Bildirim
6s Pil sorunu
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Batarya orinal değil. Dejj felan takin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Entegreden değil demi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ceyceyda
Entegreden değil demi?Olabilirde ama öyle olsa şarj olurkende problem cikarirdi diye dusunuyorum. Şismis pilin bile pil sagligi 100% olduğunu gordum.
Edit. Dejj al dene duzelmezse iade edersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 18 Haziran 2022; 12:57:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rova deji (woyax) bataryalarını öneririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangi bataryayı kullanıyorsunuz? orijinal mi ve ne zaman aldınız?
orijinal olmayan bataryalarda pil sağlığı %100'de sabit kalıyor. 3utools gibi programlarla şarj döngüsünü öğrenebilirsiniz. 500 ve üzeri bir şarj döngüsü varsa batarya ölmüştür. bataryanız yeniyse ve orijinal değilse batarya bozuktur veya şarj entegresinde de sorun olabilir.
-
Telefon ölmüş işte beni değiştirin diye bağırıyor. Yeni telefon al kendine.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X