar videoları var.Sadece bunları izleyerek,birkaç deneme çozerek TYT Fen'i 20/20 yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D41D544E -- 29 Ağustos 2019; 2:57:39 >

• benim de 3. senem olcak bu yıl diş istemedim tıp için kaldım 3. sene çalışmaya ne zaman başlamıştınız bir de ayt denemelerine ne zaman başlayıp ne sıklıkta çözdünüz acaba
  • Bilemiyorum hocam. Bence son 15-20 günde tyt fen fullenmez, sayısal olsanız temeliniz olsa neyse ama ea sınız

• newdentstudent N kullanıcısına yanıt
    Eylül ortası başladım ama daha erken başlamanızı tavsiye ederim. Ayt denemelerini dersanede yapılınca çözüyordum evde genel deneme değil sadece ayt mat denemesi çözdüm ona da mayısın sonuna doğru başladım her gün çözdüm son bi hafta falan bırakmıştım sanırım bıktığım için. Keşke bırakmasaydım sınavda özgüvensizdim ve netim düşük geldi

• murphyslaw M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevapladığnız için peki türkiye geneli denemelere girdiniz mi girdiyseniz sıralamanız nasıl geliyordu
  • newdentstudent N kullanıcısına yanıt
    Özdebirde 28k kişiden 499. olmuştum Töderde de 300k falan giriyor galiba 8k gelmişti

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• up yararlı arkadaşlar okuyun
  • hocam yaklaşık kaç sayfa tutuyodu konu başı notların
  • Up

• up
  • Öncelikle tebrikler kısa bir zaman kaldı fakat ben ne tyt ne de ayt adına mat hariç sb. Bitirmedim nasıl ilerleyeceğimi bilemedim. Şimdiye kadar hep sınavdan önceki gün çalışıp sınava giren birisiydim. Ne kadar kendimi düzeltmek istesemde başaramadım. Ayt neredeyse hiç yok bende tyt de yarım yamalak. Bana ne önerirsiniz. Derslere çalışırken nasıl çalışmalıyım konu anlatımlı kitaplar var ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Tyt netlerim 50 60 arası geziyor mat hiç yapamıyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

• alpeerbasaran kullanıcısına yanıt

Bence youtube dan çalışın. Çeşit çeşit hocalar var. Ceyhun hocayı beğeniyordum ben genelde ondan izlerdim matematiği. Bazı konuları başka hocadan da dinleyebilirsiniz. Şuan hatırlamıyorum ama konuda bahsetmiştim kullandığım kanallardan

Hiçbir zaman geç kalmış gibi düşünmeyin elinizden geleni yapın. Başarı 30,20 ya da 10k değildir. Başarı sizin koyduğunuz hedefe ulaşmanızdır. Umudunuzu yitirmeden konuları anlayarak ve soru atlamayarak ilerlemeye çalışın, soruları anlamadan geçmeyin mantığını kavrayın matematikte neyi neden yaptığını anlamak çok önemlidir

• f1z1kç F kullanıcısına yanıt

Çok uzun tutmuyordum 1 ya da 1.5 sayfa tutuyordum galiba tyt için. Uzun konular ayrı tabii onları hatırlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.