Bildirim
6S mi 6s plus mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
6s al
plus çok büyük -
Bende 6s plus alacaktım, şeytana uyup note 5 aldım baya büyük geldi ki plus'ın ekranı daha kücük olmasına ragmen kasa daha büyük note5'e göre o yüzden direk plus'ı eledim 6s aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyüklük sorun değilse tabiki 6s plus
6 plus bana küçük gelecek
Ama 6s plus her türlü. pil ömrü, ois ve büyük ekran her zaman iyidir zaten 6s plus s6'dan sadece 0.4" büyük (çerçeveler büyütüyor)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6S Plus
6s Plus 5.5 inclik ekraniyla Nexus 6 ile ayni boyda. Nasil 5.2 inclik cihazdan 0.4 inc daha buyuk oluyor anlamadim.
quote:
Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf
s6 5.0 inc 0.5 inc cok farkeder mi sizce ? cebe sığar mı ? ekran boyutu için benımde kafamda plus var ama cebe sığmıyor bükülme vs gibi şikayetler duydum. -
quote:
Orijinalden alıntı: champi0ns11
quote:
Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf
s6 5.0 inc 0.5 inc cok farkeder mi sizce ? cebe sığar mı ? ekran boyutu için benımde kafamda plus var ama cebe sığmıyor bükülme vs gibi şikayetler duydum.
Hocam ben hep note serisi kullandım. Sonuçta elimde taşımadım ama cepte rahat taşınıyor desem de yalan olur. Eğilirken birde dar pantolonda sıkıntı oluyor. Başka türlü sıkıntı olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: LttleHedgehog
6s Plus 5.5 inclik ekraniyla Nexus 6 ile ayni boyda. Nasil 5.2 inclik cihazdan 0.4 inc daha buyuk oluyor anlamadim.
parantez içinde belirttim ekranı 0.4" ama kenisi çok büyük çerçeveler yüzünden.
kesinlikle 6s plus al. 6s plus ın 128 liği kullanıyorum cihazın bataryası mükemmel ois de var ayrıca akıyor resmen cihaz batarya da bitmek bilmiyor sırf batarya için bile alınabilir
Plus büyük gelmezse Plus al...
quote:
Orijinalden alıntı: hakangündüz
kesinlikle 6s plus al. 6s plus ın 128 liği kullanıyorum cihazın bataryası mükemmel ois de var ayrıca akıyor resmen cihaz batarya da bitmek bilmiyor sırf batarya için bile alınabilir
6s plus 64 gb alacağım teşekkürler öneriler için -
6 plus kullanınca iphone 6 , iphone 3 gibi geliyor haberin olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 21 Ekim 2015; 21:21:56 >
6s Plus
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Her zaman büyük oynayın büyük telefondan zarar gelmez, aksine cok daha fazla avantaj saglar. Ozelliklerde de az bir fark dahi olsa üstünlük var plusta. 64 gb plus kararınızı destekliyorum, simdiden hayirli olsun
6s plus. Sadece pil ömrü için bile tercih edilebilecek bir cihaz 6s ile kıyaslamasında. -
2 sininde yeri çok ayrı. 6 ve 6plus kullandım. Eğer plusun ebatları problem olmaz diyorsan kesinlikle plus. HErşeyi geçtim sadece pil bu tercihe değer. -
Bende 6 plus var değiştirme hakkım olsaydı bu yine plus olurdu..
6Plustan duz 6Se gectim kucuk ekran daha rahatmis tek kelimeyle aslinda ekranda sikinti degilde cerceveler mahvediyor telefonu 6Plus kullanirken Ipad air 2 ile karsilastirdim tam yarisi kadar cerceveyle 6s e gectigim gun gercekten rahat ettim ama batarya biraz problem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X