Şimdi Ara

6S Plus Ekran Tuz Buz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6S plus kullanıyordum telefonu düşürdüm ekran tuz buz oldu. İlk başlarda hıc bı sıkıntı olmuyordu kullanıyordum o sekılde. Dün ekranda ki tuz buz olmus cam parcalarını temızlıyım derken ekranın dokunmatıgı tamamen gıttı kullanılmaz duruma geldi. Telefon falan geldiginde kulaklıkla kontrol ederek cevap verebiliyorum.

Ankara'da ekran degişimi yapabilecegim bir yer bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallerkrali -- 14 Mart 2018; 9:8:21 >

• emre7107 E kullanıcısına yanıt
    fiyat hakkında bilgin varmı?
  • gallerkrali kullanıcısına yanıt
    719₺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal ekran kullanmazsan touch ID'n çalışmayacak. Orjinali de bir tek apple servisleri takarlar ve fiyatı arkadaşın dediği gibi. Ama yan sanayi de kullanabilirsin, ekranlar 100 lira civarı. Değiştirmesi çok basit youtubedan videolar izleyerek yapabilirsin.
  • Sadece dış camı değiştiren çok yetenekli servisler var. Dış cam değişeceği için, sizin orijinal ekranınız kalacak ve görüntü kalitesi etkilenmeyecek, saçma sapan çin malı ekrenlar yüzünden şarjınız çabuk bitmeyecek. Cihazın garantisi bittiyse düşünmeden sadece dış cam değişimi yaptırın. Sakın ucuz diye ekranı komple değiştirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcnr

Sadece dış camı değiştiren çok yetenekli servisler var. Dış cam değişeceği için, sizin orijinal ekranınız kalacak ve görüntü kalitesi etkilenmeyecek, saçma sapan çin malı ekrenlar yüzünden şarjınız çabuk bitmeyecek. Cihazın garantisi bittiyse düşünmeden sadece dış cam değişimi yaptırın. Sakın ucuz diye ekranı komple değiştirmeyin.

Dokunmatik kısmı da calısmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Sadece dış camı değiştiren çok yetenekli servisler var. Dış cam değişeceği için, sizin orijinal ekranınız kalacak ve görüntü kalitesi etkilenmeyecek, saçma sapan çin malı ekrenlar yüzünden şarjınız çabuk bitmeyecek. Cihazın garantisi bittiyse düşünmeden sadece dış cam değişimi yaptırın. Sakın ucuz diye ekranı komple değiştirmeyin.

Dokunmatik gittiyse eğer telefoncuda çakma ekran taktırmanızı önermem. Ekran görüntü kalitesi kötü olur, şarjınız daha hızlı biter, orjinal ekranlara göre daha çabuk bozulur.

Servise yaptırmanızı tavsiye ederim ama cihazda darbe varsa muhtemelen ekran değişimi yerine cihaz değişimi teklif edilicektir. Ekran değişimi 719 TL, cihaz değişimine 1800 Tl alıyorlar.

Linkten daha detaylı inceleyebilirsiniz :https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

İç ekran sorunsuz şekilde çalışıyor mu ???
  • quote:

quote:

quote:

İç ekran sorunsuz şekilde çalışıyor mu ???

Konuyu açan ben değilim :)

Sadece ekranın üst camını değiştirin hem orjinal kalır dediğiniz için konuyu açan arkadaşın “ekran tamamen gitti”

Cümlesini tekrarladım sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 15 Mart 2018; 0:49:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Orjinal ekran kullanmazsan touch ID'n çalışmayacak. Orjinali de bir tek apple servisleri takarlar ve fiyatı arkadaşın dediği gibi. Ama yan sanayi de kullanabilirsin, ekranlar 100 lira civarı. Değiştirmesi çok basit youtubedan videolar izleyerek yapabilirsin.

Oyle bisey yok ben amazondan 25£ a ekran alip taktim 6s e gayette calisiyor. Eski telefondan touch id yide sokup takiyorsun apple o sorunu giderdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    hocam yan sanayı degısım yaptırdım. su an ıcın touch id de sorun yok. touch ıd cok ıyı calısıyor ama dokunmatık ekran bıraz sıkıntılı
  • brkcnr kullanıcısına yanıt
    hocam benım cam tamamen kırılmıstı. sadece ön ekran degıl dokunmatık ekran falan hepsı tuz buz olmustu.

yan sanayı degıstırdım. touch ıd de sorun yok ama dedıgın gıbı sarjı cok cabuk bıtıyor bunun sebebını anlamadım
  • gallerkrali kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam,bende 3 hafta önce bir cihaz aldım cihazın şarjı çabuk bitiyordu şöyle söyliyim yüzde yüz şarj 5 saat götürüyordu tabi daha fazla olması gerekiyor ben işkillendim acaba bataryamı sıkıntılı falan derken batarya değiştirdim fakat hala aynı performansı verdi sonra bir kaç teknik servise götürdüm test için cihazın benden önce ekranı değişmiş ve yan sanayi takmışlar...yan sanayi ekranlar ekran kilitliyken bile ekran açıkmış gibi akım çekiyormuş ve bu yüzden şarjın çabuk bitmesini sağlıyormuş..orjinal ekrsn fiyatını sordugumda 420₺ ye değiştirebileceklerini söylediler şimdilik para biriktiriyorum bakalım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkcnr kullanıcısına yanıt
    Selamlar 2.el 6s plus aldım 3.hafta önce şarjı çabuk bitiyordu işkillendim biraz teknik servise götürdüm,onlar cihazın ekranı değişmiş ve ekran kitliyken bile açıkmış gibi akım enerji çekiyor dediler ve bana birebir orjinal oldugunu söyledikleri ekran için 420 lira fiyst verdiler sizce inanmalımıyım ? Garantisinide vereceklerni söylediler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    6Plusimin cami kirilmisti yan sanayi bi ekran taktirdim ama yinede guzel bir ekrandi 150tl verdim touch id de bir problem olmadi. ekran degisince touch id calismaz diye bir sey oldugunu sizden duyuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarciano

Selamlar 2.el 6s plus aldım 3.hafta önce şarjı çabuk bitiyordu işkillendim biraz teknik servise götürdüm,onlar cihazın ekranı değişmiş ve ekran kitliyken bile açıkmış gibi akım enerji çekiyor dediler ve bana birebir orjinal oldugunu söyledikleri ekran için 420 lira fiyst verdiler sizce inanmalımıyım ? Garantisinide vereceklerni söylediler.

Kesinlikle orijinal değil... Apple yetkili servisi dışında hiç bir servis orijinal ekran takamaz, temin edemez. Siz internetten çıkma temiz orijinal ekran bakın o rakamlara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.