Bildirim
6s ipad şarj aleti ile hızlı şarj ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hayır fark yok boşuna para verme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
Hayır fark yok boşuna para verme.
Denedinizmi hocam ? sadece pluslardamı var bu özellik -
Bende var bazen onla şarj ediyorum bir şey değişmiyor. Powerbank varsa al. Xiaomi 10000 mAh almıştım. Elimde iki adet adaptör var. Biri 2.1A çıkışlı Sony CP-AD2 diğeri de 2.4A çıkışlı Apple 12 W. Sıfırdan dolumu CP-AD2 455 dakikada, Apple 12 W ise 350 dakikada yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 24 Aralık 2017; 18:45:25 >
Nası farketmiyor diyorsunuz
Benim 12 w ipad şarj adaptörüm,6s'i daha hızlı şarj ediyor ve batarya daha uzun süre gidiyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Myhunter
Benim 12 w ipad şarj adaptörüm,6s'i daha hızlı şarj ediyor ve batarya daha uzun süre gidiyor
Ne kadar fark ediyor hocam ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
Bende var bazen onla şarj ediyorum bir şey değişmiyor. Powerbank varsa al. Xiaomi 10000 mAh almıştım. Elimde iki adet adaptör var. Biri 2.1A çıkışlı Sony CP-AD2 diğeri de 2.4A çıkışlı Apple 12 W. Sıfırdan dolumu CP-AD2 455 dakikada, Apple 12 W ise 350 dakikada yaptı.
350 dakika olduğuna eminmisiniz ? standart şarj aleti bile o kadar uzun sürmüyor -
Aynı deneyi 2 kez yaptım eminim.
quote:
Orijinalden alıntı: Myhunter
Mümkün değil. -
Anakartta zarar verirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok daha hizli sarj ediyor cihazi. bu fark yok diyen arkadaslar denemeden bilmeden iskembeden salliyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Adorer
Cok daha hizli sarj ediyor cihazi. bu fark yok diyen arkadaslar denemeden bilmeden iskembeden salliyorlar.
Plus modeller icin bu kesin doğru ama düz 6s te fark olurmu ?
ben de 6s i ipad şarjı ile şarj ediyorum. gayet te fark ediyor. roket gibi. diğeri ağır. daha önce kullandığım iphoneları da ipad şarjıyla şarj ederdim hiçbir sıkıntı olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 26 Aralık 2017; 3:3:13 > -
oluyor kardeş. neredeyse yarı yarıya kısalıyor zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 26 Aralık 2017; 3:2:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: neyseneya
ben de 6s i ipad şarjı ile şarj ediyorum. gayet te fark ediyor. roket gibi. diğeri ağır. daha önce kullandığım iphoneları da ipad şarjıyla şarj ederdim hiçbir sıkıntı olmadı.
Tesekkurler cevabiniz icin
Elimde usb cihaz var akim ve voltaji olcen 2.4A cikisli powerbankten max 1.1A akim alabiliyorum normal laptop cikisindanda o civarda akim aliyorum. Kisacasi aman aman bir fark yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dizipal ios
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- airpods pil değişimi
- iphone anakart değişim belgesi
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X