< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murphyslaw -- 25 Ağustos 2019; 19:50:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murphyslaw -- 25 Ağustos 2019; 19:50:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D41D544E -- 29 Ağustos 2019; 2:57:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Bence youtube dan çalışın. Çeşit çeşit hocalar var. Ceyhun hocayı beğeniyordum ben genelde ondan izlerdim matematiği. Bazı konuları başka hocadan da dinleyebilirsiniz. Şuan hatırlamıyorum ama konuda bahsetmiştim kullandığım kanallardan Hiçbir zaman geç kalmış gibi düşünmeyin elinizden geleni yapın. Başarı 30,20 ya da 10k değildir. Başarı sizin koyduğunuz hedefe ulaşmanızdır. Umudunuzu yitirmeden konuları anlayarak ve soru atlamayarak ilerlemeye çalışın, soruları anlamadan geçmeyin mantığını kavrayın matematikte neyi neden yaptığını anlamak çok önemlidir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok uzun tutmuyordum 1 ya da 1.5 sayfa tutuyordum galiba tyt için. Uzun konular ayrı tabii onları hatırlamıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |