Şimdi Ara

6s ipad şarj aleti ile hızlı şarj ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12w ipad şarj aleti almayı düşünüyorum ama 6s (plus değil) hızlı şarjı destekliyormu ? ona göre alacağım

• Hayır fark yok boşuna para verme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Hayır fark yok boşuna para verme.

Denedinizmi hocam ? sadece pluslardamı var bu özellik
  • Bende var bazen onla şarj ediyorum bir şey değişmiyor. Powerbank varsa al. Xiaomi 10000 mAh almıştım. Elimde iki adet adaptör var. Biri 2.1A çıkışlı Sony CP-AD2 diğeri de 2.4A çıkışlı Apple 12 W. Sıfırdan dolumu CP-AD2 455 dakikada, Apple 12 W ise 350 dakikada yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 24 Aralık 2017; 18:45:25 >
  • Nası farketmiyor diyorsunuz
    Benim 12 w ipad şarj adaptörüm,6s'i daha hızlı şarj ediyor ve batarya daha uzun süre gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Nası farketmiyor diyorsunuz
    Benim 12 w ipad şarj adaptörüm,6s'i daha hızlı şarj ediyor ve batarya daha uzun süre gidiyor

Ne kadar fark ediyor hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Bende var bazen onla şarj ediyorum bir şey değişmiyor. Powerbank varsa al. Xiaomi 10000 mAh almıştım. Elimde iki adet adaptör var. Biri 2.1A çıkışlı Sony CP-AD2 diğeri de 2.4A çıkışlı Apple 12 W. Sıfırdan dolumu CP-AD2 455 dakikada, Apple 12 W ise 350 dakikada yaptı.

350 dakika olduğuna eminmisiniz ? standart şarj aleti bile o kadar uzun sürmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı deneyi 2 kez yaptım eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Myhunter

Nası farketmiyor diyorsunuz

Mümkün değil.
  • Anakartta zarar verirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok daha hizli sarj ediyor cihazi. bu fark yok diyen arkadaslar denemeden bilmeden iskembeden salliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Cok daha hizli sarj ediyor cihazi. bu fark yok diyen arkadaslar denemeden bilmeden iskembeden salliyorlar.

Plus modeller icin bu kesin doğru ama düz 6s te fark olurmu ?

• ben de 6s i ipad şarjı ile şarj ediyorum. gayet te fark ediyor. roket gibi. diğeri ağır. daha önce kullandığım iphoneları da ipad şarjıyla şarj ederdim hiçbir sıkıntı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 26 Aralık 2017; 3:3:13 >
  • oluyor kardeş. neredeyse yarı yarıya kısalıyor zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 26 Aralık 2017; 3:2:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

ben de 6s i ipad şarjı ile şarj ediyorum. gayet te fark ediyor. roket gibi. diğeri ağır. daha önce kullandığım iphoneları da ipad şarjıyla şarj ederdim hiçbir sıkıntı olmadı.

Tesekkurler cevabiniz icin

• Elimde usb cihaz var akim ve voltaji olcen 2.4A cikisli powerbankten max 1.1A akim alabiliyorum normal laptop cikisindanda o civarda akim aliyorum. Kisacasi aman aman bir fark yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.